PowerPoint Reageert niet

Overzicht:

Een bevroren PowerPoint kan uw belangrijke kantoorpresentatie in een ramp veranderen. PowerPoint reageert niet of werkt niet is een veel voorkomende fout die het potentieel heeft om al uw inspanningen voor het voorbereiden van de presentatie tevergeefs te zetten.

Ontdek de beste oplossingen die in het onderstaande artikel worden genoemd en die u kunnen helpen hoe repareren PowerPoint reageert niet, PPT bevriezen, hangen en niet openen.Fix PowerPoint not responding

We weten allemaal dat PowerPoint een belangrijke rol speelt bij het maken van goed gedefinieerde presentaties. Wat als u een presentatie hebt gemaakt en deze niet kunt presenteren omdat uw PowerPoint (bestand) niet reageert of vastloopt? Als u nadenkt over waarom uw PowerPoint niet werkte, volgen hier de redenen die tot de fout hebben geleid.

Wat zijn de mogelijke redenen waarom PowerPoint niet meer werkt?

Redenen voor PowerPoint reageren niet, loopt vast of loopt vast

 1. Verouderde Microsoft Office of Windows kunnen ervoor zorgen dat uw PowerPoint vastloopt of vastloopt
 2. Invoegtoepassingen van derden die uw PowerPoint-presentatie blokkeren
 3. Corruptie in MS Office-programma’s
 4. Antivirus conflicteert met de applicatie

Bovenstaande zijn enkele van de weinige redenen die ervoor zorgen dat de fout PowerPoint niet reageert. Wanneer je een probleem tegenkomt met de PowerPoint-applicatie, is het raadzaam om de applicatie opnieuw te starten en te kijken of het goed werkt.

Wat als uw PPT-bestand niet werkt, zelfs niet na het opnieuw opstarten van de applicatie? Of u kunt het PPT-bestand niet openen?

Waarom kan ik het PPT-bestand niet openen?Error PPT stopped responding

When PowerPoint stops responding, you will encounter an error PowerPoint cannot open this file. Als het gaat om een bepaald bestand, als u problemen ondervindt bij het openen van een bepaald PowerPoint-bestand, dan is het het bestand dat de schuld krijgt en niet de toepassing. Ja, dit kan te wijten zijn aan corruptie of schade aan het PowerPoint-bestand.

PPT / PPTX-bestanden kunnen om verschillende redenen beschadigd raken, maar meestal worden ze veroorzaakt door een virus of door de extensie van het ene formaat naar het andere te wijzigen.

U kunt de corruptie in PPT / PPTX-bestanden eenvoudig oplossen met behulp van een PowerPoint-reparatietool. SFWare PowerPoint-bestand reparatie software is een van de meest aanbevolen software door professionals om de PPT-bestandsproblemen op te lossen.

SFWare PowerPoint File Repair-software is ontworpen met een geavanceerd algoritme om de corruptie in de PowerPoint-bestanden op te lossen. De software herstelt niet alleen de beschadigde PPT-bestanden, maar herstelt ook de dia’s van alle bestanden die aanwezig zijn op PPT met tekst, opmaak, afbeeldingen, animaties, geluiden, tabellen, hyperlinks enz. Daarom extraheert het de volledige objecten van het beschadigde bestand. De software is compatibel op alle Windows-platforms, inclusief de nieuwste Windows 10.

Free Download for Windows

Hoe een PowerPoint-bestand te repareren dat niet reageert?

Om het PowerPoint-bestand te herstellen dat niet reageert, downloadt u SFWare PowerPoint File Repair-software en start u de applicatie en volgt u de onderstaande stappen:

 1. Klik nu op de Browseknop om het PowerPoint-presentatiebestand te selecteren dat niet reageert of niet meer werkt. Klik op de Repair
 2. Nadat het scannen is voltooid, kunt u Previewhet gerepareerde bestand.
 3. Tenslotte, savehet gerepareerde PowerPoint-bestand op de gewenste locatie.

Welnu, dit lost het probleem op met het PowerPoint-bestand dat niet reageert en helpt bij het repareren van het corrupte PowerPoint-bestand.

Als je je afvraagt waarom je toch voor de software moet kiezen, ondanks het feit dat je handmatige methoden hebt, dan is hier het antwoord …De handmatige methoden die in het artikel worden uitgelegd, zijn voor het repareren van de PowerPoint-toepassing en werken niet op bepaalde beschadigde of corrupte PPT-bestanden.Methoden die in de volgende sectie worden genoemd, zullen u helpen bij het oplossen van de MS-fouten, maar het zal niet helpen bij het herstellen van verloren inhoud van de PPT-bestanden.In dergelijke tijden hebt u alleen vertrouwde PowerPoint-bestandsherstelsoftware nodig die de PowerPoint-bestandsfouten oplost en uw presentatie herstelt zonder uw bestand te beschadigen.

Laten we nu verder gaan met het oplossen van de PowerPoint-toepassingsfout –PowerPoint is freezing, hanging or not responding.

Wat te doen als PowerPoint niet reageert, vastloopt of vastloopt?

Volg de onderstaande methoden om de problemen op te lossen die ervoor zorgen dat PPT niet reageert.

Methode 1: Installeer de nieuwste updates

Het installeren van belangrijke en significante updates kan uw computer of PowerPoint-applicatie minder kwetsbaar maken voor deze fouten. Het enige dat u hoeft te doen, is de Windows-update zo instellen dat deze automatisch wordt gedownload en geïnstalleerd.

Om het MS Office bij te werken

 1. Maak een nieuw Microsoft PowerPoint-bestand en open het. Deze methode kan ook worden gebruikt om een Word / Excel-bestand te maken.
 2. Selecteer in de menubalk de Fileoptie en klik vervolgens op Account.
 3. Ga naar Product Informationsectie en klik op Update Options onder het
 4. Klik op Update Nowuit de vervolgkeuzelijst.

Om het Windows-besturingssysteem bij te werkenUpdate Windows to fix PowerPoint not Opening

 1. Druk op Start + Iop het toetsenbord, ga naar Change PC setting
 2. Selecteer Update & Recovery.
 3. Houden Windows Update geselecteerd in het linkerdeelvenster.
 4. Klik op de Check Now knop in het rechterdeelvenster.
 5. Wacht en volg de instructies om het updaten van het besturingssysteem te voltooien.

Als het installeren van de nieuwe updates uw probleem van het niet reageren van PPT niet heeft opgelost, volgt u de volgende methode.

Methode 2: Schakel de invoegtoepassingen uit

Hoewel invoegtoepassingen worden gebruikt om de gebruikerservaring te verbeteren, kan dit soms conflicten met de PowerPoint veroorzaken. Volg de onderstaande stappen om de invoegtoepassingen uit te schakelen die problemen op PPT veroorzaken.

 1. Klik op Start→ Run → Type PowerPoint /safe → OK.

Notitie: Klik op als PowerPoint niet start Start → wijzen naar All Programs → Microsoft Office.

 1. Open een PowerPoint en selecteer Filemenu → Options → Klik Add-Ins.
 2. Kiezen COM Add-ins→ Klik op de Go
 3. Schakel alle vakjes één voor één uit in de lijst en klik op OK. (Controleer of PowerPoint goed werkt na het uitschakelen van elke invoegtoepassing)
 4. Start uw PowerPoint-programma opnieuw op. (Zorg ervoor dat u PowerPoint telkens opnieuw start wanneer u een invoegtoepassing uitschakelt.)

Methode 3: Werk de antivirus bij

Zorg er altijd voor dat uw antivirussoftware is bijgewerkt. Meestal loopt de toepassing vast en reageert deze niet meer als gevolg van een virusinfectie op de programma’s.

Als uw antivirusprogramma een conflict veroorzaakt met de PowerPoint-toepassing, schakel deze dan uit door de vorige methode 2 te volgen.

Als geen van de bovengenoemde methoden voor u heeft gewerkt, kan dit een probleem zijn met het MS Office-pakket. Probeer reparatie PowerPoint reageert niet of het niet openen van problemen door het hele MS Office-pakket te repareren.

Methode 4: Herstel de Microsoft Office-programma’s

Door het Office-programma te repareren, kunt u gemakkelijk problemen oplossen zoals PowerPoint vastlopen, vastlopen en niet reageren.Repair MS office to fix PowerPoint not responding

 1. Sluit alle Microsoft-programma’s af die u gebruikte.
 2. Open de Control Panel,ga naar Add or Remove Programs / Programs and Features (hangt af van de Windows-versie die u gebruikt)
 3. Selecteer Microsoft Office in de lijst met geïnstalleerde programma’s. Right-clickop Microsoft Office en klik vervolgens op Repair

Conclusie:

Probeer alle bovengenoemde methoden om het probleem met PowerPoint op te lossen en u zou in staat moeten zijn om niet-reagerende problemen met PowerPoint op te lossen. Als u nog steeds problemen ondervindt, zoals PowerPoint reageert niet, kan geen werkfout openen en stoppen met een bepaald bestand, u kunt SFWare PowerPoint-bestandherstelsoftware uitvoeren om ervoor te zorgen dat u uw belangrijke bestand niet kwijtraakt.

Als u het probleem met behulp van het artikel met succes hebt kunnen oplossen, deel dan uw mening in de opmerkingen hieronder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.