Hoe Gegevens Van niet-Opstartbare Harde Schijf Terughalen?

Samenvatting:

Een van de redenen waarom u geen toegang had tot uw gegevens, is omdat de harde schijf die u probeert te openen, niet meer kan worden opgestart. Dat betekent dat de harde schijf het besturingssysteem er niet op kan laden en daarom worden de gegevens van de niet-opstartbare harde schijf ontoegankelijk. In dit artikel leert u hoe u handmatig toegang kunt krijgen tot gegevens en hoe u gegevens kunt herstellen van een niet-opstartbare harde schijf.

How to recover unbootable hard drive

Opstarten is een eerste proces dat het besturingssysteem van een computer start wanneer deze wordt ingeschakeld. Als uw computer dus niet opstart, heeft u geen toegang tot de gegevens op de schijf. In dergelijke situaties zou je kunnen denken hoe je bestanden kunt herstellen van een harde schijf die niet wil opstarten? Maak je geen zorgen! Het is nog steeds mogelijk om gegevens van de niet-opstartbare harde schijf te herstellen.

Om meer te weten te komen over het herstellen van gegevens van een niet-opstartbare schijf, laten we beginnen met de redenen die ertoe leiden dat de harde schijf niet opstart:

Waarom start mijn harde schijf niet op?

Enkele van de redenen die opstartproblemen op de harde schijf veroorzaken, worden hieronder vermeld:

 • Een dubbel besturingssysteem installeren op een enkele harde schijf
 • Aanwezigheid van een buitensporig aantal slechte sectoren op de schijf
 • Hardwarefout door defect RAM
 • BIOS-corruptie als gevolg van het onjuiste updateproces
 • Besturingssysteem storing Operating
 • Beschadigde partitietabel

De bovengenoemde zijn enkele van de redenen die opstartproblemen op de computer veroorzaken. Als gevolg hiervan verliest u uiteindelijk de toegang tot uw belangrijke gegevens die op de harde schijf zijn opgeslagen.

Is het Mogelijk om Gegevens Herstellen van niet-Opstartbare Harde Schijf?

Ja, de eenvoudigste methode om gegevens van de niet-opstartbare schijf te herstellen, is door gebruik te maken van een efficiënt herstelprogramma. Download de SFWare herstel harde schijf software nu en krijg weer toegang tot uw belangrijke bestanden en mappen op de schijf.

Ongeacht de bestandstypen die u wilt herstellen, de SFWare-hulpprogramma voor het herstellen van de harde schijf helpt u bij het herstellen van alle gegevens van de niet-opstartbare harde schijf. Niet alleen kan niet worden opgestart, of het nu een systeemcrash is of beschadigd / beschadigd, de SFWare-tool helpt bij het herstellen van gegevens van de schijf. De tool werkt in de alleen-lezen modus, dus de gegevens op de schijf zijn veilig voor herschrijven.

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Een andere methode, een handmatige methode om toegang te krijgen tot niet-opstartbare harde schijfgegevens, is om gebruik te maken van de secundaire schijf, d.w.z. een externe harde schijf. Volg de onderstaande stappen zorgvuldig en probeer toegang te krijgen tot gegevens van de niet-opstartbare schijf.

Hoe Gegevens van niet-Opstartbare Harde Schijf Terughalen?

Volg de onderstaande stappen om eenvoudig gegevens te herstellen van de harde schijf die niet wil opstarten.

Om gegevens van een niet-opstartbare harde schijf te herstellen, hebt u alleen een externe harde schijfbehuizing nodig. Ze zijn verkrijgbaar in 3.5-inch (standaard desktop) of 2.5-inch (laptop) formaten. Zorg ervoor dat u de juiste interne interface kiest—IDE/ATA or SATA, op basis van het type schijf dat u gebruikt.

Nu hoeft u alleen maar deze stappen te volgen en kunt u handmatig bestanden herstellen van een niet-opstartbare harde schijf.

 • Schakel de computer uit, verwijder de batterij en haal de stekker van uw laptop of computer uit het stopcontact.
 • Zoek de harde schijf die niet opstart en koppel de kabels van de harde schijf los, schroef hem los en trek hem uit de behuizing.
 • Plaats de harde schijf in een externe harde-schijfbehuizing en sluit deze aan op een nieuwe pc, of plaats de schijf in een andere computer die in goede staat draait.
 • Start de nieuwe computer opnieuw op vanaf het standaard besturingssysteem op de hoofdschijf en dan kunt u proberen daar toegang te krijgen tot de gegevens op de harde schijf.
 • Kopieer ten slotte bestanden en haal de gegevens van de harde schijf die niet wil opstarten naar een nieuw opslagapparaat.

Soms kon de harde schijf niet opstarten wegens beschadiging in de partitietabel. Als u problemen ondervindt met betrekking tot een partitietabel, klik dan op de gegeven link om het op te lossen en gegevens herstellen van de beschadigde partitietabel.

Door de bovengenoemde stappen te volgen, kunt u gegevens herstellen van de niet-opstartbare harde schijf. Ondertussen kost het proces veel van uw tijd en is het een vervelend proces voor de beginnende gebruiker.

U kunt een aantal problemen ondervinden bij het kiezen van een juiste kabel om de nieuwe computer met de harde schijf op te starten. In sommige gevallen kan data worden geformatteerd of verwijderd gevolg van een aantal onbekende redenen, in dergelijke scenario’s, Hoe gegevens van geformatteerde of opnieuw geformatteerd schijf terughalen? Hoe zou je bestanden herstellen van een harde schijf die niet wil opstarten?

Gegevens van niet-Opstartbare Harde Shijf Terughalen gebruikend SFWare

Om in eerste instantie gegevens van de niet-opstartbare harde schijf te herstellen, downloadt u de SFWare Hard Drive Recovery-tool op uw systeem en start u deze. Sluit de harde schijf die niet wil opstarten aan op de nieuwe computer.

 1. Selecteer in het hoofdscherm – Drive/Partition Recoveryoptie

Recover NTFS Partition

 1. Kies de harde schijf die niet wil opstarten uit de lijst en selecteer “Volgende” om het scanproces te starten

Select the NTFS Drive

 1. De software begint met het scannen van de niet-opstartbare harde schijf. Het scannen en herstellen van bestanden van een niet-opstartbare harde schijf is tijdsgebaseerd en hangt af van de hoeveelheid gegevens of partities die van de harde schijf moeten worden hersteld
 2. Zodra het is voltooid, kunt u uw herstelde bestanden van de niet-opstartbare harde schijf op het scherm zien

View Recoverable Files from NTFS drive

 1. Dubbelklik op de herstelde bestanden om een voorbeeld te bekijken om er zeker van te zijn of de bestanden correct zijn hersteld of niet

Als u tevreden bent en bereid bent om herstelde resultaten op te slaan, activeer dan de licentie en krijg toegang tot de Save knop.

Wat te doen als Windows niet opstart?

Hier zijn een paar te volgen stappen als Windows weigert op te starten:

 1. Controleer of er iets is veranderd op uw pc. Controleer of er een nieuwe hardwaredriver is geïnstalleerd of dat er een nieuwe hardwarecomponent op uw computer is aangesloten. Omdat, als het hardwarestuurprogramma fouten bevat en de nieuwe hardware incompatibel is, u mogelijk problemen ondervindt bij het opstarten van Windows.
 2. Controleer de voeding. Soms kunnen problemen met de batterijen ertoe leiden dat de pc niet kan worden opgestart. Controleer de zekering in de voedingseenheid. Als u een probleem met de voeding vindt, verwijdert u deze van uw pc en verwijdert u vervolgens de metalen behuizing om de zekering te controleren.
 3. Controleer op een Windows-fout. Fouten zoals het besturingssysteem niet gevonden of het verschijnen van een zwart scherm/blauw scherm tijdens het opstarten van Windows kunnen een probleem zijn.

Waarom kiezen voor SFWare herstelprogramma voor harde schijven?

 • De tool ondersteunt gegevens van corrupte harde schijf terughalen, geformatteerde of beschadigde harde schijfpartities van elke HDD, SSD, USB en elk extern opslagapparaat.
 • Ondersteunt het herstel van meer dan 300 bestandstypen, inclusief documenten, afbeeldingen, video’s, audio en etc.
 • Met de SFWare-tool is het herstel van verschillende bestandssystemen zoals NTFS- en FAT-bestandssystemen ook eenvoudig en eenvoudig.
 • Herstelt gegevens van de schijf met slechte sectoren. Het ondersteunt ook gegevensherstel van SATA, SCSI- en IDE-interfaces.
 • Herstelt gegevens van alle merken harde schijven zoals WD, Samsung, SanDisk, Toshiba, Seagate, enz.
 • De tool is beschikbaar voor zowel Windows- als Mac-computers, inclusief het nieuwe Catalina OS.

Conclusie:

Het herstellen van gegevens van een niet-opstartbare harde schijf is eenvoudig gemaakt met de SFWare-hersteltool. Ongeacht de redenen die ertoe leiden dat de harde schijf niet opstart, kunt u de bestanden nog steeds herstellen. Het is altijd de moeite waard om de back-up van de gegevens te bewaren om gegevensverlies te voorkomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.