Reparatie 0 Byte Bestandsfout

Samenvatting:

Mappen tonen 0 KB of 0 byte wanneer er gegevens op het opslagstation zijn gekopieerd. U hebt geen toegang tot de gegevens en kunt de bestanden met 0 byte ook niet verwijderen. Als u een 0-byte bestandsfout op uw computer tegenkomt, bent u op de juiste pagina. Ken de oorzaken en oplossing voor repareren 0 byte bestandsfout en herstel alle verloren gegevens van USB-drives of SD-kaarten.

Fix 0 byte file error

Probleem:

“Ik had 64 GB USB waar ik al mijn belangrijke werkbestanden in had opgeslagen. Een paar dagen werd de USB ook gedeeld door mijn collega’s. Toen ik nu probeerde toegang te krijgen tot mijn gegevens, toonden de schijven 0 bytes en 0 kb-bestanden erin. Ik kan geen bestanden openen of bekijken die op de schijf zijn opgeslagen. Help me alstublieft om erachter te komen waarom het 0 bytes laat zien? Hoe moet ik mijn bestanden terugzetten?”

Antwoord:

Dit kan een van de gevallen zijn die u mogelijk heeft meegemaakt. Ongeacht de bestanden die op het opslagapparaat zijn opgeslagen, komt u een bestand van 0 kb tegen wanneer u het bestand probeert te openen. Of het nu .exe-bestanden, .docx of andere afbeeldings- / videobestanden zijn, zoals jpg-, png-, mp4- of mp3-bestanden.

Klik op de snelle navigatie om aan de gewenste oplossingen te voldoen:

 1. Wat is een 0-byte bestandsfout?
 2. Wat veroorzaakt de fout 0-byte of 0 KB in de schijf?
 3. Los het probleem op 0-byte bestandsfout met behulp van 2 eenvoudige methoden
 4. Herstel de verloren/verwijderde gegevens van de schijf als gevolg van een 0-byte-fout

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Wat Betekent 0 Byte Bestandsfout?

0 byte op uw opslagstation geeft aan dat de schijf helemaal leeg is en dat er geen gegevens op de schijf zijn gevonden. Evenzo, als u ziet dat uw bestandsgrootte 0 KB is geworden, betekent dit dat het bestand geen inhoud bevat. De reden waarom uw bestanden 0 KB of 0 byte worden, is te wijten aan het virus genaamd SYSWIN, ook wel bekend als het 0 KB-virus.

Redenen Achter het Draaien van Bestanden 0 Byte of kB

 • Zoals hierboven vermeld, is de belangrijkste oorzaak van de fout de Virus / Malware-infectie op de schijf. Houd uw opslagapparaat veilig
 • Corruptie in het bestand en eventuele schade aan de indextabel kunnen leiden tot een 0 KB-fout. De indextabel geeft de gedetailleerde opslaglocatie aan van bestanden en mappen die op de schijf aanwezig zijn. Als de tabel beschadigd is, kan de computer de locatie niet lezen en wordt 0 byte weergegeven. In dergelijke gevallen moet ureparatie bestand corruptie met hoge prioriteit.
 • Mogelijk hebt u bestanden gedownload van sommige niet-vertrouwde sites. Ontvangen bestanden kunnen onvolledig zijn vanwege een probleem met de bestandsoverdracht
 • Stroomuitval, onjuiste behandeling van de opslagschijf, meervoudig gebruik van dezelfde schijf op verschillende apparaten, zet uw schijf of bestand ook op 0 byte.

Ongeacht de oorzaak van de 0byte-fout op uw schijf, door een paar herstelmethoden op de juiste manier te volgen, kunt u uw bestanden zonder complicaties terugzetten op de schijf.

Hoe Repareren 0 Byte Bestandsfout?

Met behulp van de onderstaande methoden kunt u het probleem van bestanden met 0 bytes op uw computer oplossen en uw bestand terugzetten op de schijf met de werkelijke bestandsgrootte.

Voer een antivirus uit om 0 KB/0-byte-fout te verwijderen

U kunt het 0 kb-virus van uw computer verwijderen met behulp van veilige en vertrouwde antivirussoftware.

Zorg ervoor dat u Zip-tools zoals WinZip, 7-Zip en WinRAR gebruikt om bestanden te comprimeren voor een veilige overdracht van grote bestanden van het ene apparaat naar het andere.

Reparatie 0 byte bestandsfout met behulp van CMD prompt

CHKDSK is de opdracht die elke logische fout die op het systeem voorkomt, zoals opmaakfouten, verifieert en herstelt: geen media gevonden op apparaat, kan de drive, enz. niet formatteren. Met de opdracht CHKDSK kunt u proberen het 0byte-bestandsfoutprobleem op te lossen.

 1. Klik met de rechtermuisknop op het Start en selecteer de opdrachtprompt in de beheerdersmodus.
 2. Typ nu chkdsk /f D:waarbij D de naam is van de schijf of partitie van de harde schijf die het 0-byte-bestand bevat → Druk op Enter

CHKDSK to fix 0 byte error

 1. De opdracht begint het bestandssysteem te scannen. Als er geen fout is gevonden, wordt er geen probleem gevonden.
 2. Als er fouten zijn gevonden, controleert chkdsk op systeem- en bestandssysteemfouten en helpt het bij het oplossen, inclusief 0-byte- of 0-KB-fouten.

Nadat de CHKDSK-scan is voltooid, worden 0-byte-bestanden hersteld en hersteld, zodat u ze opnieuw kunt gebruiken.

Herstel het 0byte-bestand door de bestandsextensie te wijzigen

 1. Sluit uw schijf aan op de computer als u bestanden met 0 bytes op een USB, SD-kaart of externe schijven ziet.
 2. Klik met de rechtermuisknop op het station, selecteer Properties Ga naar het Toolsmenu → klik Check now of Check onder Error-checking

Error checking tool

 1. Er verschijnt een pop-upvenster, selecteer Automatically fix file system errors→ Start
 2. Laat het scanproces eindigen, closehet raam.
 3. Open nu het opslagapparaat of de partitie van de harde schijf. Type 000in het adresveld → Enter
 4. Sla het bestand op een aparte partitie op, verander de naam en bestandsextensie.

Bijvoorbeeld: Wijzigen FOUND.000 naar Word.docExcel.xls, Afbeelding.jpg of png enz.

Open nu en controleer de bestandsinhoud. Uw bestandsfout van 0 bytes moet worden hersteld en u kunt deze opnieuw gebruiken.

Als u nog steeds hetzelfde probleem tegenkomt, geeft dit aan dat uw schijf ernstig beschadigd is. In dergelijke omstandigheden moet u uw corrupte schijf zo snel mogelijk repareren. De beste manier om gegevens te herstellen, is door gebruik te maken van een hersteltool van derden om gegevens kapotte harde schijf terughalen.

SFWare Data Recovery-tool is een tool waarop u gemakkelijk kunt vertrouwen om gegevens van de corrupte schijf te herstellen. Ondanks ernstige corruptie, met een geavanceerd scanalgoritme, omzeilt de tool de corruptie op de schijf en benadert elke sector van de schijf om gegevens efficiënt en in minder tijd te herstellen.

Free Download for WindowsFree Download for Mac

4 Eenvoudige Stappen om Bestanden van 0 Bytes te Herstellen

Om gegevens te herstellen van bestandsproblemen met 0 bytes, downloadt u het SFWare gegevensherstel software, installeer en start de applicatie.

Stap 1: Selecteer in het hoofdscherm Recover drive/ Partition. Selecteer in het volgende scherm Drive/Partition Recovery

Recover files from the 0-byte error

Stap 2: Selecteer de opslag Disk naar scan. Selecteer na voltooiing van het scanproces het bestandstype dat u wilt herstellen door het vakje uit te vouwen en aan te vinken.

Select the drive displaying 0 byte error

Stap 3: Nu worden herstelbare gegevens weergegeven in Data View en File Type View. U kunt de preview van de bestanden.

View recoverable files in Either Data View or File Type View

Als u tevreden bent met het resultaat, kunt u de tool activeren om de bestanden op de door u gewenste locatie op de computer op te slaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.