Permanent Verwijderde Bestanden Terughalen

Overzicht:

Er kunnen situaties zijn waarin u uw belangrijke bestanden permanent verliest vanwege onzekere redenen. Het volgende artikel helpt u permanent verwijderde bestanden herstellen vanaf elke Windows-computer.

We weten het allemaal, zodra het bestand is verwijderd en naar de Prullenbak is verplaatst verwijderde bestanden uit de prullenbak terughalen is een wandeling in het park. Wat moet ik doen als u de Prullenbak hebt leeggemaakt? Of het bestand verwijderd met de Shift + Delete-toetsen? In dergelijke gevallen kan het herstellen van permanent verwijderde bestanden een uitdaging zijn.

Is het mogelijk om permanent verwijderde bestanden te herstellen? Welnu, blijf bij het artikel om de meest efficiënte manieren te kennen om permanent verwijderde bestanden van alle Windows-versies te herstellen, inclusief 10/8 / XP / Vista en andere versies.

Kan ik permanent verwijderde bestanden van mijn pc herstellen?

Ja, u kunt permanent verwijderde bestanden van uw pc herstellen. Wanneer een bestand permanent wordt verwijderd, betekent dit niet dat het voor altijd verloren is. Het betekent alleen dat deze bestanden niet toegankelijk zijn, maar nog steeds aanwezig zijn op de harde schijf en niet rechtstreeks voor ons zichtbaar zijn.

Met behulp van enkele eenvoudige oplossingen die hier worden geboden, kunt u deze bestanden gemakkelijk terughalen.

Belangrijke notitie: Het wordt aanbevolen het systeem niet te gebruiken totdat u gegevens van de schijf hebt hersteld. Als u het systeem gebruikt na gegevensverlies, worden de bestaande bestanden overschreven en wordt het herstel moeilijk.

Hoe Permanent Verwijderde Bestanden Terughalen?

Hieronder volgen de 3 eenvoudige methoden om permanent verwijderde bestanden te herstellen:

 1. Herstel verwijderde bestanden met behulp van de functie Bestandsgeschiedenis
 2. Herstel verwijderde bestanden met Systeemherstel
 3. Herstel permanent verwijderde bestanden van Windows 10 en andere versies
Opmerking: er zijn bepaalde beperkingen om bestanden te herstellen via de bovengenoemde twee methoden.

In het eerste geval moet de optie Bestandsgeschiedenis worden ingeschakeld, zelfs voordat bestanden zijn verwijderd of verloren zijn gegaan van de schijf.

In het tweede geval moeten er herstelpunten zijn gemaakt voordat de bestanden definitief van het systeem werden verwijderd.

Als beide criteria niet overeenkomen, hebben beide bovengenoemde oplossingen mogelijk niet veel nut. U hebt software nodig om permanent verwijderde bestanden te herstellen.

U kunt direct verplaatsen om de permanent verwijderde bestanden te herstellen of bestanden verwijderd met behulp van Shift + Verwijderde toetsen snel met een vertrouwde hersteltool.

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Herstel bestanden met behulp van Bestandsgeschiedenis

De functie Bestandsgeschiedenis is een extra voordeel op Windows-computers als het gaat om het maken van een back-up van uw persoonlijke bestanden en mappen.

Om uw bestanden te herstellen met Bestandsgeschiedenis: Restore permanently deleted files using File History

 • Klik op de Start menuen typ Restore your files
 • Uit de zoekresultaten, selecteert Restore files using File History
 • Hier kunt u naar bepaalde bestanden zoeken met specifieke bestandsnamen of u kunt naar de bestanden zoeken door naar links en rechts te scrollen

Selecteer het bestand dat u wilt herstellen en klik op Restore om het permanent verwijderde bestand te herstellen

Herstel bestanden met Systeemherstel

Met Systeemherstel kan de toestand van de computer terugkeren naar het vorige punt in de tijd dat was gemaakt voordat de bestanden permanent werden verwijderd.

Deze ingebouwde Windows-functie kan worden gebruikt om verloren of verwijderde gegevens te herstellen wanneer een systeem fout gaat of andere problemen zoals fouten of beschadigde sectoren op de harde schijf.

Volg de onderstaande stappen om uw systeem vanaf een eerder punt te herstellenCreate restore point to recover permanently deleted files

 • Klik op de Start menuen typ Restore
 • Klik op Create a restore pointuit de zoekresultaten
 • Klik System Restorein de System Properties venster dat wordt geopend en voer het Next buttonSystem Restore to restore deleted files
 • Nu worden alle beschikbare herstelpunten weergegeven. Kies het meest recente herstelpunt, zodat u geen enorm gegevensverlies ondervindt.Recover permanently deleted photos from Windows PC
 • Klik Scan for affected programsom alle programma’s en stuurprogramma’s te zien die kunnen worden beïnvloed door het uitvoeren van dit systeemherstel. En kies vervolgens het herstelpunt.
 • Klik op Voltooien om het systeemherstel te bevestigen en uw systeem te herstellen

Notitie: Deze methode werkt alleen voor het opslaan van systeembestanden en bestanden die op het bureaublad zijn opgeslagen. U kunt alleen gegevens herstellen die zijn opgeslagen voordat u een systeemherstelpunt maakte. Wijzigingen die zijn aangebracht na het systeemherstelpunt kunnen niet worden hersteld.

Zoals eerder vermeld, werken de bovengenoemde methoden alleen als u eerder een herstelpunt hebt gemaakt. Met behulp van SFWare verwijderde bestandsherstelsoftware kunt u dit eenvoudig permanent verwijderde bestanden terughalen.

Of het nu een bestandsindeling is, zoals Word bestanden, Excel, PDF’s, afbeeldingen, video’s, audiobestanden, enz. Kunnen door de tool worden hersteld. De SFWare verwijderde bestandsherstel-tool is ontworpen met het deskundige scanalgoritme dat elke sector van de harde schijf bereikt om verloren bestanden terug te halen.

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Herstel permanent verwijderde bestanden met behulp van software

Download en voer het SFWare herstel verwijderde bestanden software

Stap 1: Selecteer Recover Deleted Files optie in het hoofdscherm

Stap 2: Selecteer vervolgens het drive van waaruit u permanent verwijderde bestanden wilt herstellen. En klik op het Next knop.

Stap 3: Nu wordt een lijst met herstelbare bestanden weergegeven op het scherm in Data Type View of File Type.

Stap 4: Selecteer de vereiste bestanden en save ze op elke gewenste locatie.

Omdat het een zeer compatibele tool is, ondersteunt SFWare-software bestandsherstel niet alleen om gegevens van uw computers op te halen, maar ook van andere opslagapparaten zoals externe harde schijven, USB’s, SD-kaarten, iPods, enz. U kunt ook gemakkelijk verloren gegevens terughalen vanwege reimaging harde schijf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *