Microsoft Word Werkt niet Meer

Overzicht:

Is het niet vervelend om vast te zitten tussen het maken van uw belangrijke aantekeningen voor uw project? Of kunt u uw schrijfwerk op MS Word niet voltooien? Zeker ja! Als jouw Microsoft Word has stopped working of hangt vaak tijdens het werk, u bent op de juiste plek. Het artikel biedt hoe repareren microsoft word werkt niet meer.

Microsoft Word has stopped working

Waarom werkt Mijn Microsoft Word niet?

Er zijn veel redenen die schade toebrengen aan uw MS Word-toepassing en de werking van de toepassing belemmeren. Enkele van de redenen worden hieronder opgesomd –

 1. Schade aan MS Office-instellingen of installatie – de schade aan het bureau van MS zou de belangrijkste oorzaak kunnen zijn dat Word niet meer werkte en kan het Word-bestand niet openen.
 2. Probleem met apparaatstuurprogramma – als uw apparaatstation niet is bijgewerkt of verouderd, kan dit een probleem veroorzaken in de werking van Word-document.
 3. Invoegtoepassingen van derden – Invoegtoepassingen van derden in het Word-programma kunnen ertoe leiden dat het Word-bestand vaak vastloopt en u niet aan het bestand kunt werken.
 4. Software conflicten –Andere software is in strijd met de applicatie en leidt tot de crash van de applicatie. Maar je kunt gemakkelijk Word document na software crash repareren door op de gegeven link te klikken.
 5. Overige: Virus- of malware-indringing, onjuiste installatie van Word-programma, abnormale beëindiging van Word, enz. Kan ervoor zorgen dat uw MS Word niet meer werkt.

Als u wist waarom MS Word niet meer werkte, zou het probleem gemakkelijk kunnen worden opgelost met behulp van de juiste methode die in de volgende sectie wordt beschreven.

Eenvoudige oplossing:

 • Probeer de actieve Word-applicatie te beëindigen met Taakbeheer. Druk eerst op Ctrl+T+Del sleutels om Taakbeheer te krijgen. Ga vervolgens naar het tabblad Proces en zoek Microsoft Word >> selecteer end its task keuze.
 • Controleer of uw besturingssysteem en Office up-to-date zijn. Als uw Office-versie of Windows-systeem verouderd is, werkt Microsoft Office mogelijk niet meer en crasht het zelfs. Installeer de nieuwste Windows Update of Office Update.

Hoe de Fout op te Lossen Microsoft Word werkt niet Meer?

Om de fout op te lossen die Microsoft Word niet meer werkt, volgt u elk van de onderstaande methoden zorgvuldig en voert u de een na de ander uit voor het beste resultaat.

Methode 1: Start uw Windows op in de veilige modus om de MS Word fout op te lossen

Volg de onderstaande stappen om uw Windows op te starten in de veilige modus en uw Word weer te laten werken:

 1. Start eerst de pc opnieuw op en houd het ingedrukt wanneer het inlogscherm verschijnt Shift keyen klik Power >> selecteer Restart
 2. Nu opties scherm toegankelijk is, selecteert Troubleshoot>> Advanced options >> Startup Settings >> Restart.
 3. Press F4 wanneer de computer opstart. Windows start nu in de veilige modus.
 4. RunMicrosoft Office Word naar en controleer of het foutloos kan werken of niet.

Methode 2: Office installatie herstellen

Als Word-document niet werkt in de veilige modus, probeer dan je Office-installatie te repareren.

 1. Right clickin het startmenu >> kies Apps & Features.
 2. Selecteer de Office installation.
 3. Kiezen Modifyselecteer vervolgens de Quick repair option.

Het gebruik van de optie Quick Repair helpt u bij het oplossen van verschillende Word-fouten en het kost niet eens veel tijd. Als u op de een of andere manier uw Word-documenten op uw pc kwijtraakt, hoeft u zich geen zorgen te maken, u kunt gemakkelijk krijg je Word bestanden terug met een tijdelijk bestand.

Methode 3: Schakel invoegtoepassingen uit in MS Word

 1. Druk op Windows + R keysen type: exe /a >> Enter om MS Word te openen zonder plug-ins.

Fix MS Word Error

 1. Klik File>> Options > > Add-Ins
 2. Klik Manageonderaan en selecteer COM Add-ins, schakel nu de een na de ander uit en klik op OK

Nadat u de ene na de andere invoegtoepassingen hebt uitgeschakeld, start u Word opnieuw op om te controleren of het probleem is opgelost.

Methode 4: Vervang het algemene sjabloonbestand Normal.dot

Reparatie Microsoft Word werkt niet meer, u moet alle actieve MS Office-programma’s op uw pc sluiten. U kunt de volgende reparatiemethode gebruiken in alle kantoortoepassingen zoals Word, Excel. Volg onderstaande stappen om te beginnen:

 1. Druk op Windows + X>> selecteer Command Prompt

Log in als het programma beheerdersrechten vereist.

 1. Voer de onderstaande opdracht in en druk op Enter:

ren %userprofile%\AppData\Roaming\Microsoft\Templates\OldNormal.dotm Normal.dotm

 1. Wacht tot de opdracht is voltooid en sluit de opdrachtprompt af.

Start hierna uw Word-toepassing opnieuw om te controleren of u deze kunt gebruiken om documenten te bewerken of opnieuw nieuwe bestanden te maken.

Door een van de bovengenoemde methoden uit te voeren, kun je de fout oplossen. Na het oplossen van de fout, als een van uw documenten beschadigd of beschadigd raakt, kunt u gebruik maken van de Word document reparatie tool, die gemakkelijk de problemen op een Word-document oplost en uw bestand zonder schade terugkrijgt. Klik nu op de downloadknop en herstel uw Word-document in 3 klikken.

Free Download for Windows

U kunt deze tool gebruiken om alle versies van Word-documenten te repareren. Dat omvat de nieuwste 2019-versie en op elk Windows-platform (Windows 11/10 en oudere versies)

MS Word werkt niet Meer: Corrupt Word Document Repareren

Om de corruptie of schade in een Word-document te herstellen, downloadt en installeert u de SFWare Repair Word-documentsoftware en start u de toepassing. Volg de onderstaande gegeven instructie: –

Stap 1: Selecteer beschadigd of beschadigd Word-documenten (DOC of DOCX) bestand met behulp van de optie Bladeren

MS Word Document Repair

Stap 2: Klik vervolgens op de Repair knop om het reparatieproces te starten

Word document Repairing in process

Stap 3: Zodra het reparatieproces is voltooid, kunt u de gerepareerde Word-bestanden bekijken en valideren met Preview optie

Als u tevreden bent met de resultaten, geeft u de gewenste locatie op en slaat u het bestand op.

Conclusie:

Microsoft Word werkt niet meer en is een van de meest voorkomende fouten. Het kan eenvoudig worden opgelost met behulp van alle bovengenoemde methoden om de fout te herstellen.

Als je de fout hebt kunnen oplossen met de methoden die in het artikel worden genoemd, deel dan je mening in de commentaarsectie hieronder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.