Reparatie Verzoek Mislukt als Gevolg van een Fatale Apparaathardwarefout

OverzichtHet verzoek is mislukt vanwege een fatale hardwarefout op het apparaat en is een van de meest voorkomende harde-schijffouten die meestal worden gezien bij het overzetten of kopiëren van bestanden. Als de fout op uw scherm verschijnt, betekent dit dat uw besturingssysteem geen bewerkingen meer op de schijf kan uitvoeren en de schijf ontoegankelijk maakt.

Het artikel helpt je daarbij repareren verzoek mislukt als gevolg van een fatale apparaathardwarefout. En begeleidt u bij het herstellen van gegevens van de ontoegankelijke of onleesbare schijven.Request failes due to a fatal hard drive error

De fout request failed due to fatal device hardware treedt meestal op wanneer de harde schijf of SSD-schijf ernstig beschadigd of beschadigd is. Vanwege corruptie op de schijf kan het besturingssysteem geen lees- / schrijfbewerkingen erop uitvoeren of voltooien. De fout is ook te zien op verwisselbare schijven zoals externe harde schijven, USB- of SD-kaarten.

In het artikel worden echter enkele methoden uitgelegd die u kunnen helpen de fout op te lossen. Laten we, voordat we de fout gaan verhelpen, eens kijken naar de redenen waarom de drive onleesbaar of ontoegankelijk is.

Wat veroorzaakt de fout ‘Het verzoek is mislukt vanwege een fatale hardwarefout op het apparaat’?

Deze fout fatale apparaathardwarefout komt het meest voor in de onderstaande scenario’s:

 • Wanneer u de defecte gebruikt hard drive cable. De gegevens kunnen niet worden overgedragen en daarom geeft de computer de foutmelding.
 • Als er zijn bad sectors in de schijf. Zoals eerder vermeld, zijn corruptie de hoofdoorzaken van de fatale harde-schijffout.

Het wordt altijd aanbevolen om een back-up van uw gegevens te maken voordat u de methoden probeert om een van de fouten op te lossen. Als u geen back-up kunt maken, herstelt u de gegevens van de harde schijf en gaat u verder met de volgende sectie.

Hoe Repareren Verzoek Mislukt als Gevolg van een Fatale Apparaathardwarefout?

Naar reparatie verzoek mislukt als gevolg van een fatale apparaathardwarefout, volg de onderstaande basismethoden voor probleemoplossing:

 • Gebruik verschillende USB-kabels en probeer het apparaat op de computer aan te sluiten.
 • Probeer de harde schijf aan te sluiten op een andere computer en controleer of deze wordt gedetecteerd.
 • Werk de stuurprogramma’s bij om de fatale hardwarefout op te lossen

Zelfs na het wijzigen van de USB-kabels of het updaten van de driver kom je de fout tegen op externe schijven waarin staat dat het verzoek is mislukt vanwege een fatale fout, ga naar de onderstaande methoden.

Gebruik SMART-kenmerken om de harde schijf te verifiëren

Windows Management Instrumentation Command-Line (WMIC) is een ingebouwde functie van Windows die de harde schijf of SSD analyseert en alle parameters verifieert door kleine bewerkingen uit te voeren.

 • Klik met de rechtermuisknop op de knop Start, selecteer command prompt
 • Klik nu opnieuw met de rechtermuisknop op de applicatie en selecteer Run as administrator
 • Voer de volgende opdracht uit: wmic diskdrive get statusCHKDSK to fix the error
 • Als de uitvoer normaal is, zoals weergegeven in de bovenstaande afbeelding, kunt u naar de methoden gaan om de fatale fouten van de harde schijf op de externe schijven te verhelpen.

Notitie: Als de analyseresultaten ‘Slecht’, ‘Voorzichtig’ of ‘Onbekend’ zijn, betekent dit waarschijnlijk dat er een ernstige fout is opgetreden. In een dergelijke situatie moet u uw gegevens als eerste prioriteit herstellen. En probeer de schijf te vervangen.

Voer de CHKDSK-opdracht uit

CHKDSK is de opdracht die kleine fouten oplost die problemen op de harde schijven veroorzaken. In dit geval van Het verzoek is mislukt vanwege een fatale hardwarefout op het apparaat vanwege de toewijzing van de harde schijf, scant de opdracht de harde schijf volledig.

Volg de stappen zoals vermeld in methode 1 en voer de onderstaande opdracht uit om de fatale harde-schijffout te herstellen.

Opmerking: als het hulpprogramma slechte sectoren of geheugen tegenkomt, worden die blokken verplaatst naar een ‘geen toegang’-zone. Daarom worden de bestanden die zijn verschoven naar geen toegangszone niet langer gelezen door de gebruiker. Probeer het in dergelijke gevallen gegevens van harde schijf terughalen slechte sector en voer de opdracht uit.

CHKDSK [volume [[path] filename]] [/F] [/V] [/R] [/X] [/C] [: size]]

Waar [/ F] zal proberen systeemfouten op te lossen en [/ R] zal proberen slechte sectoren te herstellen.

Als u na een herstart wordt gevraagd om CHKDSK uit te voeren, drukt u op Y en start u uw computer opnieuw op.

Voer het hulpprogramma voor foutcontrole uit

Als CHKDSK de fouten niet kan lokaliseren, kunt u proberen de fatale harde-schijffouten op te lossen met behulp van het hulpprogramma Foutcontrole. Volg de stappen om de tool uit te voeren:

 1. Ga naar Mijn computer, klik met de rechtermuisknop op de schijf en klik op Properties.
 2. Klik vervolgens op het tabblad Tools en selecteer Check onder Error checking.
 3. Wacht nu tot het proces is voltooid en start uw computer opnieuw op.

Formatteer de schijf om de fatale harde-schijffout op te lossen

In de meeste gevallen lost formatteren de problemen op die fouten veroorzaken. Aangezien de fout die het verzoek is mislukt vanwege fatale apparaathardware, zich voordoet op draagbare harde schijven, zal formatteren de fout zeker oplossen.

Belangrijke waarschuwing: als u de schijf formatteert, worden de gegevens van de harde schijven gewist. Daarom wordt het altijd aanbevolen om een back-up van de gegevens te maken, maar in dit geval is de schijf zelf niet toegankelijk.

Als u zich afvraagt hoe u gegevens kunt herstellen en een fatale hardwarefout op het apparaat kunt oplossen, hoeft u zich geen zorgen te maken gegevens van corrupte extern harde schijf herstellen zonder gegevensverlies.

SFWare-herstelprogramma voor harde schijven is het meest aanbevolen hulpmiddel om gegevens te herstellen van ontoegankelijke of onleesbare schijven. De tool werkt efficiënt en herstelt gegevens van elke fout die een externe schijf veroorzaakt. Het scanalgoritme van de tool scant de hele schijfsector per sector om de gegevens te herstellen. Download nu en probeer het nu gratis..

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Nu kunt u de schijf zonder enige angst formatteren. Druk op om de schijf te formatteren Windows + E. Klik met de rechtermuisknop op de schijf en selecteer Format.

Notitie: Schakel het selectievakje uit Quick formaatoptie en formatteer uw schijf correct. Na de volledige formattering koppelt u de schijf los, sluit u deze opnieuw aan en controleert u of de fout al dan niet bestaat.

Zelfs na het uitvoeren van alle bovengenoemde methoden als de fout zich blijft voordoen, overweeg dan om uw harde schijf te vervangen.

Conclusie

Hoewel de fatale fouten op de harde schijf soms onvermijdelijk zijn, kunt u de fout gemakkelijk proberen op te lossen met behulp van de methoden die in het artikel worden uitgelegd. Het is altijd de moeite waard om een back-up van de gegevens te maken voordat u stappen uitvoert om de schijf te repareren.Als u geen back-up hebt gemaakt, maakt u zich geen zorgen, met behulp van de SFWare-hersteltool voor harde schijven kunt u uw gegevens terugzetten op de rit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.