Reparatie OST Bestand

Overzicht:

Het verliezen van uw Outlook-gegevensbestand terwijl u offline werkt, kan hartverscheurend zijn omdat u daarmee uw kostbare gegevens zoals e-mails, contacten, notities en dergelijke kwijtraakt. Er zijn veel manieren waarop een OST-bestand beschadigd of beschadigd kan raken. Dit artikel helpt u meer te weten te komen over corruptie van het OST-bestand en helpt u ook om uw kostbare gegevens terug te krijgen repareren OST bestand.Repair Corrupt OST file

Microsoft Outlook heeft twee soorten gegevensbestanden genaamd PST en OST die alle belangrijke informatie van uw Outlook bevatten. Beide soorten Outlook-gegevensbestanden hebben hun eigen betekenis.

PST-bestanden kunnen offline op uw computer worden opgeslagen en op die manier kunt u gemakkelijk een back-up maken. Daarom hebt u altijd en overal toegang tot uw e-mails van uw werk.

Met OST-bestanden kunt u offline werken en synchroniseren wanneer u bent verbonden met een netwerk. OST-bestanden kunnen echter niet over verschillende apparaten worden verplaatst of op uw computer worden opgeslagen voor back-updoeleinden, en daarom is de kans dat u Outlook-gegevens verliest onder OST-corruptie groter. Het omzetten van OST naar PST is een van de populaire methoden die over de hele wereld wordt gebruikt om een back-up van OST te hebben, wat handig is in tijden van crisis zoals OST-corruptie.

Inzicht in het OST-bestand van Outlook en de redenen achter de corruptie van het OST-bestand

Outlook OST of offline opslagtabel wordt gebruikt voor de e-mailaccounts die IMAP gebruiken. IMAP is een Internet Mail Access-protocol; het maakt een kopie van het e-mailaccount op uw e-mailuitwisselingsserver van Outlook. Het stelt een gebruiker verder in staat om offline wijzigingen aan te brengen en later te synchroniseren wanneer verbonden met een netwerk.

Maar net als andere bestanden zijn OST-bestanden ook vatbaar voor beschadiging en corruptie, hier hebben we het over corruptie van OST-bestanden en hoe repareren OST bestand zonder het bestand te beïnvloeden.

Veel voorkomende redenen waarom het OST-bestand beschadigd raakt

Hoewel OST-bestanden betrouwbaar en veilig zijn, kunnen ze worden beïnvloed door externe gebeurtenissen, zoals

Plotseling uitvallen van de stroom: Als er tijdens het synchroniseren met de online server een plotseling stroomverlies optreedt, wordt uw OST-bestand beschadigd.

Netwerkonderbrekingen: Zoals eerder vermeld, werken OST-bestanden offline en synchroniseren ze later, als u een onstabiele bron van internet gebruikt, kan dit een netwerkverlies veroorzaken tijdens het synchroniseren met een online server.

Onjuiste configuratie van Outlook-profiel: Als uw Outlook-profiel niet correct is geconfigureerd, hebt u geen toegang tot het OST-bestand en kunt u de probleem bij het configureren van het Outlook-gegevensbestand.

Mislukte Outlook-update: Tijdens het installeren van updates kan het installatieproces soms worden onderbroken of niet meer reageren. In dergelijke gevallen is de schade niet beperkt tot de applicatie, maar zullen ook de in de applicatie opgeslagen OST-bestanden worden beschadigd.

Ongeacht al deze oorzaken, kunt u het Outlook-gegevensbestand (OST-bestand) nog steeds repareren en gebruiken. De volgende sectie van het artikel zal u begeleiden om het OST-bestand te repareren.

Methoden om de corrupte OST-bestanden te herstellen

Hier zijn een paar oplossingen die u helpen bij het oplossen van het corrupte Outlook OST-bestand:

Werk de map bij

Als u te maken hebt met ontoegankelijke OST-bestanden, zal deze methode u zeker helpen het corrupte OST-bestand te repareren en de fout te herstellen Outlook-gegevensbestand is niet toegankelijk.

 • Klik met de rechtermuisknop op de OST-bestandsmap en klik op Eigenschappen.
 • Klik op de optie wanneer een nieuw dialoogvenster verschijnt Clear Offline Itemsen klik op een OK-knop.
 • Kies op het lint van Outlook-versie de optie Verzenden / ontvangen.
 • Klik op de updatemap om de wijzigingen op te slaan

Start Outlook in de veilige modus

Het wordt altijd aangeraden om Outlook in de veilige modus te starten, omdat hierdoor de invoegtoepassingen worden uitgeschakeld die kunnen leiden tot fouten tijdens het opstartproces. Het helpt de gebruiker om veilig te werken zonder beschadigde invoegtoepassingen of bestanden. Om Outlook in Veilige modus te starten om OST-bestanden te herstellen, kunt u eenvoudig de opdracht outlook.exe/safe invoeren.

Maak het OST-bestand opnieuw aan om het corrupte OST-bestand te herstellen

OST-bestanden opnieuw maken is de beste en gemakkelijkste manier reparatie OST bestand. Het OST-bestand kan eenvoudig opnieuw worden gemaakt door het te downloaden van de server en gewoon door te synchroniseren met een online server. Voordat u het bestand opnieuw maakt, is het belangrijk om de corrupte bestaande te verwijderen.

De procedure voor het verwijderen van het OST-bestand is als volgt:

 • Sluit Outlook-applicatie voordat u het proces start
 • Open Control Panel > User accounts > mail
 • Het opent een nieuw dialoogvenster, klik op E-mail AccountsEmail Account
 • Klikken op e-mailaccounts wordt geopend account settingsdialogue box
 • Klik op Data filetabblad selecteer het corrupte bestand en open file locationOST file location
 • Zodra u het bestand heeft geopend, kunt u doorgaan en het verwijderen.
U denkt misschien dat het veilig is om het OST-bestand te verwijderen?

Het antwoord zou absoluut Ja zijn, alleen als het OST-bestand is gesynchroniseerd met de Exchange-server. Als het is gesynchroniseerd, is er geen gegevensverlies wanneer u het OST-bestand verwijdert.

Net na het verwijderen van uw corrupte OST-bestand, kunt u uw account met dezelfde inloggegevens instellen. Outlook synchroniseert automatisch met uw online server en maakt een nieuw OST-bestand aan.

Als geen van de bovengenoemde methoden u heeft geholpen bij het oplossen van een beschadigd OST-bestand of voor de situatie waarin uw gegevens niet zijn gesynchroniseerd met de server, is de beste manier om het OST-bestand te herstellen en te repareren: converteren OST naar PST. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om uw OST naar PST te converteren om uw Outlook-gegevens veilig te houden.

Wat is de noodzaak om OST naar PST te converteren?

1.We weten allemaal dat de OST-bestanden werken op de MS Exchange-server. Als Microsoft Exchange Server om welke reden dan ook vastloopt of als er een systeemstoring optreedt, een virusaanval of andere technische problemen uw Outlook niet goed laten werken, kunt u geen verbinding maken met de Exchange-server

2.Zelfs het converteren van OST naar PST helpt je bij het migreren van de gegevens van de ene computer naar de andere.

3.Helpt bij het opnieuw opbouwen van het OST-bestand, zelfs als u niet-opgeslagen gegevens in het OST-bestand hebt.

4.U hebt eenvoudig toegang tot OST-bestanden, zelfs wanneer Exchange-postbus die is verbonden met OST-bestand niet beschikbaar is.

5.Door OST naar PST te converteren, kunt u de verwijderde of verwijderde gegevens eenvoudig vanuit Outlook herstellen.

SFWare OST naar PST-converter is de veiligste methode om uw OST-bestand te converteren. Met behulp van SFWare OST-conversietool kunt u veilig een back-up maken van al uw OST-bestanden en bent u nooit bang voor corrupt of beschadigd Outlook-profiel. Om een beschadigd OST-bestand te repareren, downloadt u de software nu en probeert u deze gratis.

Free Download for Windows

3 eenvoudige stappen om OST naar PST te converteren

Om OST naar PST te converteren om het OST-bestand te repareren, download en installeer SFWare OST naar PST converter tool en start de applicatie.

 • Klik op Open OST file,
 • Klik op Browseen selecteer het bestand dat u wilt converteren
 • Ga door nextknop en geef de gewenste locatie op waar u het geconverteerde bestand wilt opslaan.

Met behulp van het geconverteerde PST-bestand heeft u toegang tot alle e-mails die zich in het corrupte OST-bestand bevinden.

De SFWare OST naar PST-converter kan de gecodeerde bestanden eenvoudig converteren en is compatibel met alle Outlook-versies, inclusief de nieuwste 2019.

Conclusie:

Als het OST-bestand beschadigd is, kunt u het corrupte bestand verwijderen en een nieuw OST-bestand maken. Het verwijderen van een oud OST-bestand kan echter leiden tot het verlies van nieuwe wijzigingen die u in de Outlook hebt aangebracht. Maak in dat geval een back-up door het OST-bestand naar PST te converteren. Hierdoor kan de gebruiker toegang krijgen tot gegevens op het OST-bestand zonder het OST-bestand te verwijderen of opnieuw te maken.

Als je succesvol bent geweest in het herstellen van je corrupte OST-bestanden, deel dan je mening in de commentaarsectie hieronder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.