Hoe Repareren MAC Herstelmodus Werkt Niet

Mac Herstelmodus is een erg handig hulpmiddel dat een cruciale rol speelt wanneer het nodig is om Mac OS opnieuw te installeren of tijdens het herstellen van gegevens uit de back-up van de tijdmachine. Wanneer de herstelmodus van de Mac mislukt, kunnen dingen echter ingewikkeld worden en ernstig gegevensverlies veroorzaken.

Wat zou u doen als de Mac-herstelmodus niet werkt?

Hoe de Mac-herstelmodus niet werkt fout te repareren?

Blijf tot het einde van dit artikel weten hoe repareren mac herstelmodus werkt niet fout en weet ook hoe u gegevens van een Mac-harde schijf kunt herstellen.

Wat doet de herstelmodus?

Mac OS Recovery wordt vaak de Mac Recovery Mode (Command + R) genoemd die werd geïntroduceerd met OS X 10.7 Lion. Mac Recovery Mode is een speciale partitie van de schijf die een herstelimage en een OS X-installatieduplicaat bevat en helpt bij het oplossen van problemen met Mac-drives.

Mac Recovery Mode is erg handig in onderstaande scenario’s:

 1. De herstelmodus wordt gebruikt om systeemfouten te herstellen wanneer het schijfhulpprogramma niet kan worden hersteld.
 2. Wanneer u per ongeluk het Mac-schijfhulpprogramma hebt gewist en de Mac-gegevens niet kunt herstellen
 3. Herstelmodus wordt gebruikt tijdens de installatie van Mac OS en tijdens het maken van een back-up van Time back-upmachine.
 4. De herstelmodus wordt voornamelijk gebruikt om problemen tijdens het opstarten op te lossen

Redenen achter Command + R werken niet:

Er zijn een aantal redenen waardoor de herstelmodus niet werkt op de Mac. Enkele van de redenen die leiden tot de fout Command + R werkt niet:

 1. Mac kon geen partitie maken voor de Recovery HD, u zult de herstelmodus tegenkomen die niet werkt.
 2. Als u een Mac OS uitvoert dat ouder is dan High Sierra, beschikt u niet over alle herstelopties. In dergelijke gevallen werkt de Mac-herstelmodus niet.
 3. Bestandssysteemfout leidt ertoe dat de herstelmodus niet werkt.
 4. Corruptie in de schijf leidt ertoe dat de herstelmodus op de Mac niet werkt

Wat te doen als de herstelmodus op Mac niet werkt?

Met de Mac-herstelmodus kunnen gebruikers Mac-gegevens herstellen. Wanneer u niet kunt opstarten in de herstelmodus met Command + R, kunt u verwijzen naar een van de onderstaande benaderingen om het probleem met de Mac-herstelmodus niet te verhelpen.

Methode 1: Time Machine gebruiken om de herstelmodus te herstellen en gegevens te herstellen

Time machine is een ingebouwde Mac-oplossing voor back-up van Mac OS. U kunt uw externe schijf aansluiten via USB of netwerk. Time Machine maakt elk uur een back-up en verwijdert oudere back-ups zodra de schijf bijna vol is.

Volg de stappen om te weten hoe u Time Machine-back-up kunt gebruiken en reparatie mac herstelmodus werkt niet.

 1. Reboot je Mac en tik op Options tabblad wanneer u de opstartmuziek hoort.
 2. Selecteer je Tijdmachine rijden en wacht even. De verbonden Time machine start na een tijdje op.
 3. Kies de Herstelschijf om Mac te starten. Als deze methode niet het verwachte resultaat oplevert, probeer dan de volgende methode met behulp van het schijfhulpprogramma.

Methode 2: Gegevens herstellen vanaf een opstartbare schijf door het Mac OS opnieuw te installeren

Wanneer u schijfhulpprogramma probeert te gebruiken, is het nodig om een USB-flashstation te gebruiken dat een opstartbaar OS X-installatieprogramma opslaat om het Mac-systeem te repareren.

Nu kunt u een opstartbare OS X-installer maken en installeren repareren mac herstelmodus werkt niet kwestie.

 1. Herstarten je Mac. Tik constant op de Options knop totdat u een geluid hoort.
 2. Sluit vervolgens de opstartbare installer drive naar je Mac.
 3. Selecteer de drive uit de pop-uplijst. Mac wordt opnieuw opgestart en u gaat verder met het repareren van de Mac. Nadat het proces is voltooid, controleert u op het nieuwe bijgewerkte besturingssysteem van Mac. Als dit proces het besturingssysteem niet installeert, probeer dan de modus Internetherstel.

Methode 3: Gebruik de internetherstelmodus

Als uw Mac geen partitie voor de Recovery HD maakt, kunt u de normale herstelmodus niet gebruiken. Als uw computer verschijnt met het probleem dat de herstelmodus niet werkt, wordt deze automatisch gestart met de internetherstelmodus.

De herstelmodus voor internet kan alleen de versie van Mac OS opnieuw installeren die oorspronkelijk door de Mac-computer werd gebruikt.

 1. Reboot Mac-computer en lang indrukken Option + Command + R
 2. Houd de toetsen ingedrukt totdat u een ziet wereldbol foto en voortgangsbalk.
 3. Als u Wi-Fi gebruikt, selecteert u de juiste draadloze verbinding
 4. Wacht even en volg de stappen om het proces te voltooien.

Methode 4: Installeer het besturingssysteem opnieuw om de herstelmodus te herstellen

Als geen van de bovenstaande methoden werkte om het probleem met de herstelmodus niet op te lossen, probeer dan het Mac OS opnieuw te installeren door te klikken op het tabblad OS X opnieuw installeren in de lijst met Mac OS-hulpprogramma’s en akkoord te gaan met de volgende aanwijzingen.

Alle bovengenoemde oplossing kan alleen goed zijn om gegevens van Mac te herstellen als deze eerder zijn opgeslagen. In feite, als u de probleemherstelmodus niet kunt oplossen die niet op Mac werkt en u zich afvraagt hoe u gegevens kunt herstellen. Het wordt aanbevolen om gebruik te maken van SFWare Mac harde schijf herstelsoftware om gegevens te herstellen die verloren zijn gegaan doordat de herstelmodus niet werkt.

SFWare Mac harde schijf herstel software is ontworpen met een robuuste scan-engine die helpt bij het herstellen van gegevens, zelfs wanneer de herstelmodus niet werkt. De tool herstelt gemakkelijk de gegevens, ongeacht het bestandssysteem, bijvoorbeeld APFS, FAT, ExFAT of Mac OS Extended, enz. Download en probeer de tool nu gratis.

Belangrijke notitie: Installeer SFWare Mac harde schijf herstel tool in een andere Mac-computer en verbind de schijf waarvan u gegevens wilt herstellen via doelschijfmodus. 

Gevolgtrekking:

Gegevensverlies van de Mac-drive is onvermijdelijk wanneer de Mac-herstelmodus niet werkt. Met behulp van alle bovengenoemde scenario’s kunt u de herstelmodus van de Mac repareren en ook gegevens herstellen met de SFWare Mac-hersteltool voor harde schijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *