Microsoft Outlook Inbox Reparatie Gereedschap

Samenvatting:

Fouten tijdens het werken aan Microsoft Outlook komen vrij vaak voor. Gewoonlijk wordt de Outlook-inbox-reparatietool die ingebouwd is, geactiveerd wanneer corruptie wordt aangetroffen in het Outlook-gegevensbestand (ScanPST). Soms schiet deze tool tekort bij het automatisch herstellen van deze Outlook-fouten. In het artikel wordt het stap te gebruiken Microsoft Outlook inbox reparatie gereedschap om de meeste problemen in het Outlook- of Outlook-gegevensbestand op te lossen.

how to use Outlook Inbox Repair Tool

Een Outlook-gegevensbestand bevat uw e-mailberichten, agenda, taken en andere items op uw computer. Wat als u uiteindelijk al uw belangrijke e-mails of datums verliest die in Outlook zijn opgeslagen vanwege problemen zoals kan Outlook niet starten, Outlook-gegevensbestand kan niet worden geconfigureerd, OST is geen Outlook-gegevensbestand en corruptie op PST-bestanden.

Gelukkig heb je in dergelijke situaties alleen een tool nodig om Microsoft Outlook te repareren.

Wat is Microsoft Outlook Inbox Repair Tool?

Ingebouwde reparatietool voor inbox of ScanPST.exe is een tool die fouten in e-mailtoepassingen van Outlook analyseert en repareert. Over het algemeen handhaaft de reparatietool voor de inbox de integriteit van de Outlook.

Waar vind ik de reparatietool voor Outlook-inbox?

Voordat u begint met het uitvoeren van het hulpprogramma, is het belangrijk om de locatie te weten waar de inbox-reparatietool zich bevindt, omdat elke Outlook-versie een andere locatie heeft voor het ScanPST-hulpprogramma.

Of het nu een Windows-computer is, volg het pad → C:\Program Files\Microsoft Office\root\office19\

Klik hier om te weten hoe downloaden ScanPST en zoek de scanpst.exe.

Hoe Gebruiken Microsoft Outlook Inbox Reparatie Gereedschap om PST-Bestand te Repareren?

In eerste instantie naar reparatie Outlook fout, zoek de bestanden op als het pad dat wordt weergegeven in de bovenstaande sectie op basis van de Outlook-versie die u gebruikt. De volgende stap is om het PST-bestand te lokaliseren.

Lokaliseren van Outlook PST-bestand op uw computer

Wanneer u de ingebouwde reparatietool start, wordt u gevraagd om het PST-bestand te zoeken. Soms laat de fout zelf het pad zien om het probleem in het bestand uit te leggen. Als dit niet het geval is, volgt u het pad om de fouten in Outlook PST-bestanden op te lossen.

Outlook 2007 en eerder

C:\Users\%username%\AppData\Local\Microsoft\Outlook\

Outlook 2010, Outlook 2013, Outlook 2016, Outlook 2019 en Office 365

C:\Users\%username%\Documents\Outlook Files\

Repareer PST-bestanden met behulp van Inbox Repair tool / ScanPST.exe

Met behulp van de hierboven beschreven paden kunt u de tool starten. U kunt de tool uitvoeren om de foutmelding op te lossen PST bestand ontbreekt.

Step 1: Ga naar de locatie van SCanPST.exe en blader door het corrupte PST-bestand.

(Om het PST-bestand te vinden, wordt het pad genoemd)

Step 2: Het geselecteerde PST-bestand wordt weergegeven in het vak. Klik nu op de Start-knop om het scanproces te starten.

Zodra u op de knop Scannen drukt, start ScanPST de analyse van het PST-bestand. De analyse kan wat langer duren, afhankelijk van de grootte en de mate van corruptie in het Outlook-bestand.

Step 3: Het scanproces begint. Zodra het proces is voltooid, kunt u de fouten verifiëren die zijn gevonden tijdens het scannen van de corrupte PST-bestanden.

Voor meer informatie over het type beschadiging / fout kunt u op de detailknop klikken.

Step 4: Klik nu op de knop Herstellen om het PST-bestand te repareren.

Nadat u op de reparatieknop hebt gedrukt, begint de eigenlijke reparatie en doorloopt deze bepaalde fasen om het corrupte bestand te repareren. Outlook inbox reparatie tool kan snel het grote PST-bestand tot 4 GB repareren.

Als uw PST-bestand groter is dan 4 GB, kan het proces soms meer dan een half uur in beslag nemen.

Notitie: Als u geen bestanden wilt verliezen, vinkt u het selectievakje Maak een back-up van het gescande bestand aan voordat u het repareert.

Outlook-fouten die kunnen worden opgelost met Inbox Repair Tool

 • Gegevens CRC-fout in PST-bestand
 • Outlook Verzenden Ontvangstfout
 • Outlook-gegevensbestand kan niet worden geopend
 • Outlook-gegevensbestand kan niet worden geconfigureerd

Soms, als gevolg van ernstige corruptie in het PST-bestand of om andere redenen, kan het zijn dat u het bestand niet repareert en het bericht Reparatieproces mislukt tegenkomt. Meestal is deze fout het gevolg van ernstig corrupte PST-bestanden.

 1. Inbox-reparatietool heeft beperkingen waarbij de PST mogelijk niet wordt gerepareerd of het gerepareerde bestand mogelijk niet uw belangrijke bestanden bevat.
 2. Wanneer Scanpst de PST-bestanden probeert te repareren, kan het bepaalde inhoud van uw Outlook-gegevensbestand permanent verwijderen omdat het dit niet kan herstellen.
 3. Dit kan betekenen dat uw belangrijke mails, bijlagen of contacten voor altijd verdwenen zijn.

Maak je geen zorgen als je geen toegang meer hebt tot het PST-bestand. U kunt de problemen met het Outlook-gegevensbestand nog steeds oplossen met een uitstekende PST-reparatietool. SFWare PST reparatie gereedschap is de tool met het meest gestroomlijnde algoritme, helpt u eventuele fouten en problemen in een PST-bestand op te lossen en verwijderde, verloren en corrupte PST-bestanden te herstellen zonder zelfs de originaliteit van het bestand te veranderen. Dit komt omdat de PST-reparatietool werkt op het alleen-lezen-mechanisme en de originele bestanden niet verandert.

Belangrijkste Punten op Microsoft Outlook Inbox Reparatie Gereedschap

 • Zorg ervoor dat u de Outlook-toepassing sluit wanneer u de tool op uw computer probeert uit te voeren
 • Als u het bestand niet kunt herstellen, moet u de tool meerdere keren uitvoeren om de fout te herstellen
 • Inbox-reparatietool werkt aan herstelprocessen en herstel kan niet worden uitgevoerd.
 • Het hulpprogramma SCANPST.exe werkt niet op PST die ernstig beschadigd is. U kunt in een mislukt reparatieproces terechtkomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.