ScanPST.exe Reageert niet of Werkt niet

Overzicht: Mogelijk probeert u de Outlook-fouten op te lossen met behulp van de Microsoft Inbox-reparatietool en kort nadat u op de knop Herstellen hebt geklikt, ondervond u de fout Outlook Inbox Repair Tool Reageert niet of Scan PST reageert niet. Geen zorgen! dit artikel zal u helpen te weten waarom de ScanPST niet reageert, hoe repareren scanpst.exe reageert niet en hoe u de Outlook-gegevensbestandsfouten kunt oplossen die niet door de ScanPST konden worden verholpen.

Hoewel Microsoft Inbox reparatie tool / ScanPST.exe de meest gebruikte gratis Outlook reparatie tool is herstel de meeste Outlook-fouten, de tool is niet vrij van de problemen.

Om verschillende redenen werkt ScanPST niet meer. Soms, de inbox reparatie tool begint te bevriezen of loopt vast tijdens het reparatieproces. Als u zich afvraagt waarom uw Outlook-inbox-reparatietool niet werkt, dan is hier het antwoord –

Waarom Outlook Inbox Repair Tool niet reageert?

Er zijn verschillende redenen waarom ScanPST volledig mislukt en niet meer reageert. Het werkproces van een inbox-reparatietool hangt volledig af van de hoeveelheid beschadigde gegevens en de complexiteit van de fout die u wilt oplossen.

Een paar redenen waarom scanpst.exe reageert niet of werkt niet wordt hieronder vermeld:

 1. ScanPST lost de ernstig beschadigde Outlook-gegevensbestanden (PST & OST) niet op:

Of het nu corruptie of schade is, Scanpst.exe richt zich alleen op kleine problemen met Outlook-gegevensbestanden. Vandaar dat ernstig beschadigde Outlook-bestanden niet kunnen worden gerepareerd met de inbox-reparatietool en veroorzaakt een fout ScanPST die niet reageert.

 1. ScanPST verwijdert de onleesbare inhoud:

Telkens wanneer ScanPST het specifieke bestand in Outlook-gegevensbestanden niet kan lezen, is de tool van mening dat het volledige bestand beschadigd of beschadigd is en wordt het gegevensbestand verwijderd. dit is een nadeel dat leidt tot het verlies van gegevens uit de Outlook.

 1. Kan wachtwoordbeveiligd PST-bestand niet herstellen:

Dit hulpprogramma werkt niet als het Outlook PST-bestand is beveiligd met een wachtwoord. In dergelijke gevallen wordt de pop-up weergegeven dat Scanpst.exe niet reageert.

 1. Kan ernstig beschadigd PST-bestand niet repareren:

De oudere versies van Outlook lager dan 2003 hadden de beperking dat wanneer het PST-bestand de limiet van meer dan 2 GB overschrijdt, het de neiging heeft het reparatieproces te beëindigen. In de latere versies is de limiet voor afmetingen verhoogd.

Meer weten over Inbox-reparatietool werkt niet of reageert vanwege oversized PST-gegevensbestand.

Wat te doen als de inbox-reparatietool niet reageert?

Hieronder staan de weinige primaire methoden die dat kunnen reparatie scanpst.exe reageert niet.

Scanpst.exe bijwerken

Installeer alle nieuwste updates die beschikbaar zijn voor Outlook op uw systeem. U kunt Scanpst.exe eenvoudig bijwerken door alle updates van Microsoft te installeren voor de specifieke Outlook-versie die u gebruikt.

Notitie: Scanpst.exe is een onderdeel van de installatie van MS-Outlook. U kunt het niet onafhankelijk installeren of updaten.

Controleer de grootte van het PST-bestand

Als u Outlook 2002 of eerder gebruikt, moet u rekening houden met andere factoren. Controleer de grootte van het PST-bestand.

Als de grootte van het PST-bestand ongeveer 2 GB of meer is, volgt u de onderstaande stappen om de grootte van het PST-bestand te verkleinen

 1. Ga naar File → Account Settings → Account Settings
 2. Op de Data files tab, klik op het gegevensbestand dat u wilt verkleinen
 3. Selecteer Settings en klik op de Advanced tab
 4. Klik nu op Outlook Data File Settings
 5. Er verschijnt een dialoogvenster met de titel Outlook-gegevensbestandinstellingen geopend, klik op Compact nu
 6. Klik OK

Voer de Inbox-reparatietool uit nadat u de grootte van het PST-bestand hebt verkleind om het PST-bestand te herstellen. In de meeste gevallen zou Scanpst.exe na deze methode zonder fouten worden uitgevoerd en het PST-bestand repareren.

Wat te doen als geen van de oplossingen werkt? Of reageert de Outlook inbox reparatie tool nog steeds niet? Is er een manier om het PST-bestand te herstellen en de Outlook-gegevens terug te krijgen?

In zo’n situatie is alles wat je nodig hebt een professionele Outlook-gegevensbestand reparatie tool waarmee u fouten in uw PST-bestand kunt herstellen en corrigeren als gevolg van corruptie op laag of hoog niveau.

SFWare PST Reparatie Tool is een alternatief voor inbox reparatie tool dat is ontworpen om beschadigde of corrupte bestanden te herstellen en herstelt belangrijke Outlook-gegevensitems zoals e-mails, contacten, notities, enz. Ontworpen om te werken in alleen-lezen modus, de tool zal uw beschadigde niet beschadigen PST-bestand tijdens het genereren van een gezond PST-bestand. Download en probeer de tool nu gratis. 

Free Download for Windows

Hoe PST-bestand te repareren wanneer ScanPST niet reageert?

Download en installeer de SFWare PST-reparatie om de fouten of corruptie op te lossen die niet konden worden verholpen door de Inbox-reparatietool omdat de ScanPST niet werkte.

 • Selecteer op het hoofdscherm van de tool een geschikte optie volgens uw scenario
 1. Open PST File – Als u op de hoogte bent van het PST-bestandspad op uw computer
 2. Find PST File – Als u de locatie van de Outlook PST-bestandslocatie niet weet
 3. Select Outlook Profile – Als er meerdere Outlook-gebruikers / profielen op uw computer aanwezig zijnfirst step to use PST repair tool when inbox repair tool is not responding
 • Nadat u het Outlook-gegevensbestand hebt gevonden voor het reparatieproces, klikt u op Next keuze
 • Selecteer een van beide Normal Scan of de Smart Scangebaseerd op de corruptie. Selecteer later een map waarin het gerepareerde PST-bestand moet worden opgeslagen
 • Klik op de Repair knop en zodra het reparatieproces is voltooid, wordt u gevraagd ‘Your Outlook PST file has been repaired message’.

Als u zich afvraagt waarom u een PST-bestandreparatietool kiest als alternatief voor de Outlook inbox-reparatietool, dan is hier uw antwoord: Om te weten waarom SFWare PST-reparatietool de meest aanbevolen tool is om een Outlook-fout op te lossen, toont de volgende tabel de vergelijking tussen SFWare PST Repair Tool en ScanPST.exe.

ScanPST.exe
SFWare PST reparatieprogramma
Scanpst.exe wijzigt en werkt op het originele PST-bestand dat tot onomkeerbare veranderingen leidt. PST Repair Tool werkt op een kopie van uw originele PST-bestand, waarbij het originele PST-bestand onaangetast blijft.
Permanent gegevensverlies kan optreden omdat Scanpst.exe ernstig beschadigd of beschadigd bestand verwijdert in plaats van ze te repareren. Voorkomt permanent verlies van informatie uit uw PST-bestand omdat de tool werkt op een kopie en uw originele bestand onaangetast houdt.
Alleen in staat om kleine corruptie te corrigeren. In staat om alle ernstige corrupties en te grote PST-bestanden te corrigeren, kan ook worden gecorrigeerd.
Kan verwijderde bestanden of berichten niet herstellen PST Repair Tool is gebouwd om verwijderde berichten, attributen, etc. te scannen en te herstellen.
Mails met onvolledige informatie of gedeeltelijk verloren gegane gegevens als gevolg van corruptie worden door Scanpst.exe verwijderd om verdere corruptie te voorkomen. E-mails met onvolledige informatie of gedeeltelijk verloren gegane gegevens als gevolg van corruptie kunnen effectief worden hersteld. Ze worden gelabeld als verweesde bestanden en opgeslagen in verloren en gevonden mappen.
Scanpst.exe is kwetsbaar voor corruptie omdat het slechts kleine problemen kan herstellen De Smart Scan-functie van PST Repair Tool verbetert de scanmethodologie en scant het bestand diep om ernstige beschadigingen te herstellen en verwijderde e-mails te herstellen.
Conclusie

Hoewel de inbox-reparatietool nuttig is bij het repareren van kleine PST-corrupties, kan het gebruik ervan om ernstig beschadigde PST-bestanden te repareren het PST-bestand verder beschadigen of beschadigen. Daarom kunt u, in plaats van de ScanPST.exe-tool te gebruiken, de Outlook-fouten eenvoudig herstellen met de SFWare PST Repair-tool.

Laat ons uw mening en vragen weten in de commentaarsectie hieronder als u tevreden was met het schrijven op de Outlook inbox reparatie tool die niet reageert.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *