Reparatie Fout Verzenden Ontvangen Outlook

Wat zou u doen als u geen e-mails kunt verzenden of ontvangen via Outlook of Outlook ontvangen foutmeldingen vaak verschijnt? Elke toepassing hanteert een techniek voor het verzenden van foutmeldingen wanneer deze wordt geconfronteerd met enkele complicaties bij het werken.

Microsoft Outlook is geen uitzondering; het volgt ook dezelfde procedure om gebruikers te informeren over de Outlook-problemen. In dit artikel zullen we enkele manieren bespreken om repareren fout verzenden ontvangen Outlook die problemen veroorzaken tijdens het verzenden of ontvangen van een bericht vanuit Outlook.

SFWare Outlook PST Repair tool is een volledig geautomatiseerde methode om Outlook verzend- of ontvangstfouten te herstellen. SFWare-tool kan ook gemakkelijk wachtwoordbeveiligde bestanden of gecodeerde PST-bestanden repareren. Deze software werkt goed met alle Outlook-versies, inclusief het recente Outlook 2019 en elk Windows-besturingssysteem.

Lijst met meest voorkomende Outlook-verzendfouten

De verzend- of ontvangstfouten treden op als gevolg van serverproblemen, netwerkproblemen of een lange periode van inactiviteit. Hier is een lijst met enkele beschreven fouten, samen met de oorzaken die leiden tot de verschillende Outlook-verzend- en ontvangstfouten.

 • Outlook verzendt ontvangstfout 0x800ccc0e:

Redenen achter de fout: De belangrijkste oorzaak voor de fout 0x800ccc0e er zich een conflict voordoet tussen SMTP-servers tijdens het gebruik van een e-mailprogramma of wanneer gebruikers proberen e-mails te verzenden tijdens een accountconfiguratie.

 • Microsoft Outlook verzendt ontvangstfout 0x800ccc0f:

Redenen achter de fout: Deze fout wordt meestal veroorzaakt wanneer de verbinding met de server werd onderbroken of de firewall MS Outlook blokkeerde voor uitgaande en inkomende berichten. Soms kunnen zelfs onjuiste Outlook-profielinstellingen of beschadigd Outlook-profiel ook leiden tot de fout 0x800ccc0f.

 • Verzend of ontvang fout 0x80040600:

Redenen achter de fout: De kernoorzaak voor de fout die wordt weergegeven, is dat de corruptie of schade in de Outlook-archiefbestanden, die meestal wordt aangeduid als Outlook.pst. Schijffout, netwerkkoppelingproblemen, stroomstoring of andere onbekende redenen zouden leiden tot de corruptie van het Outlook-bestand.

 • Verzend ontvang fout 0x8004060c:

Redenen achter de fout: OST en PST zijn beide de essentiële bestanden van Microsoft Outlook. Elke corruptie in een van de indelingen zou leiden tot de 0x8004060c Outlook-verzend-ontvangstfout. 

 • Outlook verzendt ontvangstfout 0x8004010f:

Redenen achter de fout: De fout wordt weergegeven met de melding Ontvang fout ontvangen Outlook-gegevensbestand is niet toegankelijk. Dit is een veel voorkomende MAPI-fout; dit gebeurt op het moment van synchronisatie tijdens verzend-ontvangstbewerkingen. De belangrijkste redenen voor deze fout zijn OST-bestand corruptie. Onjuiste configuratie of corruptie van het Outlook-profiel.

 • Verzenden van gerapporteerde fout 0x800ccc0d of server kon niet worden gevonden:

Redenen achter de fout: Over het algemeen treedt 0x800ccc0d verzend-ontvangstfout op wanneer de accountinstelling van de mailservers verkeerd is toegewezen.

 • Outlook foutcode 0x800ccc19:

Redenen achter de fout: Wanneer de bovenstaande verzend-ontvangstfout optreedt, wordt ook aangegeven: “Er is een time-out opgetreden tijdens de communicatie met de server”. De meest voorkomende oorzaken van deze fout zijn een verkeerd geconfigureerd pop3uidl-systeembestand en een beschadigd register van het besturingssysteem.

 • Outlook foutcode 0x800ccc80

Redenen achter de fout: Dit foutbericht verschijnt in Microsoft Outlook en gaat vergezeld van het foutbericht “Geen van de authenticatiemethoden die door deze client worden ondersteund, worden door uw server ondersteund”. Het bericht betekent dat een of meer van uw uitgaande mailserverinstellingen onjuist zijn.

 • MS Outlook verzendt ontvangstfout 0x80040610

Redenen achter de fout: De fout treedt op wanneer Outlook geen verbinding kan maken met uw inkomende POP3-e-mailserver, met andere woorden, de doelmachine weigerde deze actief om de verbinding tot stand te brengen. Soms leidt onjuist gedrag van antivirus en firewall ook tot de verzend- en ontvangfout.

Hoe repareren fout verzenden ontvangen Outlook?

De meest algemene oplossingen voor het oplossen van bovengenoemde Microsoft Outlook verzend- en ontvangstfouten worden gegeven in de onderstaande secties.

Gebruik een of meer van de volgende methoden om deze verzendfouten te herstellen. Nadat u elke methode hebt voltooid, stuurt u uzelf een test-e-mailbericht om te controleren of u berichten kunt verzenden en ontvangen zonder foutberichten. Als u fouten blijft ontvangen, probeert u elk van deze methoden na elkaar.

 • Test internetconnectiviteit
 • Verwijder verdachte e-mails
 • Controleer Outlook e-mailaccountinstellingen
 • Start Outlook in de veilige modus
 • Verhoog de servertime-out
 • Voer MAPI reparatie tool uit
 • Gebruik Microsoft Inbox Repair tool
 • Effectieve Outlook PST reparatie tool

Test internetconnectiviteit:

Dit is een basisstap om Outlook-fout bij het ontvangen van problemen op te lossen en om problemen met MS Outlook te voorkomen, moet u ervoor zorgen dat uw internetverbinding correct is. Controleer ook modems en netwerkkabels.

Verwijder verdachte e-mails:

Hoewel deze actie automatisch automatisch wordt uitgevoerd door Outlook, bestaat er een mogelijkheid dat een virusinfectie aanwezig is in een van de postbusberichten. Dit kan worden voorkomen door gevaarlijke e-mailberichten te identificeren en te verwijderen uit het webgebaseerde e-mailprogramma van ISP.

Controleer Outlook e-mailaccountinstellingen:

Soms kan een onjuiste configuratie van een e-mailaccount leiden tot fouten bij het ontvangen van berichten. Het is dus van essentieel belang om uw Outlook-e-mailaccount opnieuw te configureren. U kunt de gegeven stappen volgen die u helpen bij het controleren van de instelling-

 • Controleer het e-mailadres waarmee het account is geconfigureerd.
 • Controleer het type e-mailaccount bij IMAP, POP3 of HTTP.
 • Verifieer uw e-mailadres en wachtwoord.
 • Controleer de naam en het adres van de e-mailaccountserver: IMPA of HTTP of POP3.
 • Zorg voor de e-mailpoortnummers

Start Outlook in de veilige modus:

De veilige modus wordt gebruikt om veel Outlook-fouten te corrigeren die worden gedetecteerd tijdens het opstarten.

Volg de onderstaande procedure om Outlook in de veilige modus uit te voeren:

 • Typ “Outlook.exe / safe” in het zoekvak >> Enter
 • U wordt om bevestiging gevraagd als u Outlook in de veilige modus wilt starten? Klik op Ja

Opmerking: als u om accountautorisaties wordt gevraagd, voert u uw wachtwoord in en kiest u Accepteren.

Verhoog de servertime-out:

U kunt de time-outinstellingen van de server verhogen om te voorkomen dat veel Outlook-berichten fouten bij het verzenden ontvangen. Volg de onderstaande stappen om dit uit te voeren:

 • Start Outlook. Ga naar het menu Bestand en klik op Info.
 • Klik op Accountinstellingen en selecteer Accountinstellingen.
 • Selecteer het doelaccount; klik op Wijzigen.
 • Ga naar meer instellingen.
 • Selecteer het tabblad Geavanceerd, verhoog de time-outinstelling van de server

Opmerking: De stappen worden gegeven voor Outlook 2010 en latere versies.

Voer MAPI reparatie tool uit:

MAPI is een programmeerinterface voor een berichtentoepassing, als het mapi32.dll-bestand corrupt is, leidt dit rechtstreeks naar de Outlook-fout voor verzenden en ontvangen.

Hieronder staan de stappen die moeten worden uitgevoerd om het MAPI-hulpprogramma uit te voeren.

 • Ga naar C: \ drive, selecteer Windows << System32
 • Selecteer een bestand Fixmapi.exe (MAPI-reparatietool) en voer het bestand uit om de Outlook-fout voor verzenden ontvangen te stoppen.

Gebruik ScanPST.exe om de verzendontvangstfout te verhelpen:

Scanpst.exe analyseert en identificeert problemen in PST-bestanden. Deze methode corrigeert bijna Outlook verzendfouten ontvangen wanneer bestanden zijn beschadigd of beschadigd.

Zoek het Postvak IN-reparatieprogramma en voer het uitMicrosoft Postvak IN Reparatie tool is een verborgen bestand, om scanpst.exe te vinden navigeer naar Configuratiescherm >> Opties voor Bestandsverkenner >> bekijken

Selecteer nu verborgen bestanden, mappen en schijven weergeven.

Blader of geef een mappad op waar het PST-bestand wordt opgeslagen.

Mappad – C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Office \ root \ Office16

Snelle notitie: Het bovenstaande pad wordt alleen toegepast voor Office 2016 en Office 365. Als u Outlook 2013 gebruikt, gebruikt u het pad: C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Office \ Office15. Wijzig in het geval van een oudere versie van de applicatie “Office15” in “Office14”.

Klik vervolgens op Start om het scanproces te starten om PST-bestand Outlook te repareren

Klik ten slotte op de knop Herstellen om reparatie fout verzenden ontvangen Outlook.

De meeste Outlook-verzend- / ontvangstfouten kunnen worden opgelost door de hierboven gegeven methoden te omzeilen. Wat als het OST- of PST-bestand ernstig is beschadigd of beschadigd?

Als je niet in staat bent om de fout veroorzakende factor te volgen en je je afvraagt wat het probleem zou zijn, is hier een antwoord op al je verontrustende gedachten.

Scanpst.exe kijkt alleen naar de persoonlijke mapbestanden om te bepalen of gegevens beschadigd zijn of niet. Daarom kan het goed werken zolang er kleine fouten in het Outlook-bestand staan. Deze wijzigingen worden echter rechtstreeks in de oorspronkelijke kopie van het Outlook-bestand aangebracht.

Daarom wordt het ten zeerste aanbevolen om een professionele Outlook PST-reparatietool te gebruiken die alle Outlook-mappen kan onderzoeken om eventuele ernstige Microsoft Outlook-verzendfouten effectief te verhelpen.

SFWare Outlook PST-reparatietool is het meest aanbevolen hulpprogramma om alle grote Outlook-verzendfouten te herstellen. De tool is ontworpen om te werken op de kopie van het beschadigde of beschadigde PST-bestand en zorgt daarom voor schade aan het originele PST-bestand. De tool werkt feilloos op alle Outlook-versies, d.w.z. van Outlook 2003 tot 2016 en zelfs op de recente Outlook 2019.

Hoe kan ik de verzendontvangstfout oplossen met een PST-reparatietool?

Download en installeren de SFWare Outlook PST reparatie toolLancering de applicatie.

Stap 1: Het hoofdscherm toont drie opties –

Open PST File: Helpt bij het vinden van de standaardlocatie van uw PST-bestand

Select PST File: Als de PST-locatie bekend is, geeft u het PST-bestandspad handmatig op.

Find PST Files: Als u niet weet waar het PST-bestand zich bevindt, gaat u met deze optie.

Stap 2: Selecteer Normale scan of Smart Scan in het volgende scherm

Normal Scan: Deze optie wordt gekozen wanneer de ernst van de corruptie laag is of het Outlook-bestand niet wordt geopend vanwege kleine Outlook-fouten.

Smart scan:  Selecteer deze optie wanneer de ernst van de corruptie van Outlook-bestanden hoog is.

Stap 3: Klik op Repair optie om een Outlook-fout bij het ontvangen van fouten te repareren.

Stap 4: Zodra het proces voorbij is, preview alle herstelde Outlook-items om te evalueren

Gevolgtrekking

Dit artikel biedt alle mogelijke methoden die kunnen worden gebruikt wanneer er problemen zijn tijdens het verzenden of ontvangen van een e-mail in Outlook. Andere redenen zijn zoals PST-structuurvervorming, PST-bestandbeschadiging, inconsistentie in de werking van de applicatie, etc.

Om problemen op het gebied van bestandsbeschadiging of gegevensverlies op hoog niveau te omzeilen, is het raadzaam om Outlook PST Repairing-software in uw toolkit te hebben. SFWare is een van de meest aanbevolen software door professionals om Outlook-fouten bij het ontvangen van fouten te repareren.

Als u met succes de SFWare Outlook PST-reparatietool hebt gebruikt om uw Outlook-bestand te repareren en uw Outlook-bestand nu geen verzend- en ontvangstfouten bevat, laat ons uw mening over Outlook verzend-ontvangstfout weten in het onderstaande commentaargedeelte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *