Microsoft Word Crasht

Overzicht:

Microsoft Word is ongetwijfeld de meest geprefereerde applicatie ter wereld voor het maken van documenten. Maar we weten allemaal dat zelfs de beste applicaties gebreken vertonen en MS Word is geen uitzondering. Een van de meest voorkomende problemen is Microsoft Word crasht tijdens het opslaan of openen van een Word-document. Dit artikel zal u begeleiden bij het vinden van de best beproefde oplossingen om het Word-document dat tijdens het werken crasht, te repareren.

MS Word keeps crashing

Waarom Crasht Microsoft Word Tijdens Openen/Opslaan van Document?

De belangrijkste oorzaken die ertoe kunnen leiden dat MS Word crasht of onverwacht wordt afgesloten, worden hieronder opgesomd:

 1. MS word blijft crashen als de Word-applicatie niet correct is geïnstalleerd
 2. Windows en Mac geven geen toestemming voor invoegtoepassingen van derden. Dit zou leiden tot conflict en oorzaakproblemen bij het openen van het Word-document.
 3. Het station waarop MS Word is geïnstalleerd, is mogelijk beschadigd
 4. De MS Word-applicatie kan zijn geïnfecteerd door malware

Herstel “Microsoft Word Blijft Crashen” op Windows en Mac computers

Hoe te repareren “Microsoft Word blijft crashen” op Windows

Methoden om “MS Word crasht” op Mac te repareren

Volg de onderstaande methoden om het MS-woord blijft crashen:

Basisfix: download en installeer Word updates

Zoals vermeld in de redenen, kan het crashen van Microsoft Word te wijten zijn aan een onjuiste installatie van de Word-applicatie. Als MS Word niet correct is geïnstalleerd of bijgewerkt, treden er incompatibiliteitsproblemen op.

Controleer of uw besturingssysteem en Office-suite up-to-date zijn. Als uw Office-versie of Windows-systeem verouderd is, werkt Microsoft Office mogelijk niet meer en loopt het zelfs vast. Installeer de nieuwste Windows Update of Office Update.

Hoe Repareren Microsoft Word Crasht op Windows?

Methode 1: Gebruik de veilige modus om MS Word te openen

Uw Windows opstarten in de Veilige modus en proberen de Word-applicatie te openen, is de gemakkelijkste manier om te controleren of de applicatie add-in of plug-in gerelateerde Word-fouten bevat. In de veilige modus kan uw Word-document worden geopend dat mogelijk softwareconflicten vertoont als gevolg van plug-ins van derden.

Houd ingedrukt Ctrl samen met het MS Word-pictogram. Klik Agree naar alle voorgestelde instructies en klik op OK. U bevindt zich nu in de veilige modus en kunt het gewenste document openen. U kunt uw Word-document kopiëren, overbrengen en opslaan.

Methode 2: Invoegtoepassingen uitschakelen

1: Druk op Windows + R keys en typ: winword.exe /a, Enter om MS Word te openen zonder plug-ins.

2: De volgende Right Klik op File, selecteer Customized Quick Access toolbar Keuze. Selecteer aan de linkerkant van het scherm Add-ins.

 3: Klik Manage onderaan en selecteer COM Add-ins, schakel de invoegtoepassingen nu een voor een uit en klik op OK bevestigen. Start Word opnieuw om te controleren of het probleem is opgelost.

Methode 3: Gebruik de Office reparatietool

Als het Word-document niet werkt in de veilige modus, probeer dan je Office-installatie te repareren met een standaard reparatieprogramma

1: Right-click op het startmenu kiezen Program & Features.

2: Selecteer de Office installation. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Change (Wijzigen) en controleer vervolgens het repair option en continue.

Als geen van de bovenstaande methoden nuttig bleek te zijn voor uw probleem, hoeft u alleen maar de meest aanbevolen tool op uw computer uit te voeren om MS Word document repareren dat crasht.

SFWare Repair Word Document-tool is ontworpen met een robuust algoritme dat uw MS Word-bestanden efficiënt zal scannen en repareren, waarbij uw originele .doc- of .docx-document ongewijzigd blijft. Deze Word Repair-tool staat bekend om zijn eenvoudige gebruikersinterface. De efficiënte herstelmethode lost het crashprobleem van uw Word-bestanden onmiddellijk op en herstelt uw document zonder enige fout.

Free Download for Windows

Methode 4: Herstel Word document crasht met de meest efficiënte tool

Download en installeer de SFWare Repair Word Document-tool. Start de applicatie op uw computer.

MS Word Document Repair

Klik op Browse en selecteer de fout die het Word-document veroorzaakt. Klik op Repair en de tool begint Microsoft Word-bestanden te repareren.

Word document Repairing in process

Klik op Click Here to Preview File button om de kwaliteit te evalueren van het herstelde Word-bestand dat de fout veroorzaakte.

De tool helpt je niet alleen gecrashte Word-documenten te repareren, maar helpt ook bij het Word dat niet reageert repareren of open. De tool is compatibel met alle versies van de MS Word-applicatie, inclusief de nieuwe 2019, 2016, 2013 en andere oude versies.

Hoe Gecrashte Word Documenten op Mac te Repareren?

Net als Windows helpt Mac opstarten in de veilige modus u bij het oplossen van het MS-woord dat crasht in het Mac-probleem.

Methode 1: Mac opstarten in veilige modus

 1. Schakel uw Mac in door op de aan / uit-knop te drukken. Start de computer opnieuw op als u deze al gebruikt.
 2. U kunt het opstartgeluid horen. Zodra je de ring hoort; druk de Shifttoets op het trefwoord.
 3. Houd de Shift-toets een paar seconden ingedrukt om de Mac opnieuw op te starten in de veilige modus.
 4. Je zou het kunnen opmerken Safe Modein de rechterbovenhoek van het scherm. Log gewoon in op uw account en probeer de MS Word-applicatie erop te openen.

Methode 2: Voer schijfhulpprogramma uit om gecrashte Word te herstellen

Als u de applicatie in Schijfhulpprogramma uitvoert, zorgt u ervoor dat de schijf van uw Mac in een veilige en gezonde staat blijft. Volg deze snelle stappen om de schijf van je Mac te repareren en Word te repareren blijft crashen op Mac:

 1. Klik in het hoofdmenu op Mac op Gomenu, klik op Utilities. Start het Schijfhulpprogramma.
 2. Selecteer in het linkerdeelvenster het primary disk on your system. (In de meeste gevallen is dit Macintosh HD).
 3. Klik nu op het First Aidoptie uit de werkbalk en bevestig uw keuze.
 4. Mac begint met het repareren van de schijf. Zodra het reparatieproces is voltooid, restartuw Mac en controleer of Microsoft Word blijft crashen op Mac of niet.

U zou in staat moeten zijn om de probleemveroorzakende fout te herstellen. MS-woord blijft crashen op zowel Windows- als Mac-platforms met behulp van de bovengenoemde methoden.

Als u een niet-opgeslagen, verloren of verwijderd Word-document op Mac hebt gemist, kunt u dit eenvoudig doen word document terughalen mac.

Methode 3: De AutoHerstel map wissen

MS Word wordt geleverd met een ingebouwde functie Auto-save dat het lopende document automatisch op de achtergrond opslaat. Als uw bestanden onverwacht worden gesloten, kunnen we onze bestanden terugkrijgen. Soms kan de AutoHerstel-functie echter botsen met de toepassing en problemen veroorzaken om MS Word te laten crashen. Daarom kunt u overwegen het te wissen om Word op Mac te repareren dat steeds crasht.

 1. Lancering Finderop uw Mac en klik in het menu op Go > Go to Folder.
 2. Kopieer en plak nu het pad “~/Library/Containers/com.microsoft.Word/Data/Library/Preferences/AutoRecovery/” op je Mac (zonder de aanhalingstekens).
 3. Als u klikt op “Go“, het opent de AutoRecoverymap op je Mac.

Zodra de map is geopend, verwijdert u gewoon de automatisch opgeslagen bestanden zodat de map wordt gewist. Zorg ervoor dat u de bijgewerkte opgeslagen versie van bestanden hebt voordat u deze verwijdert.

Methode 4: Reset de Word voorkeuren om crashen van MS Word op Mac verhelpen

Soms, als de voorkeuren in de toepassing onjuist zijn, kan dit problemen veroorzaken in MS Word. Om dit op te lossen, kunt u de voorkeuren helemaal opnieuw instellen en proberen Word opnieuw op te starten.

 1. Selecteer om te beginnen de Wordpictogram op het bureaublad en ga naar de Word > Preferences optie uit het menu.
 2. Wanneer Word Preferencestabblad verschijnt, klikt u op de File Locations icoon van hier.
 3. Hierdoor wordt de functie Bestandslocaties op het scherm geopend. Klik op de User templatesoptie en kies om Reset
 4. U kunt ook klikken op de Modifyknop om het te bekijken. Hier zie je een Normal Je kunt het knippen en plakken naar een andere locatie (zoals je bureaublad) of het ook gewoon naar de prullenbak verplaatsen.

Bodem lijn:

Met behulp van bovengenoemde methoden zou u het probleem met het crashen van MS Word op zowel Windows- als Mac-systemen moeten kunnen oplossen. Als je de fout hebt kunnen oplossen, laat het ons dan weten in het commentaargedeelte hieronder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.