OST is geen Outlook Gegevensbestand

Samenvatting:

Als u Microsoft Outlook 2016/2013/2010 gebruikt, komt het vrij vaak voor dat er een fout optreedt OST is geen Outlook gegevensbestand. Door de methoden te volgen die in het artikel worden uitgelegd, kunt u de Outlook OST-fout eenvoudig oplossen. OST is geen Outlook-gegevensbestand. 

Zowel OST als PST zijn bekende gegevensbestanden die worden gebruikt door Outlook-e-mailtoepassingen. Waar Outlook PST en OST zowel Exchange-servers als POP-, IMAP-protocollen gebruiken om e-mails te ontvangen en te verzenden..ost is not an outlook data file

Als u uw Outlook-gegevens op de IMAP-server opent, maakt Outlook een OST-bestand om gegevens op te slaan. OST is een offline mapbestand waarmee u offline kunt werken. U hebt eenvoudig toegang tot eerder gedownloade gegevens, nieuwe e-mails aanmaken en agenda en contacten enz. Beheren, zelfs als u niet bent verbonden met Exchange Server.

Wat zijn de redenen voor de OST-fout: OST is geen Outlook-gegevensbestand?

Meestal kom je verschillende fouten tegen, zoals OST bestand kan niet worden geopend, OST-bestand is geen Outlook-gegevensbestand en dergelijke wanneer uw Outlook niet kan worden gesynchroniseerd met de server.

In de meeste gevallen treedt het probleem op wanneer de Exchange-server het Outlook OST-bestand niet vertrouwt en niet wordt herkend als de indeling in het Outlook-bestand.

Omdat Outlook geavanceerde beveiliging biedt voor externe bedreigingen, kan het OST-bestand niet worden geopend en wordt weergegeven dat OST geen Outlook-bestand is.

Naarmate de synchronisatieproblemen tussen Outlook en Exchange-server echter voortduren, raken OST-bestanden beschadigd of corrupt.

Hoe Repareren OST is geen Outlook Gegevensbestand

Zodra de gebruiker Outlook-fouten ontvangt, als een onmiddellijke oplossing om de fout te herstellen, zou hij eraan denken om het Outlook-profiel te verwijderen en het nieuwe te maken. Hoewel u geen fouten zult vertonen, worden uw bestanden ook verwijderd uit Outlook.

U kunt zo’n gedoe gemakkelijk voorkomen door het OST-bestand opnieuw te maken, reparatie OST bestand of door OST naar PST-bestand te converteren. Zowel handmatige als geautomatiseerde methoden worden hieronder uitgelegd.

Helaas is de handmatige methode complex en duurt het lang voordat deze is voltooid. Erger nog, de oplossing is misschien niet eens permanent. U kunt nog steeds de handmatige methode proberen als u niet veel Outlook-gegevens te verliezen heeft.

Reparatie OST is geen Outlook Gegevensbestand door het OST Bestand Opnieuw te Maken

Om het OST-bestand opnieuw te maken, moet u eerst het OST-bestand lokaliseren. De standaardlocatie van het OST-bestand op uw systeem is C:\Users\user name\AppData\Local\Microsoft\user name\username.ost.

Als u het OST-bestand niet handmatig kunt vinden, SFWare OST naar PST converter kan het voor je doen.

Opmerking: bij handmatige verwerking bestaat de kans dat gegevens verloren gaan. Zorg er daarom voor dat u de kopie van het OST-bestand bewaart.

  1. Open het Configuratiescherm op uw pc → Mail Goto Control panel and select mail
  2. In het dialoogvenster E-mailinstellingen → Show Profiles button.click on mail and show profiles
  3. Selecteer het standaardprofiel (Outlook) en klik op Propertiesselect properties
  4. Selecteer in het dialoogvenster E-mailconfiguratie voor Outlook Email Accounts.select email accounts
  5. Ga naar het tabblad Gegevensbestanden → selecteer Open File Location.OST is not an Outlook data file fixed
  6. Het zal u naar de brondirectory van uw OST-bestand leiden. Klik met de rechtermuisknop op het OST-bestand en selecteer Delete.
  7. Eenmaal verwijderd, start u Outlook om de OST opnieuw te maken.

Zodra u Outlook start, maakt Outlook het nieuwe OST-bestand. controleer of de fout nog steeds bestaat. Als het OST-bestand niet toegankelijk is, is het risico van het exporteren van OST-bestanden voor wijzigingen in Outlook groot.

Daarom is het enige wat u kunt doen om dergelijke verzwarende situaties te vermijden OST bestand converteren naar PST en voer reparatie uit op het PST-bestand. Dit proces herstelt eventuele Outlook-fouten en herstelt verwijderde of verloren gegevens uit Outlook.

Met SFWare OST naar PST-converter wordt uw taak eenvoudiger. De tool tijdens het converteren van OST naar PST lost alle problemen op die OST-fouten veroorzaken. Naast het oplossen van de OST-bestandsfout, herstelt de tool ook verloren gegevens van zijn attributen zoals e-mails, taken, contacten, notities, RSS-feeds. Bovendien, door het OST-bestand te converteren, wordt ernstige OST-corruptie verholpen tijdens het reorganiseren van de structuur naar het PST-bestandsformaat. 

Free Download for Windows

Converteer OST naar PST om OST-fout te herstellen

Download en installeer SFWare OST naar PST-conversiesoftware op uw computer. Start de tool.

  • Twee opties Open OST fileen Find OST file worden weergegeven op het hoofdscherm

Open OST file: selecteer deze optie om een ontoegankelijk, beschadigd of beschadigd Outlook OST-bestand te herstellen

Find OST file: selecteer deze optie als u de locatie van het OST-bestand niet kent. De tool zal automatisch het OST-bestand vinden

  • Klik op Browseom het geconverteerde OST-bestand op te slaan
  • De software start het OST to PST conversionen zal een gezond PST-bestand genereren dat klaar is voor gebruik.

Nu heb je een PST-bestand dat al je Outlook-items bevat die zijn opgeslagen in een OST-bestand. Door dit PST-bestand in uw Outlook te importeren, heeft u met succes toegang tot alle Outlook-kenmerken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.