Reparatie Videos Stotteren en Vertraging

Samenvatting:

Is het niet vervelend om met video-vertragingen te maken terwijl u uw favoriete video’s online of offline bekijkt? Dit artikel helpt je verder hoe repareren videos stotteren en vertraging op jouw computer. Biedt ook maatregelen om videovertragingen op video’s te stoppen.

Wat zorgt ervoor dat video vertraagt?

Video-achterstand en stotteren zijn de meest voorkomende problemen bij het bekijken van uw video’s. Video’s lopen achter vanwege de vele redenen die van invloed zijn op uw videoprestaties. Enkele van de redenen die de videoprestaties verstoren, worden hieronder vermeld;

 • Als u video’s van internet streamt, hangt dit volledig af van uw internetverbinding en vanaf welke bron u deze streamt.
 • Videovertragingen kunnen ook worden veroorzaakt door een beperkt RAM-geheugen van de computer of een beperkte verwerkingskracht. Door meerdere programma’s uit te voeren en tegelijkertijd video’s te bekijken, wordt de video-output zeker verminderd.
 • Er is een kans dat wanneer u uw browser te lang open laat staan, tijdelijke gegevens kunnen oplopen. Daarom beginnen browsers meer computerruimte in te nemen en storingen te veroorzaken.

Naar repareren videos stotteren en vertraging, volg de eenvoudige stappen die in het artikel worden vermeld.

Maatregelen om problemen met achterblijven en stotteren in online video’s te voorkomen

Door de onderstaande methoden te volgen, kunt u gemakkelijk repareer schokkerige videoproblemen, stop met vertragingen, stotteren of storingen in uw video’s.

 • Verwijder cookies en tijdelijke bestanden voor betere prestaties van de online video’s
 • Gebruik een snelle internetverbinding om een betere verbinding vanaf de bron te krijgen
 • Sluit alle browservensters wanneer u de webvideo bekijkt. Als gevolg hiervan heeft geen enkel achtergrondproces invloed op de prestaties.
 • Werk bij naar de nieuwste browser en werk ook de mediaspeler bij met op uw systeem
 • Bekijk uw video altijd in de veilige modus

Succesvolle methoden om achterblijvende en stotteren van video’s te verhelpen

Installeer apparaatstuurprogramma’s opnieuw

Het is altijd belangrijk om uw stuurprogramma’s up-to-date te houden, omdat verouderde stuurprogramma’s kunnen leiden tot vertraging van de video of haperende video. Volg de gegeven stappen om uw apparaatstuurprogramma’s opnieuw te installeren:

 1. Open Control Panel→ en klik op Device Manager
 2. Ga nu naar Sound, video and game controllers.
 3. Klik met de rechtermuisknop op elk van de beschikbare opties → Reinstall

Controleer of de nieuwste updates beschikbaar zijn voor de stuurprogramma’s en werk deze bij.

Gebruik VLC Media Player om video’s te repareren

VLC-mediaspeler is een gratis en open source-applicatie die compatibel is met bijna elk videoformaat. Daarom wordt het een universele mediaspeler genoemd. Het zij MOV geen geluidsprobleem of mediaspeler kan de video niet afspelen, u kunt dit oplossen met VLC.

Video’s die achterblijven en stotteren komen vaak voor en meestal is dit niet het probleem met de mediaspeler. Dit kan te wijten zijn aan de corruptie in de videoformaten. Probeer de VLC-mediaspeler en repareer het videobestand om de problemen op te lossen.

 1. Open VLC-mediaspeler, ToolsPreferences.
 2. Nu open Input & Codecs→ Klik Always Fix → Save.

Speel nu uw video af en controleer of het probleem is verholpen.

Scannen op hardwareveranderingen

Zoals eerder vermeld, kunnen hardwarewijzigingen ook vertraging, stotteren of andere storingen in een video veroorzaken. Scannen op hardwarewijzigingen helpt bij het oplossen van het probleem. Volg de stappen om te zoeken naar hardwarewijzigingen met Apparaatbeheer.

 1. Druk op het Windows + X-commando om het WinX-menu te openen
 2. Open Device Manager → selecteer Scan for hardware changes.
 3. Voer nu de scan uit. Zodra het scannen is voltooid, sluit u de video en probeert u uw video’s opnieuw af te spelen om te controleren of het probleem nog steeds bestaat.

Het videoformaat en de resoluties verkleinen

UHD 4K-video’s bevatten grote formaten en formaten. Vanwege het grote videoformaat en formaat zorgt het vaak voor problemen tijdens het afspelen van video’s of tijdens het overzetten van videobestanden.

Als het videoformaat en de resolutie worden verkleind, kunnen de video’s van groot formaat correct worden afgespeeld. U kunt elke veilige tool van derden gebruiken om de resolutie voor u te wijzigen.

Download uw video opnieuw

Soms loopt de video achter of treedt stotteren op als gevolg van onjuist downloaden of een plotselinge onderbreking tijdens het overdrachts- of downloadproces. Zorg er daarom voor dat er geen onderbreking is tijdens het video-overdrachts- of downloadproces.

Wat als geen van de bovengenoemde methoden de video-achterstand niet heeft gestopt?

Als u alle bovengenoemde methoden hebt geprobeerd om het probleem op te lossen, moet dit te wijten zijn aan beschadigde of corrupte videobestanden.

Probeer een ander videobestand met een opgeslagen indeling af te spelen om te controleren of het videobestand beschadigd is. Als u erachter komt dat de video corrupt of beschadigd is, is het raadzaam om een kluis te gebruiken video reparatie software om corrupte of beschadigde videobestanden te repareren.

SFWare-videoreparatietool is de meest aanbevolen tool die is ontworpen om achterblijvende, stotteren en elke storing in videobestanden van elk formaat, inclusief MOV, MP4, MPEG, M4V, AVI, DivX XviD en vele andere bestandsformaten, te repareren. De tool heeft een ingebouwd alleen-lezen-mechanisme en werkt op de kopie van het bestand met behoud van de integriteit van het originele videobestand. Download de tool nu en herstel uw niet-afspeelbare videobestanden.

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Reparatie Videos Stotteren en Vertraging met Behulp van SFWare Video Repair Tool

Om de videoproblemen op te lossen in 5 eenvoudige stappen, Download en install de software. Launch het gereedschap.

 1. Selecteer het type bestand [MOV, MP4, AVI, enz.] Dat u wilt repareren.Video repair tool to fix video lagging
 2. Geef nu een Healthy File als referentie om het corrupte videobestand te repareren in het geval van MOV / MP4-bestanden. Klik op de Repair Fix video stuttering and lag
 3. Na voltooiing van het reparatieproces kunt u Preview de gerepareerde bestanden. Als u tevreden bent met de resultaten, Save de gerepareerde video op uw computer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.