Hoe Beschadigde USB Stick Repareren?

Samenvatting:

Wat als uw USB, een zeer draagbaar apparaat dat wordt gebruikt om uw gegevens op te slaan, beschadigd of beschadigd is? En u hebt geen toegang tot uw belangrijke gegevens vanwege corruptie. Hier zijn de beste oplossingen voor probleemoplossing voor zowel Windows- als Mac-gebruikers waarmee ze corruptie op USB-drives kunnen oplossen.

USB-flashstations zijn de handigste draagbare schijven die worden gebruikt om uw gegevens op te slaan. Toch zijn er veel factoren die van invloed zijn op uw gegevens op de USB-drives, zoals beschadiging, schade per ongeluk verwijderen van bestanden. Hoewel u verwijderde bestanden van een USB-drive kunt herstellen, wat als uw drive beschadigd of beschadigd is? Of het nu Windows of Mac is, met behulp van de reparatiemethoden die hier worden beschreven, kunt u dit doen beschadigde USB stick repareren.

Symptomen van een Beschadigde USB Drive

Ongeacht op welke computer u het USB-apparaat gebruikt, of het nu Windows of Mac is, het foutbericht dat wordt weergegeven terwijl de drive beschadigd is, blijft hetzelfde. Hier zijn enkele van de foutmeldingen die aangeven dat uw USB-station beschadigd is.

 1. Het kan zijn dat u merkt dat uw USB-station niet wordt herkend op uw computer.
 2. U moet de schijf in de drive formatteren voordat u deze kunt gebruiken
 3. Drive is niet geformatteerd
 4. Drive niet toegankelijk

Er kunnen andere fouten zijn waardoor u uw USB-drive niet meer kunt gebruiken. Volg de methoden die in de volgende sectie worden uitgelegd om het corrupte USB-station te herstellen en uw gegevens terug te krijgen zonder enig gegevensverlies.

Hoe Beschadigde USB Stick Repareren zonder Gegevensverlies?

Hier zijn de tijdelijke oplossingen die u helpen toegang te krijgen tot uw gegevens door de corruptie op de USB-drive te herstellen.

 1. Reparatie Corrupte USB op Windows
 2. Reparatie Corrupte USB op Mac

Of het nu Windows of Mac is, de eerste en belangrijkste oplossing die wordt voorgesteld om eventuele corruptie of logische fouten op de schijf op te lossen, is door de schijf te formatteren. Het is echter bekend dat het formatteren niet alleen de fouten oplost, maar ook uw gegevens op de schijf wist. De meest intrigerende vraag is hoe de USB-corruptie op de schijf kan worden opgelost zonder gegevens te verliezen?

Als u de schijf heeft geformatteerd voordat u een back-up van de gegevens maakt, geen paniek! U kunt uw bestanden nog steeds herstellen. Ja, u kunt uw gegevens gemakkelijk ophalen van de geformatteerde schijf met de meest vertrouwde en veilige USB gegevens herstel software. Volg de instructies die worden uitgelegd in het herstelproces.

SFWare USB-herstelsoftware is de meest aanbevolen tool om gegevens van de geformatteerde, beschadigde schijf te herstellen. Het goedgebouwde zoekalgoritme van de tool bereikt elke sector van de schijf om de geformatteerde of verloren gegevens te lokaliseren. Of het nu Windows of Mac is, de SFWare-hersteltool herstelt uw kostbare gegevens zonder enig gegevensverlies.

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Nadat de gegevens zijn hersteld, kunt u de volgende gegeven methoden volgen om de USB-drive te repareren. Klik hier voor de snelle navigatie om gegevens van een corrupte USB-drive te herstellen.

Als u eerder een back-up hebt gemaakt en oplossingen zoekt voor het repareren van een USB-stick, ga dan naar de volgende sectie en repareer uw corrupte of beschadigde USB-flashdrive.

Hoe Repareer je een Beschadigde USB Flashdrive op Windows?

Als uw USB door de computer wordt herkend, zullen onderstaande methoden u zeker helpen de USB-drive te repareren. Als jouw USB schijf wordt niet herkend door uw Windows, los het probleem op met USB en probeer het te repareren.

Methode 1: Wijs de juiste stationsletter toe

Controleer eerst of uw USB-stick is toegewezen met een stationsletter. Als de stationsletter niet is toegewezen of onjuist is, wijst u er een toe.

 1. Klik met de rechtermuisknop Startknop -> Klik op de Disk Management.
 2. Klik met de rechtermuisknop op uw corrupted USB drive-> Selecteer Change Drive Letter and Paths…
 3. Klik op de drive letter ->Klik Change knop
 4. Selecteer een andere letter uit de vervolgkeuzelijst -> Klik OK

Het wijzigen van de stationsletter helpt u zeker de fouten op de schijf op te lossen. Toch bestaat er nog steeds een bedreiging voor uw gegevens. Daarom wordt aanbevolen om uw gegevens te herstellen of een back-up te maken voordat u een van de reparatieprocessen probeert beschadigde USB stick reparatie.

Methode 2: Werk de apparaatstuurprogramma’s bij

Er is altijd een mogelijkheid van schijfbeschadiging als het apparaatstuurprogramma niet is bijgewerkt of zelf beschadigd is geraakt. Daarom kan het bijwerken van het stuurprogramma u helpen om de beschadiging ervan op te lossen.

 1. Klik met de rechtermuisknop op de startknop -> Selecteer Apparaatbeheer
 2. Ga naar Schijfstuurprogramma’s -> Vind uw corrupted USB drive name
 3. Klik met de rechtermuisknop op de naam van USB-stick -> Klik op Uninstall apparaat
 4. Als u de USB-drive loskoppelt en weer in de computer steekt, wordt automatisch het nieuwste stuurprogramma opnieuw geïnstalleerd.

Bijgevolg helpt deze methode u de beschadiging op te lossen als het probleem zich voordoet in het apparaatstuurprogramma.

Methode 3: Repareer het USB-station met behulp van Windows Repair Option

Om de corruptie op het USB-station te herstellen, plaatst u uw beschadigde schijf in uw computer en volgt u de gegeven stappen:

 1. Ga naar My Computers-> Selecteer de USB Drive dat verschijnt op de computer
 2. Klik met de rechtermuisknop op het station -> Klik op de Properties -> Kies de ToolsTab
 3. Klik op de CheckNow knop (Windows 7 het is vervangen door Rebuild optie)
 4. Twee reparatieopties worden op het scherm weergegeven Scan for and attempt to recover bad sectorsen Automatically fix file system errors
 5. Vink beide vakjes aan -> klik op startom het scanproces te starten.

Zodra het scanproces is voltooid, sluit u het scherm en probeert u de USB opnieuw in uw computer te steken en controleert u of u toegang hebt tot de gegevens op uw beschadigde schijf.

Als geen van de bovenstaande USB-reparatiemethoden u heeft geholpen om de corrupte schijf te herstellen, probeer dan de schijf te formatteren / opnieuw te formatteren. Maar zorg ervoor dat u een back-up van uw gegevens maakt. Jij kan gegevens terughalen na formatteren evenals met behulp van SFWare.

Hoe Repareer je een Beschadigde USB op Mac?

Elke Mac-computer wordt geleverd met een ingebouwde tool voor het oplossen van problemen, genaamd EHBO in Schijfhulpprogramma. De functie van dit hulpprogramma is om schijfproblemen op te sporen die verband houden met directorybeschadiging op alle soorten bestandssystemen die HFS, HFS + inclusief APFS-volumes zijn. Volg de stappen om USB-corruptie op Mac-computers te herstellen.

 1. Ga naar Applicationsen selecteer Disk Utility
 2. Het USB-station wordt vermeld in de zijbalk van Schijfhulpprogramma -> Selecteer het USB-station
 3. Vanaf de top van het venster klik op First aid
 4. Selecteer Runin het pop-upvenster en het scanproces wordt gestart.

Het scanproces is afhankelijk van de grootte van de USB. Zodra het scanproces is voltooid, plaatst u de USB-drive opnieuw en controleert u op de fouten.

Met behulp van bovengenoemde methoden kunt u proberen corruptie op een USB-station op Windows en Mac te herstellen. Als uw gegevens verloren gaan als gevolg van een reparatieproces of per ongeluk formatteren, probeer dan uw gegevens te herstellen met de SFWare USB Recovery-tool.

Hoe Bestanden Herstellen van een Beschadigde USB Flashdrive?

Download en installeer SFWare USB-software voor gegevensherstel. sluit uw USB-drive aan op uw computer en volg de gegeven stappen:

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Vanuit het hoofdscherm, klik op Recover Drive/Partition option. Selecteer vervolgens Drive/Partition Recovery om gegevens te herstellen van een corrupte USB-drive. Vervolgens kiest u de corrupt drive to recover files en klik Next.

Selecteer een partition om te herstellen, SFWare scans de partitie en biedt een lijst met alle herstelbare corrupte schijfbestanden in Data Type View of File Type. Bekijk een voorbeeld van de bestanden en selecteer de vereiste bestanden en sla ze op een gewenste locatie op.

Over SFWare:

SFWare ondersteunt herstel van alle bestandssystemen, inclusief de nieuwe APFS op Mac en FAT, NTFS, HFS + en nog veel meer.

Het helpt bij het herstel van meer dan 300 bestandstypen, waaronder herstel van RAW-bestanden, afbeeldingen, video’s, Word-bestanden, Excel-bestanden enz.

Ondersteunt herstel van alle externe opslagstations, waaronder Western Digital, Transcend, Sony, SanDisk, HP etc.

u kunt technische ondersteuning zoeken bij SFWare 24 * 7 met betrekking tot elke vraag die betrekking heeft op het herstelproces.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.