Hoe Geformatteerde SSD Terughalen?

Overzicht:

Het formatteren van de schijf is tegenwoordig niet zo ongebruikelijk, aangezien elke computergebruiker de schijf formatteert om de prestaties van de schijf te verbeteren en deze vrij van fouten te houden. Als u oplossingen probeert te vinden voor geformatteerde SSD herstellen, in dit artikel wordt gesproken over het ongedaan maken van het formatteren van de solid-state schijf om gegevens ervan te herstellen.

De meeste gebruikers kiezen voor SSD vanwege de inspirerende prestaties ten opzichte van de harde schijf, zoals betrouwbaarheid, snelheid, duurzaamheid en kosteneffectiviteit. Ondanks dat ze zo populair en efficiënt zijn, zijn SSD-schijven nog steeds kwetsbaar voor fouten en corruptie, in tegenstelling tot andere opslagstations die zeker leiden tot het formatteren van de schijf.

Waarom Formatteren we de SSD?

Er kunnen verschillende redenen zijn die ertoe kunnen leiden dat u de SSD formatteert. Enkele van de meest voorkomende scenario’s voor het formatteren van de SSD-schijf:

  1. Per ongeluk formatteren:Mogelijk hebt u per ongeluk de SSD geformatteerd terwijl u een andere schijf probeerde te formatteren.
  2. Wanneer SSD RAW wordt:Wanneer de schijf RAW wordt of het bestandssysteem onherkenbaar wordt door het besturingssysteem van uw pc, kiest u er zeker voor om de schijf te formatteren.
  3. Virus of malware:U kunt proberen de SSD-schijf te formatteren wanneer deze ernstig wordt aangetast door virussen of malware.
  4. Corruptie in de SSD:Vanwege een beschadigd bestandssysteem, SSD schijf niet toegankelijk en mogelijk moet u de schijf opnieuw formatteren om bestandssysteemgerelateerde fouten te verwijderen, wat tot gegevensverlies leidt.
  5. Tijdens het opnieuw partitioneren de SSD: wanneer u de SSD-partitie probeert te verkleinen of uit te breiden die leidt tot het formatteren van de schijf.

Is het mogelijk om geformatteerde SSD te herstellen?

Het antwoord zou absoluut zijn yes. Wanneer u de SSD formatteert, worden de gegevens die op de SSD zijn opgeslagen, of het nu foto’s, video’s of bestanden zijn, gemarkeerd als verwijderd en worden ze onzichtbaar op de SSD voor de gebruiker. Ondertussen riskeert u uw gegevens wanneer u probeert nieuwe gegevens op dezelfde schijf te overschrijven.

Daarom wordt het ten strengste aanbevolen om de SSD niet te gebruiken totdat u een gegevensherstel vanaf de schijf uitvoert.

Hoe een SSD Formatteren?

Of het nu een SSD is, met behulp van de vertrouwde SSD-herstelsoftware kunt u dit eenvoudig doen geformatteerde SSD terughalen gegevens. SFWare SSD-herstelsoftware is de meest aanbevolen software die efficiënt is ontworpen om de formattering van solid-state schijven te wijzigen.

Met behulp van de geavanceerde scanalgoritmen bereikt de tool elke sector op de schijf om de SSD te formatteren. Verder heeft het gebruiksvriendelijke interfaces die het herstelproces moeiteloos en probleemloos maken. U kunt proberen de schijf gratis te ontformatteren door deze nu te downloaden…

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Hoe Geformatteerde SSD Terughalen?

Sluit de SSD-schijf aan op een gezonde Windows- of Mac-computer en laat deze door uw computer worden gedetecteerd. Download en installeer SFWare SSD herstel software op uw pc en start de applicatie.

Notitie: Als u heeft ingeschakeld TRIM op uw SSD is het bijna onmogelijk om gegevens van de SSD te herstellen. Controleer eerst uw SSD status met TRIM opdracht en volg de procedure.

  1. Selecteer in het hoofdscherm Recover Drive/Partitions en vervolgens de optie Formatted Recovery

Select Recover Files to Restore Files from Missing Recycle Bin

  1. Kies vervolgens het SSDwaarvan u de geformatteerde gegevens wilt herstellen

Select C Drive

  1. Het scanproces wordt gestart. Zodra het scannen is voltooid, kunt u de herstelde gegevens zien in Data Viewof File Type View.

View recoverable files in Either Data View or File Type View

  1. Eindelijk, savede herstelde gegevens naar de gewenste locatie op het systeem of een ander opslagapparaat

Over SFWare:

De software helpt niet alleen om gegevens van de geformatteerde schijf te herstellen, maar ook nuttig in gegevens van beschadigde schijf terughalen en dode schijven.

Met behulp van de SFWare SSD-herstelsoftware kunt u eenvoudig gegevens herstellen van SATA-, SCSI-, IDE-harde schijven, flash-geheugenkaarten, externe harde schijven, iPods, enz.

De tool ondersteunt alle populaire merken SSD-schijven zoals Samsung, Transcend, OCZ, SanDisk, Seagate en vele anderen op alle Windows- en Mac-platforms, waaronder nieuwe Windows 10 en macOS Catalina, Mojave en andere.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.