Reparatie Outlook OST Bestand kan niet Worden Geopend Fout

Overzicht:

Ondervindt u een foutmelding OST-bestand kan niet worden geopend tijdens het werken in de offline modus van Outlook? Betekent dat uw Outlook OST-bestanden ontoegankelijk zijn geworden. Als u problemen ondervindt bij het openen van het OST-bestand en uw belangrijke gegevens op het spel staan, bent u hier aan het juiste adres. Volg de beschrijving en vind antwoorden op alle vragen met betrekking tot het OST-bestand en los de fout eenvoudig op.
Fix OST file cannot be opened error

Iedereen weet dat een OST-bestand (.ost) ook bedoeld is voor offline gebruik in Microsoft Outlook. Wanneer u een Outlook-profiel maakt, wordt een kopie van uw Outlook-gegevens op uw computer opgeslagen totdat deze met de server wordt gesynchroniseerd. Deze functie maakt het voor de gebruiker mogelijk om offline te werken wanneer u niet met internet bent verbonden met de server.

snelle navigatie

Waarom kunnen OST-bestanden niet worden geopend?

Hoe de fout op te lossen Kan Outlook OST-bestand niet openen?

Werkt ScanPST op OST-bestanden?

Het OST-bestand verwijderen en opnieuw maken

Waarom zou je OST naar PST converteren?

Repareer OST-bestand dat niet wordt geopend door OST naar PST-bestand te converteren

Veel Gestelde Vragen

De functionaliteit van het OST-bestand ziet er misschien eenvoudiger uit. Er is echter ook een groot nadeel. Net als elk ander computerbestand is een OST-bestand niet immuun voor corruptie. Wanneer het OST-bestand beschadigd raakt, worden er verschillende foutmeldingen weergegeven op het scherm. Een van de prominente fouten die te zien zijn, is dat het Outlook OST-bestand niet kan worden geopend, zoals hieronder te zien is.
Outlook OST file cannot be opened

Waarom kunnen OST-bestanden niet worden geopend?

Redenen achter corruptie van het OST-bestand dat leidt tot het OST-bestand kan niet worden geopend, worden hieronder vermeld:

 • Abrupte beëindiging van Outlook resulteert in corruptie van het OST-bestand en kan het OST-bestand ontoegankelijk maken.
 • De Outlook-applicatie zelf kan vastlopen of abrupt afsluiten en leiden tot OST-bestand kan niet worden geopend in Outlook
 • Intermitterende connectiviteit als gevolg van fouten in netwerkkaarten, kabels, routers en andere soortgelijke apparaten die de functionaliteit van Outlook beïnvloeden en geen toegang geven.
 • Slechte sectoren op de harde schijf beïnvloeden de functionaliteitsparameters en weigeren het Outlook-gegevensbestand te openen.
 • Onverwachte stroomstoten leiden soms tot een onnauwkeurige werking van het OST-bestand

Wanneer Outlook ernstig beschadigd is, wordt dit weerspiegeld in de bestanden die erin zijn opgeslagen en wordt een fout weergegeven OST-bestand kan niet worden geopend.

Hoe de Fout te Reparatie kan Outlook OST Bestand niet Openen in Outlook 2021 en Andere Oudere Versies?

U kunt het probleem met het OST-bestand oplossen, inclusief het foutvooruitzichtenbestand OST kan niet worden geopend met behulp van handmatige benaderingen die hieronder worden uitgelegd.

Voordat we naar de volgende secties gaan, kunnen we proberen de fout op te lossen met enkele basisstappen voor probleemoplossing, zoals-

 1. Als het probleem bij de aangesloten apparaten ligt, is het raadzaam om de netwerkverbindingen en apparaten te controleren om er zeker van te zijn dat ze werken volgens de normen
 2. De functionaliteit van Outlook wordt verbeterd met invoegtoepassingen, maar defecte invoegtoepassingen kunnen soms meer problemen veroorzaken. Zoek daarom de defecte invoegtoepassingen en schakel ze uit door Outlook in de veilige modus te starten.
 3. Om Outlook in de veilige modus te starten, hoeft u alleen maar te typen outlook /safein het dialoogvenster Uitvoeren. Probeer Opslaan en verzenden en als het werkt, is een defecte invoegtoepassing de belangrijkste reden achter de fout.

U vindt de stappen met betrekking tot basisoplossingen korter onder oplossingen voor de meest voorkomende Outlook-fouten. Als geen van de bovengenoemde methoden voor u heeft gewerkt, volgt u de volgende methoden.

Methode 1: Gebruik taakbeheer om de Outlook gerelateerde processen te stoppen

 1. Sluit het MS Outlook-programma.
 2. Klik met de rechtermuisknop op de Taskbar menu–> Klik op Task Manager.
 3. Ga naar de Processes tab–> Zoek naar de processen Communicator, Lync, Outlook of Ucmapi. Als u een van deze processen vindt, selecteert u deze en klikt u op de knop Proces beëindigen.

Methode 2: Schakel de Exchange-modus met Outlook-cache uit

 1. Sluit MS Outlook -> Ga naar control panel
 2. Klik op Mailoptie -> Selecteer Email Accounts.
 3. Ga vervolgens naar click on Email tab.
 4. Klik nu op Exchange accounten ga zo maar door Change.
 5. Schakel het selectievakje uit Cached Exchange Modeoptie onder offline instellingen en Enter Next om het proces te beëindigen.

Methode 3: Reparatie OST-bestand met ScanPST.exe

Microsoft biedt de ingebouwde OST- en PST-tool voor integriteitscontrole, d.w.z. ScanOST.exe en ScanPST.exe, die helpt kleine beschadigingen in Outlook-gegevensbestanden te verhelpen.

Corrupt OST-bestand repareren met ScanOST.exe kan een gemakkelijke manier zijn om Outlook te repareren. ost kan niet worden geopend fout. Dit ingebouwde hulpprogramma van Outlook is echter alleen beschikbaar met Outlook 2007 en lagere versies. Vandaar dat vanaf de volgende versies ScanPST.exe wordt gebruikt om de integriteit van de Outlook-gegevensbestanden te controleren, ongeacht OST of PST.

Werkt ScanPST op OST-bestand?

Ja, met de hulp scanpst.exe kan het OST-gegevensbestand worden gerepareerd. Telkens wanneer een OST-bestand niet wordt geopend vanwege enige corruptie, wordt scanpst.exe automatisch geactiveerd. Deze tool kan beschadigde en beschadigde bestanden openen, bekijken en repareren OST files.

Om ScanPST.exe uit te voeren, moet u eerst de tool lokaliseren. Vind uw Inbox-reparatietool en klik op Start button to start het scanproces. Klik tenslotte op de Repair knop om het Outlook-profiel opnieuw op te bouwen.

Zelfs na het uitvoeren van een reparatie met scanpst.exe als u een fout niet kunt herstellen, kan het OST-bestand niet worden geopend, dan moet u begrijpen dat uw OST-bestand ernstig beschadigd is en scanpst.exe er niet aan kan werken. U kunt proberen het OST-bestand te verwijderen en opnieuw te maken.

Verwijder en Maak het OST Bestand Opnieuw aan

Volg de onderstaande stappen om het OST-bestand te verwijderen en opnieuw te maken:

 • Als u de locatie van uw OST-bestand weet, sluit u Outlook en verwijdert u de OST van uw systeem.
 • Als u niet op de hoogte bent van de locatie van een OST-bestand, type %LOCALAPPDATA%\Microsoft\Outlook\ in Windows Zoeken en druk op Enter. U wordt naar de map geleid waar de OST zich bevindt.
 • Start Outlook nadat u het OST-bestand hebt verwijderd. Outlook maakt automatisch OST opnieuw op uw systeem.
Moeilijkheden met Scanpst.exe
 • Scanpst.exe biedt geen garantie voor de integriteit en beveiliging van gegevens
 • Het werkt alleen goed voor kleine beschadigingen
 • De inbox-reparatietool werkt rechtstreeks op het originele Outlook-gegevensbestand, dus de kans dat het OST-bestand beschadigd raakt, is groot
 • Scanpst.exe werkt niet meer als het bestand ernstig beschadigd of groot is en veel van uw tijd in beslag neemt.

Zelfs na het uitvoeren van scanpst.exe als u een fout niet kunt oplossen, kan het OST-bestand niet worden geopend, maar het moet duidelijk zijn dat uw OST-bestand ernstig is beschadigd en dat scanpst.exe er niet aan kan werken.

Daarom wordt aanbevolen om het OST-bestand naar het PST-bestand te converteren voor een eenvoudig reparatieproces en repareren Outlook OST bestand kan niet worden geopend fout zonder gedoe.

Waarom zou u OST naar PST converteren?

In OST worden gegevens opgeslagen in MS Exchange Server en elk probleem met de server wordt rechtstreeks weerspiegeld in het OST-bestand. Terwijl PST-bestanden worden opgeslagen op de harde schijf van de klant. Zelfs als de server uitvalt, heeft de gebruiker gemakkelijk toegang tot gegevens in het PST-bestand.

OST-bestanden zijn alleen toegankelijk met Exchange Server, terwijl PST compatibel is met andere servers. Een omgezet in PST, toegang tot uw Outlook-gegevens vanaf elke server.

Het converteren van OST naar PST helpt bij het terughalen van alle Outlook-gegevens zoals e-mails, agenda-informatie, contacten enz.

Als Exchange Server eenmaal vastloopt, kunt u de OST-gegevens pas herstellen nadat u deze hebt hersteld. Om de mailboxgegevens van het OST-bestand in de online modus te gebruiken, kunt u dat doen converteer OST-bestand naar PST formatteren en toegang krijgen tot de gegevens die zijn opgeslagen in Outlook.

SFWare Convert OST to PST is een bekwame conversietool die in staat is om ernstige beschadigingen in de OST-bestandsstructuur op te lossen door het OST-gegevensbestand te reorganiseren in PST-bestandsindeling. Naast het oplossen van de OST-bestandsfout, herstelt de tool ook verloren gegevens van zijn attributen zoals e-mails, taken, contacten, notities, RSS-feeds, enz. Download de software nu en probeer het gratis

Free Download for Windows

Hoe Outlook OST Bestand te Repareren dat niet wordt Geopend door OST naar PST Bestand te Converteren?

Naar reparatie Outlook OST bestand kan niet worden geopend fout download en installeer SFWare convert OST naar PST-software. Start de applicatie.

 • In het hoofdscherm worden twee opties weergegeven “Open OST file” en “Find OST file”

Open OST file: Deze optie is om het ontoegankelijke, corrupte of beschadigde Outlook OST-bestand te repareren
Find OST file: Deze optie wordt gebruikt om het OST-bestand automatisch te vinden

Find OST to Convert

 • Selecteer een station om het OST-bestand te zoeken als het niet wordt gevonden in de standaard winkellocatie

Convert OST toPST

 • E software start de conversie van OST naar PST en genereert een gezond PST-bestand. Selecteer de bestemming savehet geconverteerde bestand

Converting OST file generates the healthy OST file

Nu, nadat u uw OST naar PST heeft geconverteerd, probeert u een bestand te openen en controleert u of uw bestand vrij is van fouten. Het OST-bestand kan niet worden geopend.

Veel gestelde vragen

Wat veroorzaakt OST-bestand kan niet worden geopend fout?

Er zijn verschillende redenen die de fout kunnen veroorzaken. Enkele van de belangrijkste redenen zijn onderbroken beëindiging tijdens het werken aan een Outlook-gegevensbestand, verbindingsproblemen die geen toegang hebben tot het OST-bestand en slechte sectoren op de schijf leiden ook tot fouten.

Hoe ScanPST helpt bij het oplossen van OST-bestandsfouten?

Ja, met behulp van ScanPST (Inbox reparatie tool) je lost kleine problemen op in Outlook-gegevensbestanden, inclusief het OST-bestand. Het is een ingebouwde tool van Microsoft Outlook om kleine problemen in Outlook-gegevensbestanden op te lossen.

Herstelt het recreëren van een OST-bestand dat de OST-fout niet kan worden geopend?

Soms, zelfs na het gebruik van de Inbox-reparatietool om een fout op te lossen, kan het OST-bestand niet worden geopend, de fout wordt niet opgelost. Dit komt omdat het OST-bestand ernstig beschadigd is en scanpst.exe er niet aan kan werken. in een dergelijke situatie kunt u proberen het OST-bestand te verwijderen en opnieuw te maken. Deze methode helpt u zeker bij het oplossen van Outlook OST-bestandsfouten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *