Hoe Gegevens Van niet-Opstartbare Harde Schijf Terughalen?

Opstarten is een eerste proces dat het besturingssysteem van een computer opstart wanneer deze is ingeschakeld. Als uw computer niet opstart, heeft u dus geen toegang tot de gegevens op de schijf. In dergelijke situaties denkt u misschien na over hoe u bestanden kunt herstellen van een harde schijf die niet opstart? Maak je geen zorgen! Het is nog steeds mogelijk om gegevens te herstellen van de niet-opstartbare harde schijf.

How to recover unbootable hard drive

Om verder te weten over het herstellen van gegevens van een niet-opstartbare schijf, laten we beginnen met de redenen die ertoe leiden dat de harde schijf niet opstart:

Wat zorgt ervoor dat de harde schijf niet opstart?

Enkele van de redenen die opstartproblemen op de harde schijf veroorzaken, worden hieronder opgesomd:

 • Een dubbel besturingssysteem installeren op een enkele harde schijf
 • Aanwezigheid van een buitensporig aantal slechte sectoren op de schijf
 • Hardwarefout door defect RAM
 • BIOS-corruptie als gevolg van het onjuiste updateproces
 • Besturingssysteem storing
 • Beschadigde partitietabel

De bovengenoemde zijn enkele van de redenen die opstartproblemen op de computer veroorzaken. Als gevolg van een niet-opstartbare schijf verliest u uiteindelijk de toegang tot uw belangrijke gegevens die op de harde schijf zijn opgeslagen.

Als u ooit deze situatie tegenkomt waarbij een computer niet opstart, probeer dan als eerste stap het probleem handmatig op te lossen met behulp van een externe harde schijf. Als u problemen ondervindt met betrekking tot een partitietabel, klikt u op de gegeven link om gegevens van de beschadigde partitietabel te herstellen en te herstellen.

De software is gebouwd met een ingebouwd zelfverklarend algoritme dat een eenvoudig te gebruiken interface biedt voor het herstellen van gegevens van een niet-opstartbare harde schijf, zelfs voor mensen met minder technische kennis.

Gegevens handmatig herstellen van een niet-opstartbare harde schijf

Volg de onderstaande stappen om gemakkelijk gegevens te herstellen van de harde schijf die niet opstart.

Om gegevens van een niet-opstartbare harde schijf te herstellen, hebt u alleen een externe harde-schijfbehuizing nodig. Ze zijn verkrijgbaar in 3,5 inch (standaard desktop) of 2,5 inch (laptop) formaten. Zorg ervoor dat u de juiste interne interface kiest—IDE / ATA of SATA, gebaseerd op het type schijf dat u gebruikt.

Nu hoeft u alleen maar deze stappen te volgen en kunt u handmatig bestanden herstellen van een niet-opstartbare harde schijf.

 • Schakel de computer uit, verwijder de batterij en haal uw laptop of computer uit het stopcontact.
 • Lokaliseer de harde schijf die niet opstart en koppel de kabels van de harde schijf los, schroef hem los en trek hem uit de behuizing.
 • Plaats de harde schijf in een externe harde-schijfbehuizing en sluit deze aan op een nieuwe pc of plaats de schijf in een andere computer die in goede staat verkeert.
 • Start de nieuwe computer opnieuw op vanaf het standaardbesturingssysteem op de hoofdschijf en dan kunt u proberen toegang te krijgen tot de gegevens van de harde schijf daar.
 • Kopieer tenslotte bestanden en haal de gegevens van de harde schijf die niet wil opstarten naar een nieuw opslagapparaat.

Door de bovenstaande stappen te volgen, kunt u gegevens herstellen van de niet-opstartbare harde schijf. Ondertussen kost het proces veel tijd en is het een vervelend proces voor de beginnende gebruiker.

U kunt een aantal problemen tegenkomen bij het kiezen van een goede kabel om de nieuwe computer met de harde schijf op te starten. in sommige gevallen kunnen gegevens worden opgemaakt of verwijderd vanwege onbekende redenen. In dergelijke scenario’s, Hoe herstel geformatteerde of opnieuw geformatteerde gegevens van de schijf? Hoe zou u bestanden herstellen van een harde schijf die niet opstart?

Nou, alles wat je nodig hebt is een tool die helpt bij het eenvoudig herstellen van gegevens van de harde schijf van een niet-opstartbare schijf. De meest aanbevolen methode om gegevens van de niet-opstartbare harde schijf te herstellen, is met behulp van SFWare herstelprogramma voor harde schijven. Dit is een bewezen oplossing voor alle problemen met de harde schijf.

Ongeacht de bestandstypen die u wilt herstellen, helpt de SFWare-tool voor het herstellen van harde schijven u bij het herstellen van alle gegevens van de niet-opstartbare harde schijf. Niet alleen niet-opstartbaar, of het nu gaat om een systeemcrash of corrupt / beschadigd, de SFWare-tool helpt bij het herstellen van gegevens van de schijf. De tool werkt in de modus alleen-lezen, vandaar dat de gegevens op de schijf veilig zijn voor herschrijven.

Downloaden de software nu en krijg weer toegang tot uw belangrijke bestanden en mappen op de schijf.

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Gemakkelijke manier om gegevens te herstellen van een harde schijf die niet wil opstarten

Om in eerste instantie gegevens van de niet-opstartbare harde schijf te herstellen, downloadt u de SFWare Hard Drive Recovery-tool op uw systeem en start u deze. Sluit de harde schijf die niet opstart aan op de nieuwe computer.

 • Selecteer in het hoofdscherm – “Partition Recovery” keuze
 • Kies de harde schijf die niet opstart in de lijst en selecteer “Next” om het scanproces te starten

 • De software begint met het scannen van de niet-opstartbare harde schijf. Het scannen en herstellen van bestanden van een niet-opstartbare harde schijf is tijdgebaseerd en hangt af van de hoeveelheid gegevens of partities die moeten worden hersteld van de harde schijf
 • Zodra het is voltooid, kunt u uw herstelde bestanden van de niet-opstartbare harde schijf op het scherm zien

 • Dubbelklik op de herstelde bestanden om te controleren of de bestanden correct zijn hersteld of niet

preview files

● Als u graag herstelde resultaten wilt opslaan, moet u de licentie activeren en toegang krijgen tot de Save knop.

Waarom kiezen voor SFWare-herstelprogramma voor harde schijven?

 • De tool ondersteunt herstel van gegevens corrupt, geformatteerde, beschadigde partities op de harde schijf van elke harde schijf, SSD, USB en elk extern opslagapparaat.
 • Ondersteunt herstel van meer dan 300 bestandstypen inclusief documenten, afbeeldingen, video’s, audio en etc
 • Met de SFWare-tool is het herstel van verschillende bestandssystemen zoals NTFS- en FAT-bestandssystemen ook eenvoudig en eenvoudig.
 • Herstelt gegevens van de slechte sectorschijf. Het ondersteunt ook gegevensherstel van SATA, SCSI- en IDE-interfaces.
 • Herstelt gegevens van alle merken harde schijven zoals WD, Samsung, SanDisk, Toshiba, Seagate, etc.
 • De tool is beschikbaar voor zowel Windows- als Mac-computers, inclusief het nieuwe Catalina OS.

Conclusie:

Gegevens herstellen van een niet-opstartbare harde schijf is eenvoudig gemaakt met de SFWare-hersteltool. Ongeacht de redenen die ertoe leiden dat de harde schijf niet opstart, kunt u de bestanden nog steeds herstellen. Om in een veiligere modus te zijn, is het altijd de moeite waard om de back-up van de gegevens te bewaren om gegevensverlies te voorkomen.

Als u de gegevens met succes hebt hersteld met behulp van de SFWare-tool voor het herstellen van harde schijven, plaats dan een beoordeling in de opmerkingen hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *