Outlook Fout 0x80040154

SAMENVATTING:

Verschillende Outlook-gebruikers zijn een 0x80040154-fout tegengekomen tijdens het werken aan Outlook. De fout wordt vaak gezien wanneer u e-mails probeert te downloaden of te ontvangen in Outlook op een Windows-pc. Met behulp van de methoden voor probleemoplossing die in dit artikel worden gegeven, kunt u de onbekende fout 0x80040154 eenvoudig oplossen.

Mogelijke Redenen voor Outlook Fout 0x80040154:

Zeer zeker wordt de 0x80040154-fout gezien vanwege de onjuiste Outlook-configuratie, een probleem met invoegtoepassingen of een extern programma. Er zijn echter andere mogelijke redenen die de fout 0x80040154 in Outlook veroorzaken.

 • De schade is aan het PST-bestand toegebracht door malware of een virus van derden
 • Beschadigd of onjuist profiel
 • De fout kan te wijten zijn aan niet-geregistreerde DLL-bestanden of problemen met registercorruptie.
 • Ongepaste bediening of per ongeluk verwijderen van belangrijke systeembestanden
 • Defecte invoegtoepassingen, onjuiste installatie van Outlook-profiel en onvolledige configuratie van het e-mailaccount

Laten we verder gaan om meer te weten te komen over de oorzaken, scenario’s en oplossingen om Outlook-fout 0x80040154 op te lossen.

“Hallo, ik heb zojuist Office 2010 geïnstalleerd, maar Outlook meldt een onbekende foutcode 0x80040154 bij het ontvangen van een e-mail. Wel kon ik e-mails versturen. Ik googelde naar de oplossing, volgens één bevestigingsmethode heb ik de applicatie opnieuw geïnstalleerd, maar niets werkte. Kan iemand me helpen om de Outlook-fout 0x80040154 op te lossen?”

Hoe los Ik Outlook Fout 0x80040154 op Windows?

Gebaseerd op de scenario’s 0x80040154 opgetreden en de respectieve bevestigingsmethoden worden hieronder vermeld-

De meeste Outlook-problemen worden opgelost door de toepassing opnieuw te starten. Als het probleem nog steeds bestaat, volg dan de andere hieronder beschreven methoden.

Methode 1: Outlook configuratie om fout 0x80040154 op te lossen

Als uw Outlook niet correct is geconfigureerd, kunt u Outlook-fout 0x80040154 tegenkomen.

Om de problemen met de Outlook-configuratie op te lossen, kunt u gebruik maken van de ingebouwde applicatie van Microsoft, Microsoft Support and Recovery Assistant.

De Microsoft Support and Recovery Assistant, ook wel SaRA genoemd, maakt gebruik van geavanceerde diagnostiek om bekende problemen en details over uw Microsoft Outlook-configuratie te melden.

Als u SaRA wilt gebruiken, moet u Microsoft Support and Recovery Assistant installeren op de webpagina van Microsoft -> support -> type Microsoft Support and Recovery Assistant -> Downloaden.

Hoe een Outlook configuratie te scannen met SaRa?

The Microsoft Support and Recovery Assistant kan de meeste problemen met betrekking tot veel Outlook-programma’s oplossen. Volg de onderstaande stappen en scan uw Outlook-configuratie.

 1. Open de ondersteuningsapplicatie en selecteer Advanced diagnosticsen selecteer vervolgens Next.
 2. kiezen Outlooken klik vervolgens op Next.
 3. Wanneer u wordt gevraagd om te bevestigen dat u de betreffende machine gebruikt, selecteert u Yes, en klik vervolgens op de knop Volgende.
 4. Voer uw accountgegevens in bij Let’s get started fixing your problemvenster en klik op Next.
 5. De scan begint automatisch nadat uw account is gevalideerd in Office 365

Opmerking: als u een foutmelding krijgt “Deze oplossing wordt niet ondersteund voor uw kantooromgeving”, kan SaRA uw inloggegevens niet valideren. Klik in dergelijke gevallen op “Terug” en gebruik de volgende voorbeeldreferenties om een niet-Office 365-account te gebruiken.

 • E-mailadres: juliet@contoso.com
 • Wachtwoord: < elk wachtwoord dat u wilt gebruiken >

Een niet-Office 365-account wordt niet geverifieerd via de Office 365-service. In dit geval geeft SaRA u een optie om door te gaan. Selecteer de knop Volgende om door te gaan.

 1. Na het voltooien van het scanproces, ziet u We’re done collecting your Outlook configuration details.
 2. U krijgt een lijst met configuratieproblemen die tijdens de scan worden gedetecteerd.
 3. Selecteer het probleem en u hebt de online oplossing om u te helpen uit de problemen te geraken.

Methode 2: Problemen met invoegtoepassingen of andere programma’s

Meestal zijn invoegtoepassingen of programma’s van derden in conflict met de Outlook-functionaliteit, wat resulteert in Outlook-fouten, waaronder 0x80040154.

Als u Outlook in de veilige modus start, kunt u de applicatie zonder problemen veilig gebruiken. Als u Outlook niet in de veilige modus kunt openen, probeer dan de invoegtoepassingen en de geïnstalleerde antivirussoftware uit te schakelen.

Je kunt door de meest voorkomende outlook fouten en oplossing sectie voor meer gedetailleerde stappen om de fout 0x80040154 op te lossen.

Methode 3: Voer de antivirussoftware uit:

Als het repareren van de invoegtoepassingen niet voor u werkt, kunt u overwegen de antivirussoftware te raadplegen. Er is een kans dat een schadelijk virus het bestand beschadigt en leidt tot de Outlook-foutcode 0x80040154. Werk daarom de antivirussoftware bij en scan het hele systeem op corruptie.

Nadat het proces is voltooid, opent u uw Outlook-profiel en controleert u of de fout bestaat of niet.

Methode 4: Open Outlook in de veilige modus:

Outlook openen in de veilige modus is een methode waarmee u elk Outlook-probleem kunt oplossen, inclusief Outlook-fout 0x80040154.

Sluit eerst de applicatie en klik op de profile, terwijl je drukt op Ctrl sleutel. U wordt gevraagd of u wilt openen Outlook in safe mode of niet. Klik op Yes knop en voer het programma uit.

Sluit de applicatie en open opnieuw. Controleer nu of u nieuwe e-mails kunt ontvangen en kijk of het probleem is verholpen.

Methode 5: Microsoft Office repareren en opnieuw installeren

Als geen van de bovenstaande bevestigingsmethoden u helpt bij het oplossen van Outlook-fout 0x80040154, probeer dan Microsoft Office en Outlook te repareren en opnieuw te installeren.

Om Outlook te herstellen kunt u gebruik maken van de ingebouwde Microsoft inbox reparatie gereedschap. The Inbox Repair tool of Scanpst.exe is ontworpen om te helpen bij het repareren van problemen die verband houden met bestanden met persoonlijke mappen (.pst).

Klik op de om het Microsoft-kantoor te repareren Start knop, ga naar Apps & Functies, selecteer de Microsoft Office-producten die u wilt repareren en klik op Wijzigen.

Inbox repair tool

Hiermee kunt u het volledige MS Office-pakket repareren. Open nu Outlook om te controleren of het probleem is opgelost of niet. Als deze methode niet helpt reparatie Outlook fout 0x80040154, probeer Office te verwijderen en opnieuw te installeren.

Methode 6: Niet-geregistreerde DLL bestanden

DLL-bestanden afmelden of verwijderen van inetcomm.dll bestand kan Outlook defect raken en wordt een fout 0X80040154 weergegeven tijdens een poging om e-mails te ontvangen.

inetcomm.dll is een bibliotheek met dynamische koppelingen die functies bevat die worden gebruikt door de applicatie-interface voor internetberichten. Als een van de bestanden in de bibliotheek beschadigd of beschadigd raakt, inetcomm.dll zal niet werken. Volg de onderstaande stappen om de problemen op te lossen:

 1. Ga eerst naar de Start knop en typ Run of klik Windows + Rtoetsen samen om te openen Run 
 2. Typ vervolgens regsvr32 inetcomm.dll, Klik Enter en start uw computer opnieuw op.
 3. Start Outlook en kijk of het probleem zich blijft voordoen.

Als de fout niet meer optreedt na het uitvoeren van de bovengenoemde oplossing, kunt u hier stoppen omdat het probleem te wijten was aan een niet-geregistreerd inetcomm.dll-bestand. Als het probleem zich blijft voordoen, probeert u Outlook te herstellen en Microsoft Office opnieuw te installeren.

De corruptie in DLL-registerbestanden kan echter soms leiden tot de corruptie van het Outlook PST-bestand. In dergelijke gevallen wordt het altijd aanbevolen om een reparatie PST tool om de Outlook te repareren en corruptie in het PST-bestand te repareren.

SFWare PST reparatie tool is de meest aanbevolen en vertrouwde Outlook reparatie tool ontworpen om beschadigde, beschadigde bestanden te repareren. Het helpt ook bij het herstellen van belangrijke Outlook-gegevensitems zoals e-mails, contacten, notities, enz. De tool werkt alleen in de alleen-lezen modus; daarom is het niet schadelijk voor uw PST-bestand tijdens het genereren van een nieuw gezond PST-bestand.

Free Download for Windows

Corrupte PST Bestanden Repareren die de Onbekende Fout 0x80040154 Veroorzaken

Download en installeer de SFWare PST-reparatie om de fouten of corruptie te herstellen die tot onbekende Outlook-fout 0x80040154 leiden.

 1. Selecteer op het hoofdscherm van de tool een geschikte optie volgens uw scenario

first step to use PST repair tool

Open PST-bestand – Als u op de hoogte bent van het PST-bestandspad op uw computer

Zoek PST-bestand – Als u de locatie van de Outlook PST-bestandslocatie niet weet

Selecteer Outlook-profiel – Als er meerdere Outlook-gebruikers/-profielen op uw computer aanwezig zijn

 1. Nadat u het Outlook-gegevensbestand voor het herstelproces hebt gevonden, klikt u op de optie Volgende

Select PST File to Repair

 1. Selecteer een van beide Normal Scanof de Smart Scangebaseerd op de corruptie. Selecteer later een map waarin het gerepareerde PST-bestand moet worden opgeslagen

Klik op de Repair knop en zodra het reparatieproces is voltooid, wordt u gevraagd met het bericht ‘Uw Outlook PST-bestand is gerepareerd’

Conclusie:

De meeste Outlook-gebruikers hebben de onbekende fout 0x80040154 aangetroffen tijdens het downloaden of ontvangen van de e-mails. Het artikel spreekt over de eenvoudige doe-het-zelf methoden om het te bevestigen Outlook fout repareren 0x80040154. Het wordt altijd aanbevolen om Outlook-back-up te maken om uw gegevens te beschermen tegen onvermijdelijke situaties van gegevensverlies.

Als er andere methoden voor u hebben uitgewerkt bij het oplossen van de fout 0x80040154, deel uw ideeën en gedachten dan in het commentaar hieronder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.