PS4 Harde Schijf Herstel

SAMENVATTING:

PS4 is een beroemde videogameconsole die wereldwijd wordt gespeeld. Mogelijk hebt u uw belangrijke gamegegevens op de PS4-harde schijf opgeslagen. Wat als u kostbare gamegegevens bent kwijtgeraakt en deze niet kunt herstellen? Het kan te wijten zijn aan corruptie op de schijf of een defecte schijf. Als je je afvraagt ​​hoe je gegevens van de PS4-harde schijf kunt herstellen, ben je op de juiste pagina. Dit artikel beantwoordt alle vragen die u zoekt.

PS4 hard drive recovery

PlayStation 4 is de achtste generatie videogameconsole voor thuis ontwikkeld door Sony Interactive Entertainment. Sinds de release is PS4 een pacesetter geworden en uitgegroeid tot een van de populairste gameconsoles ter wereld.

Een van de ergste situaties die je tijdens het spelen van het spel kunt tegenkomen, is wanneer PS4 crasht of gewoon helemaal stopt met werken. Het wordt nog erger wanneer dit aanhoudt en blijft gebeuren. Er zijn veel factoren die bijdragen aan het werken met PS4, waaronder malware-infecties, menselijke fouten en corruptie op PS4-schijven. Wat er ook gebeurt, uw gegevens lopen uiteindelijk gevaar.

Tegen het einde van het artikel kun je niet alleen de gamegegevens van de PS4-harde schijf herstellen, maar ook de fouten oplossen die de bestanden beschadigen of beschadigen.

SNELLE NAVIGATIE

 1. Om verwijderde of verloren bestanden te herstellen, voert u PS4 Hard Drive Recovery uit
 2. Fouten verhelpen die corruptie veroorzaken op de PS4-harde schijf

Hoe Herstellen Verloren PS4 Game Gegevens?

Je kunt verwijderde of verloren gamegegevens eenvoudig herstellen van de harde schijf door een van de onderstaande herstelmethoden voor de PS4-harde schijf uit te voeren.

 1. PS4 Harde Schijf Herstel Software: Herstel PS4 harde schijf in enkele klikken [Automated]
 2. Herstel verloren PS4-gamevideo’s uit de cloudopslag
 3. Haal het verwijderde PS4-videobestand op uit de PlayStation Store

Herstel verloren PS4-gamevideo’s uit de cloudopslag

Deze methode kan alleen worden gebruikt als je online videogames hebt opgeslagen of als je een PS Plus-gebruiker bent. Volg de onderstaande stapsgewijze procedure en voer het herstel van de PS4-harde schijf uit.

Ga in het PS4-hoofdmenu naar Settings >> Manage saved application data >> Saved data in the online cloud.

Klik vervolgens op Download in the system storage. U moet de videogames selecteren die u wilt extraheren. Klik Download.

Sla de game na het voltooien van het proces opnieuw op je PS4-schijf op. Je games zijn al beschikbaar en je kunt ze veilig opnieuw spelen.

Haal het verwijderde PS4-videobestand op uit de PlayStation Store

Als je videogames in de PlayStation Shop hebt gekocht, denk dan dat het herstel van de PS4-harde schijf bijna voor je is.

Als je je afvraagt hoe je verwijderde videogames op PS4 kunt herstellen, moet je gewoon hetzelfde account gebruiken met de gebruikersnaam en het wachtwoord.

Nadat u bent aangemeld, gaat u naar de PlayStation Store. Je ziet een lijst met alle videogames die je eerder hebt gekocht. Selecteer de videogame die u wilt herstellen. Re-download verloor games één voor één opnieuw naar PS4-harde schijf. Zoek vervolgens je verloren PS4-harddrive-gamebestanden op het hoofdscherm.

Als u de PS4-harde schijf niet kunt herstellen met behulp van de bovengenoemde methoden, is hier de gegarandeerde methode om effectief te werken herstellen PS4 game gegevens harde schijf.

PS4 hard drive issue

Ja, je kunt je favoriete videogamebestanden in enkele minuten herstellen met de vertrouwde en veilige software die is gebouwd voor de PS4-harde schijf

SFWare herstelprogramma voor harde schijven is ontworpen om verwijderde en ontbrekende gegevens van elke PlayStation-gameconsole te herstellen. De tool herstelt meer dan 300 soorten bestandsindelingen, waaronder MKV, AVI, MP4, MPEG2 en AVCHD die worden gebruikt in een PS4-gameconsole. De slimme scanfunctie van de software stelt de tool in staat om door de bestandsstructuur van de schijf te zoeken en helpt bij het herstellen van gegevens van de PS4-harde schijf.

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Download NU en krijg je favoriete gamebestanden binnen enkele minuten terug.

Herstel PS4 harde schijf automatisch in enkele klikken

Om PS4 uit te voeren harde schijf herstel. Download en install de software op uw computer. Sluit de PS4-harde schijf aan en start de applicatie.

 1. Vanuit het hoofdscherm Klik op Recover Drive/Partition. Volgende, klik op de Drive/ Partition Recovery, het scant op de verloren bestanden en geeft de schijven weer.

Select Recover Drive/Partitions

 1. Selecteer de Drive van waaruit u PS4 harde schijf herstel moet uitvoeren

Select the Drive where PS4 files are saved

 1. Het gereedschap scans voor de verloren bestanden van de PS4-harde schijf.
 2. Herstelde bestanden kunnen in beide worden bekeken Data type of File type view.
 3. Je kan ook Preview de herstelde PS4-bestanden op de harde schijf voordat u deze opslaat. Als u tevreden bent met de resultaten, Save de herstelde PS4-gamebestanden op uw computer.

Omdat de interne opslag van PS4 beperkt is en niet voldoende zal zijn om alle gegevens met betrekking tot het spel te bevatten, gaan veel gebruikers voor externe harde schijven. Als uw gegevens op de externe harde schijf zijn opgeslagen of ontbreken, klik hier om gegevens herstellen van de externe harde schijf.

U kunt de gamebestanden gemakkelijk herstellen als de gegevens worden verwijderd of verloren van de schijf met behulp van de hierboven besproken methoden.

Wat als u een defecte harde schijf heeft?

Als je PS4-schijf is mislukt, werkt je PlayStation-gameconsole helemaal niet. Ondertussen kan het leiden tot achterblijvende prestaties van PS4 of zelfs een crash van de PS4-harde schijf tot gevolg hebben.

PS4 harde schijf kan mislukken als gevolg van 2 soorten fouten. Een daarvan is Logisch falen en een ander is Mechanisch falen.

Logical failure kan worden gedefinieerd als de corruptie of schade in de bestandsstructuur of software van een PS4-harde schijf in plaats van de daadwerkelijke hardware.

Mechanical failure verwijst naar fysieke schade aan de schijf.

Hoe PS4 Harde Schijf Fouten te Repareren?

In de meeste gevallen van logische fouten (fouten) kan een PS4-harde schijf met succes worden hersteld om gegevens te herstellen, omdat er geen schade is aan de hardware van de schijf.

Je kunt de PS4-harde schijffouten die corruptie of beschadiging van de gamebestanden veroorzaken, eenvoudig oplossen door een van de volgende methoden uit te proberen om de PS4-harde schijf te repareren.

Belangrijke notitie: Als je hier bent om de schijf te repareren, wordt het ten zeerste aanbevolen om belangrijke bestanden van de harde schijf te herstellen voordat je naar methoden gaat om de PS4-harde schijf te repareren. Methoden die zijn uitgelegd om de schijf te repareren, hebben de grote veranderingen in gegevensverlies.

 1. De PS4-database opnieuw opbouwen
 2. PS4 resetten naar fabrieksinstellingen
 3. Voer CHKDSK uit
 4. Voer een volledig formaat uit

Herstel uw PS4-database om fouten in de PS4-harde schijf op te lossen

Volg het stapsgewijze proces om de PS4-harde schijf te repareren door de PlayStation-database opnieuw op te bouwen

 1. Power off uw PlayStation 4 en gebruik geen rustmodus.
 2. Houd de aan / uit-knop ingedrukt totdat u twee snelle piepjes hoort. Nu bent u binnengekomen Safe Mode.
 3. Verbind uw DualShock 4 controlleraan jouw USB-A slotaan de voorkant van de PlayStation.
 4. Blader omlaag in het menu en selecteer Rebuild Database.
 5. druk de X buttonom te beginnen met rebuild

Het opnieuw opbouwen van de database van je PS4 kan enige tijd duren, afhankelijk van hoe vol je console is en hoe vaak je games installeert en verwijdert. Over het algemeen mogen bij het opnieuw opbouwen van de database geen gegevens op de schijf worden gewist, tenzij deze beschadigd zijn.

Reset PS4 naar fabrieksinstellingen om de PS4-fout te herstellen

De meeste problemen worden opgelost wanneer de toepassing is ingesteld om opnieuw in te stellen. Ga naar om de PS4 terug te zetten naar de fabrieksinstellingen Setting >> initialization en klik op Restore default settings. Volgende, volg de instructies op het scherm die op het scherm worden weergegeven.

Het instellen van de PS4 op fabrieksinstellingen kan leiden tot gegevensverlies van de schijf. als u gegevensverlies heeft geleden gegevens herstellen van de fabrieksreset.

Voer PS4 harde schijf herstel uit met behulp van CHKDSK

Als je PS4-schijf goed werkt en abrupt vastloopt, is dit te wijten aan de aanwezigheid van slechte sectoren erop. Voer CHKDSK uit om de slechte sector op de PS4-harde schijf te repareren. CHKDSK is een in Windows ingebouwd hulpprogramma om logische fouten in de schijf op te lossen.

Ga als volgt te werk om CHKDSK op de PS4-harde schijf uit te voeren:

 1. Sluit uw PS4-harde schijf aan op een computer, open a Command Promptmet de vereiste administrator 
 2. De basis Check Disksyntaxis is vrij eenvoudig:
  Chkdsk [stationsletter die u wilt herstellen en herstellen:] [/f naar repareren of /r om slechte sectoren te herstellen]
 3. Voer de stationsletter in om een eenvoudige scan op fouten uit te voeren:
  Chkdsk C: /f of Chkdsk C: /r

Notitie: U kunt beide gebruiken /f of /r maar gebruik niet beide, omdat dit conflicten tussen de gegevens op de schijf kan veroorzaken.

Met CHKDSK zou je de corruptie in PS4 moeten kunnen oplossen. Als de CHKDSK niet voor u werkte, kunt u een VOLLEDIG formaat proberen op de PS4-harde schijf.

Voer een volledig formaat uit om de PS4-harde schijf te repareren

Om de beschadigingen van de PS4-harde schijf op te lossen, moet je de schijf op een computer aansluiten en het volledige formaat uitvoeren alsof het op andere harde schijven wordt uitgevoerd.

Type Control Panel in het zoekvak en klik op Control Panel. Kiezen Administrative Tools en klik Computer Management. Ga naar Disk Management.

Klik met de rechtermuisknop op de schijf of partitie om te formatteren en klik op Format. Nadat u de indeling hebt geselecteerd, geeft u het bestandssysteem op en stelt u de clustergrootte in. Klik nu OK om de schijf te formatteren.

Opmerking: Als u een schijf formatteert, worden alle gegevens op de schijf gewist. Maak een back-up van alle belangrijke informatie voordat u probeert een schijf te formatteren. Als je geen back-up van de PS4-gegevens hebt gemaakt, klik je op de link naar gegevens herstellen van de geformatteerde schijf.

Gevolgtrekking:

Of het nu gaat om PS4-gamegegevens of belangrijke foto’s of video’s, het is altijd de moeite waard om een back-up te maken van uw belangrijke gegevens. Je kunt de PS4-gamegegevens eenvoudig opslaan met USB-drives. Als u geen back-up maakt, probeert u alle bovengenoemde methoden in het artikel om de PS4 HDD te herstellen.

Als je erin geslaagd bent de PS4-harde schijf te herstellen met behulp van de methoden die in het artikel worden genoemd, deel je mening dan in het commentaar hieronder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *