Reparatie Corrupte WinRAR Bestand

Overzicht:

Wanneer RAR-bestanden beschadigd raken, kunt u fouten tegenkomen, zoals dat het bestand of het archief corrupt of onleesbaar is. Het artikel helpt je daarbij repareren corrupte WinRAR bestand en haalt de bestanden veilig uit. 

RAR-bestanden spelen een belangrijke rol door grote bestanden in kleine archieven te comprimeren. Dit kan enorm helpen, vooral wanneer u grote bestanden moet overzetten. Dit vergemakkelijkt de gemakkelijke overdracht van de bestanden. De corruptie in RAR-bestanden kan uw bestanden ontoegankelijk of onleesbaar maken.

Repair corrupt RAR file

Laten we eens kijken naar een voorbeeld waarin u het nieuwste videobestand in WinRAR-bestandsformaat hebt gedownload, zodat u het niet in groot formaat hoefde te downloaden. Wanneer u later een poging doet om het RAR-bestand uit te pakken, wordt het foutbericht ‘bestand kan niet worden geopend’ weergegeven. We weten allemaal dat dit te wijten kan zijn aan de corruptie in de bestanden die worden gedownload.

Hoe Reparatie Corrupte WinRAR Bestand?

U kunt het beschadigde of corrupte RAR-bestand eenvoudig herstellen met de ingebouwde bestandsherstelfunctie van WinRAR. Om RAR-bestanden zonder gedoe te repareren. Het enige dat u hoeft te doen, is met de rechtermuisknop op het beschadigde RAR-bestand klikken -> kiezen Open with WinRAR. Klik dan op Tools op de werkbalk -> kies Repair archive.

Of volg onderstaande stappen:

Stap 1. Open WinRAR op uw computer. In de adresbalk van WinRAR kunt u de locatie van het beschadigde RAR-bestand vinden.

Stap 2. Selecteer het beschadigde RAR-bestand dat u wilt repareren → klik Repair knop

Stap 3. Er verschijnt een pop-upvenster, waarop u kunt klikken Browse om een bestemmingspad te selecteren en klik op OK om te beginnen met het repareren van het beschadigde RAR-bestand.Repair corrupt / damaged WinRAR file

Nadat het reparatieproces is voltooid, kunt u het venster voor bestandsreparatie sluiten en de doelmap openen om het gerepareerde RAR-archiefbestand te controleren.

De naam van het gerepareerde bestand zou zijn rebuilt.filename.rar.

Als de bestandscorruptiefout nog steeds optreedt in het RAR-bestand, is het het beste om voor de veilige derde partij te gaan RAR bestand repareren tool.

SFWare RAR File Repair-tool is de meest aanbevolen tool fix corrupt RAR files zonder gedoe. De tool houdt uw originele bestand ongewijzigd en werkt op de kopie ervan. Helpt ook bij het herstellen van beschadigd .rar-archief, zelfs als het is gecomprimeerd met verschillende compressietechnieken. Download de software nu en herstel de corrupte RAR-bestanden in een mum van tijd.

Free Download for Windows

Bonusinformatie:

U kunt ook proberen het RAR-archief uit te pakken door de fouten te negeren om weer toegang te krijgen tot uw corrupte RAR-bestand.

Hoe corrupte RAR-bestanden uitpakken?

WinRAR biedt een gemakkelijke optie om het RAR-archief uit te pakken, zelfs als het bestand kapot of beschadigd is.

  1. U kunt met de rechtermuisknop klikken op de beschadigde / beschadigde RAR -> Klik Open with WinRAR
  2. In WinRAR-venster -> Klik Extract toknop op de werkbalk
  3. In Extraction path and optionsvenster, specificeer een bestemmingspad om de uitgepakte bestanden op te slaan.
  4. Controleer de Keep broken filesoptie onder Miscellaneous in Extraction path and options Klik OK knop om te beginnen met het uitpakken van bestanden uit het RAR-archief.

Dit proces zal de beschadigde of beschadigde RAR-bestanden voor u bewaren. Als je foutmeldingen ziet verschijnen, kun je ze gewoon negeren en doorgaan met het uitpakken van bestanden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *