Reparatie Corrupte PowerPoint Bestand

Samenvatting:

Microsoft PowerPoint is de meest gebruikte applicatie om presentaties te maken en te geven op scholen, op kantoren en op een groot aantal plaatsen over de hele wereld. PPT- en PPTX-bestanden die met PowerPoint zijn gemaakt, zijn echter niet vrij van problemen die ze corrupt of ontoegankelijk maken.

Als u een van die gebruikers bent met een beschadigd of beschadigd PPT-bestand en u zich afvraagt hoe u dit kunt oplossen, bent u hier aan het juiste adres. Dit artikel helpt je verder hoe reparatie corrupte PowerPoint bestand in alle versies, inclusief de laatste 2019, 2016, 2013, 2010 en ouder.

Repair Corrupt PowerPoint File

MS PowerPoint is de meest bruikbare applicatie die in elk werkveld wordt gebruikt. Er zijn verschillende redenen die ertoe bijdragen dat deze PowerPoint-bestanden corrupt worden. U heeft geen andere keus dan online hulp te zoeken.

Wat zorgt ervoor dat PowerPoint-bestanden beschadigd raken?

PowerPoint-bestandscorruptie kan worden veroorzaakt als het systeem plotseling wordt beëindigd terwijl PowerPoint nog in gebruik is. Virussen zoals Trojaanse paarden, adware en malware kunnen schade toebrengen aan uw PPT / PPTX-bestanden. En corruptie door de aanwezigheid van slechte sectoren op de schijf waar PowerPoint-bestanden (PPT of PPTX) worden opgeslagen en niet-ondersteunde bestandstypen die in de PPT en add-ons zijn opgenomen, maken uw bestand onleesbaar.

Symptomen van corruptie van PPT-bestanden

U kunt een van de volgende symptomen ervaren als uw PPT-bestand beschadigd is.

 1. Dit is geen PowerPoint-presentatie
 2. PowerPoint kan het type bestand dat wordt vertegenwoordigd door <file_name> .ppt niet openen
 3. Een deel van het bestand ontbreekt.
 4. De PowerPoint heeft een probleem met de inhoud gevonden

U kunt corruptie op twee manieren opmerken. Een van de PowerPoint-corrupties stelt u in staat het presentatiebestand te openen, maar u hebt geen toegang tot het bestand. Bij de andere vorm van corruptie kunt u het presentatiebestand niet openen. Laten we verschillende manieren bekijken om een beschadigd PowerPoint-bestand te repareren.

Als u het presentatiebestand kunt openen

Als de PPT-presentatie niet kan worden geopend

Deel 1: Methoden om een beschadigd PowerPoint-bestand te herstellen als u het PPT-bestand kunt openen

Als uw PPT / PPTX-bestanden worden geopend maar geen toegang hebben tot de inhoud van het bestand, kunt u de onderstaande methoden volgen.

Gebruik de dia’s uit het beschadigde bestand opnieuw

Bij deze methode kunt u het PowerPoint-bestand repareren door de dia’s uit het beschadigde bestand te extraheren.

 • Open PowerPointen maak een blank PPT
 • Ga naar het Hometab -> klik op Reuse Slides
 • Er zou nu een dialoogvenster verschijnen. Klik op Browseen selecteer het corrupted PPT file u wilt herstellen. Klik nu op Insert All
 • Al uw beschadigde dia’s, met uitzondering van het diamodel, verschijnen in uw nieuwe presentatie. U kunt het bestand opslaan (Ctrl + S).

Pas het beschadigde presentatiebestand toe als sjabloon

 • Open een nieuw blank Presentationen save het bestand
 • Typ een new name-> druk op enter
 • Ga nu naar de Designtab -> klik op Meer in de Theme
 • Klik op Browsevoor thema’s.
 • Zoek nu naar het corrupted PPT fileen selecteer Apply
 • Deze methode zou moeten werken om uw beschadigde presentatie te openen. U kunt de bestanden opslaan (Ctrl + S).

Als u onverwacht gedrag van het bestand tegenkomt, zoals het abrupt sluiten van dia’s of het niet reageren van het bestand, heeft de sjabloon mogelijk de presentatie beschadigd. In dergelijke situaties kunt u gebruik maken van SFWare repareren powerpoint bestand gereedschap om de corruptie in uw PPT-bestanden te herstellen.

Free Download for Windows

Deel 2: Methoden om de beschadiging te verhelpen als de presentatie niet kan worden geopend

Als u de presentatie niet eens kunt openen, zijn hier enkele methoden waarmee u de corruptie kunt herstellen en waarmee u het PPT-bestand kunt openen.

Plaats de dia’s in lege PPT

 • OpenPowerPoint en maak een nieuw blank presentation (Ctrl + N)
 • Ga vervolgens naar het Hometab -> klik op New Slides ->Reuse Slides.
 • Selecteer het beschadigde bestand en klik op Insert All->Save (Ctrl + S) de presentatie.
 • Ga nu naar de Designtab -> klik op More en selecteer Browse for themes
 • Selecteer het beschadigde PPT-bestand -> Apply->Save de presentatie

Probeer de tijdelijke bestandsversie van de presentatie te openen

PowerPoint heeft een ingebouwde functie om tijdelijke bestanden te maken wanneer bestanden worden bewerkt. Dit tijdelijke bestand heet PPT ####. Tmp (waarbij #### verwijst naar een willekeurig viercijferig nummer). Met behulp van deze tijdelijke bestanden kunt u proberen de corruptie in PowerPoint-bestanden te herstellen.

 • Selecteer de temp filekwam overeen met uw corrupte bestand -> Rename
 • Wijzig de oude bestandsnaamextensie van .tmpnaar .pptx zodat de bestandsnaam lijkt op de volgende bestandsnaam: PPT ####.pptx
 • Nu, StartPower Point. Op de File menu -> selecteer Open.
 • Browsenaar de map met het hernoemde bestand.
 • Probeer openhet bestand in PowerPoint.

Notitie: Mogelijk vindt u meer dan één bestand dat overeenkomt met het benodigde tijdelijke bestand. In dat geval moet u mogelijk elk bestand openen om te zien of dit de tijdelijke kopie van het presentatiebestand is.

Het is een behoorlijk uitdagende taak om de tijdelijke bestanden te doorzoeken repareren corrupte PowerPoint bestand. Dit komt omdat als u veel versies van de PPT-bestanden heeft, u de vele tijdelijke bestanden zult vinden.

Het is een irritante taak om elk bestand afzonderlijk te openen en het gewenste bestand te vinden. Om al dergelijke chaos te vermijden, heeft u de mogelijkheid om een volledig geautomatiseerde tool te gebruiken die het werk kan doen om corrupte PPT-bestanden met een paar klikken te repareren.

Met SFWare kunt u eenvoudig de PPT-bestanden repareren die weigeren uw PowerPoint-bestanden te openen en te herstellen. Het efficiënte algoritme van de software maakt het gemakkelijk om de fout op te lossen en haalt alle inhoud uit de beschadigde PPT-, PPTX- en PPS-bestanden. Haalt ook probleemloos individuele dia’s op met hun kop- en voetteksten. Download de software nu en ervaar de moeiteloze manier om de corruptie op te lossen.

Free Download for Windows

De software werkt op alle versies van PowerPoint inclusief de nieuwste 2019, 2016, 2010, 2013 etc. op alle Windows-platforms.

Hoe corrupte PowerPoint-bestanden te repareren met SFWare PowerPoint Repair Tool?

Download en installeer SFWare PowerPoint File Repair-software om de corrupte PPT / PPTX-bestanden probleemloos te herstellen. Start de software.

Stap 1: Selecteer het corrupte PPT / PPTX / PPS-bestand om te herstellen browsing op uw computer.

Stap 2: Klik nu op het Repair knop om het scan werkwijze

Stap 3: Als het reparatieproces is voltooid, wordt dat in een venster weergegeven repair was succesvol.

Selecteer nu de bestemmingslocatie of het station om het gerepareerde PPT-bestand op te slaan.

De onderste regel:

Alle methoden die in dit artikel worden uitgelegd om reparatie corrupte PowerPoint bestand zal u zeker helpen eventuele problemen met uw PPT-bestand op te lossen.

Als u denkt dat de handmatige methoden tijdrovend en complex zijn, heeft u een andere optie om de corrupte PPT- of PPTX-bestanden te repareren, met behulp van de meest aanbevolen en vertrouwde tool is de SFWare PowerPoint-bestandreparatietool.

Als het je gelukt is of vragen had bij het repareren van de corrupte of beschadigde PPT-bestanden met behulp van de methoden die in het artikel worden beschreven, plaats je opmerkingen dan in de onderstaande ruimte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.