Harde Schijf Laptop Herstellen

Overzicht:

Het gebruik van laptop neemt met de dag toe. Door de toepassing van computers op verschillende gebieden is de vraag naar laptops toegenomen omdat deze compact zijn. Toenemende populariteit betekent niet dat de harde schijf van uw laptop vrij is van gegevensverlies. U kunt waarschijnlijk voorspellen of uw laptop zal sterven met behulp van een paar tekenen, zoals verslechtering van de prestaties, maar het kan ook abrupt gebeuren. Uiteindelijk zullen uw belangrijke bestanden en gegevens echter worden geworpen. In dit artikel leert u de gemakkelijke manieren om toegang te krijgen tot en harde schijf laptop terughalen.Laptop Hard Drive Recovery

Wat is een dode laptop? Is het mogelijk om gegevens te herstellen van de harde schijf van een lege laptop?

Fysieke schade of hardwarestoringen kunnen de reden zijn waarom uw laptop dood is. Dit betekent geen display, geen teken van stroomvoorziening en geen toegang tot uw waardevolle gegevens. Maar dat betekent niet dat de harde schijf met gegevens ook dood is. Daarom is het mogelijk om gegevens te herstellen van dode laptop harde schijven. Het enige dat u hoeft te doen, is de harde schijf van de dode computer verwijderen en deze op een gezonde computer aansluiten.

Wat moet ik doen als uw laptop wordt ingeschakeld en niet opstart in het besturingssysteem?

Als u zich afvraagt: is het mogelijk om gegevens te herstellen van een harde schijf die niet opstart? Het antwoord is: ja, u kunt gegevens herstellen van de niet-opstartbare harde schijf.

De harde schijf van de laptop reageert niet meer of is ontoegankelijk omdat deze niet opstart in het besturingssysteem. U denkt misschien dat de gegevens die zijn opgeslagen op de harde schijf van de laptop volledig verloren zijn gegaan. Maar in realtime kunnen kleine verbindingsstoringen tussen een harde schijf en het moederbord of een storing in het besturingssysteem er ook voor zorgen dat de laptop niet meer reageert.

U kunt verschillende methoden voor probleemoplossing gebruiken om het probleem op te lossen of herstel gegevens van de harde schijf die niet wil opstarten door op de aangeboden link te klikken.

Hoe Harde Schijf Laptop Herstellen zonder Software?

Dit is een eenvoudige procedure waarvoor geen technische assistentie nodig is; alles wat je nodig hebt, zijn de volgende essentiële zaken gegevens herstellen harde schijf dode.

  • Gezonde computer
  • Harde schijf dock
  • Toolkit

Volg de stappen voorzichtig, want de harde schijf is gemaakt van kwetsbaar materiaal en elk ongeluk veroorzaakt fysieke schade aan de schijf:

1: Schakel eerst de laptop uit en verwijder de batterij. Verwijder alle kabels die naar buiten gaan en in de laptop komen.

2: Zet de computer ondersteboven, verwijder de behuizing en zoek de harde schijf. Draai vervolgens alle schroeven rond de schijf los. Koppel nu voorzichtig de harde schijf los van de laptop.

3: Schakel nu de gezonde computer in, sluit de USB-harde schijf dock aan op de computer.

4: Sluit de harde schijf van de laptop aan op het externe dock dat op de computer is aangesloten.

5: Zodra de computer de schijf heeft herkend, opent u de gegevens van de harde schijf om deze te kopiëren en op te slaan op de back-upschijf.

Zodra de harde schijf op de nieuwe computer is herkend, betekent dit dat er geen fysieke of hardwarefout op de schijf is. Zelfs nadat u de harde schijf van de laptop op een gezonde computer hebt aangesloten, krijgt u mogelijk geen toegang tot de gegevens van de harde schijf. Dit kan het gevolg zijn van een beschadiging van de schijf of als al uw gegevens zijn opgeslagen op dezelfde logische partitie als het besturingssysteem.

Echter, Laptop harde schijven kunnen ontoegankelijk worden als gevolg van zowel defecte harde schijven als softwarefouten. De meeste fouten en het per ongeluk formatteren of verwijderen van een partitie, abrupt afsluiten van het systeem, gedwongen afsluiten en nog veel meer leiden tot gegevensverlies van de harde schijf van een laptop.

Harde Schijf Laptop Herstellen

Van de vele gevallen van gegevensverlies waarmee Windows- of Mac-gebruikers worden geconfronteerd, wordt altijd aanbevolen om de meest vertrouwde te gebruiken herstellen harde schijf tool om bestanden te herstellen van de harde schijf van de laptop.

SFWare-hersteltool voor harde schijven is de meest betrouwbare en gedownloade herstelsoftware om gegevensverlies als gevolg van problemen met logische fouten aan te pakken. De tool is ingeschakeld met een zeer efficiënt zoekalgoritme. Dat maakt de tool om snel gegevensherstel uit te voeren van corrupte, geformatteerde harde schijven zonder de integriteit van de gegevens aan te tasten.

Free Download for WindowsFree Download for Mac

SFWare-hulpprogramma voor gegevensherstel op de harde schijf van een laptop is gebouwd om een definitieve oplossing te bieden om gegevens te herstellen. Herstelt gegevens uit de meeste onzekere scenario’s voor gegevensverlies waarmee de gebruiker wordt geconfronteerd. Deze tool heeft een eenvoudig gebruikersinterfaceontwerp dat de gebruiker helpt om de herstelstappen in minder tijd uit te voeren.

Snelle stappen om bestanden van laptop harde schijf te herstellen

Om het laptop gegevensherstel proces met behulp van SFWare Hard Drive Recovery-software, wordt u verzocht deze tool te downloaden en op uw Windows- of Mac-computer te installeren en de applicatie te starten.

Stap 1: Selecteer om bestanden van de harde schijf van een laptop te herstellen Drive/Formatted Recovery van het hoofdscherm.Laptop hard drive recovery

Stap 2: Nu uit de lijst met drives, selecteer de harde schijf waarop u herstel van de harde schijf wilt uitvoerenSelect Drive to reacover data from laptop hard drive

Na een paar minuten scannen toont de software alle herstelbare bestanden op het volgende scherm

Stap 3: Gebruik Data View of File Type View naar Preview de bestanden voordat u deze herstelt vanaf het station.recovered files from laptop hard drives

Stap 4: Selecteer vervolgens de bestanden die u van de harde schijf wilt herstellen. Selecteer het doelstation om de herstelde gegevens van de harde schijf op te slaan.preview files and save the hard drive files

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *