HFS Partitie Terughalen

Samenvatting:

Zowel Windows als Mac werken op verschillende bestandssystemen. Terwijl de Windows-computers het NTFS-bestandssysteem hebben, staat Mac bekend om zijn hiërarchische bestandssysteem. Dit artikel helpt je verder hoe HFS partitie terughalen zonder uw belangrijke gegevens te verliezen.

HFS / HFS + partitie

Hoewel Apple hun bestandssysteem heeft geüpdatet naar APFS, geeft nog steeds een groot deel van de gebruikers de voorkeur aan HFS. sinds de introductie in 1985 en later upgraden naar HFS + in 1997, is HFS gebouwd om de nieuwste Mac OS X-versies te ondersteunen.

Niet alleen dat, HFS is ook compatibel met zowel oude IBM-chipsets als de nieuwste Intel-processors. Al deze veelzijdige functies zorgden ervoor dat de gebruiker het HFS-formaat bleef gebruiken, zelfs na de introductie van APFS, dat in verschillende opzichten beter en geavanceerd is.

Soms komen Mac-gebruikers tegen dat hun HFS-partitie verloren is gegaan of onleesbaar partitie. Als gevolg hiervan gaan ook hun belangrijke gegevens die op het volume zijn opgeslagen, verloren. Gegevensverlies is onvermijdelijk. Of het nu een Mac is die is geformatteerd met het HFS-bestandssysteem of HFS +.

Hoewel HFS-partitie / -volume minder vatbaar is voor virusinbraak, zijn er andere factoren die gegevensverlies van HFS veroorzaken.

Redenen voor HFS / HFS + Partitieverlies

Verschillende redenen die resulteren in verlies van HFS-partities worden hieronder geanalyseerd:

Het wordt noodzakelijk om HFS partitie herstellen van Mac, om welke reden dan ook. Als je het weet, is het gemakkelijk met de herstelmodus van de Mac. Ja, u kunt overwegen uw kostbare gegevens van de partitie te herstellen, maar alleen als de herstelmodus goed werkt.

Wat als je herstelmodus Mac werkt niet? Hoe zou u gegevens van de HFS-partitie kunnen herstellen?

Met behulp van de geavanceerde en robuuste Partition Recovery-tool kunt u HFS partitie terughalen gegevens op uw computer. SFWare Partition Recovery voor Mac is alles wat u nodig hebt om HFS-partitieherstel uit te voeren. Met zijn verbazingwekkende zoekalgoritme volgt de software elke sector op de ontbrekende gegevens en lokaliseert ze zonder problemen.

Free Download for Mac

Belangrijkste punten om te onthouden voordat u de herstelsessie start:

Stop onmiddellijk met het gebruik van de schijf wanneer u merkt dat er gegevens ontbreken op de partitie. Als u de schijf overschrijft, gaan de bestaande gegevens op de schijf permanent verloren.

Formatteer de drive niet naar een ander bestandssysteem; dit kan een onderbreking veroorzaken tijdens het herstelproces en de kans op gegevensverlies vergroten.

HFS Partitiegegevensherstel in Slechts 3 Stappen

Download de SFWare herstel partitie Mac software op uw computer en start de applicatie

  1. Selecteer Recover Drivesvanuit het hoofdscherm. Herstel vervolgens DrivePartition Recovery  optie of Formatted Recovery optie afhankelijk van de gegevensverliescrisis

Recover data from the corrupt Mac drive

  1. Vervolgens worden alle beschikbare schijven op het scherm weergegeven. Selecteer het HFS-station en klik op Next keuze

select the corrupt drive on Mac

  1. De software scant en toont herstelde bestanden in Data View of File Type View

View recoverable files from the corrupt Mac drives

U kunt elk bestand controleren door een voorbeeld te bekijken voordat u het opslaat. Selecteer later de vereiste bestanden en sla ze op uw computer op.

Kenmerken van SFWare Partition Recovery Tool voor Mac

  • Helpt in veel gevallen bij het herstellen van gegevens van verloren HFS-volume, inclusief wanneer schijfhulpprogramma kan deze schijf niet repareren, corruptie van volumeheader, corruptie van catalogusbestanden, crash van besturingssysteem, virusaanvallen, plotselinge stroomstoring, enz. op Mac-computers
  • Herstel bestanden van SATA, SCSI, IDE, etc.
  • Herstelt gemakkelijk gegevens wanneer onleesbare, ontoegankelijke HFS-partities en ook van RAW-partities.
  • U kunt deze software ook gebruiken als u externe harde schijf mac herkent niet Mac.
  • Ondersteunt herstel van alle versies van Mac Os, inclusief de nieuwe macOS Catalina, Mojave en anderen
  • Zorgt voor veilig herstel van alle Mac-bestandssystemen zoals APFS, Mac Extended, FAT of exFAT.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *