Uitwerpen USB Apparaat voor Massaopslag Probleem

Overzicht:

De meeste USB-gebruikers komen de fout vaak tegen uitwerpen USB apparaat voor massaopslag probleem. Als u met een vergelijkbare fout wordt geconfronteerd of de externe harde schijf niet kunt uitwerpen, volgt u de genoemde methoden in het artikel en lost u de fout eenvoudig op. Als u door de fout gegevens bent kwijtgeraakt, helpt dit artikel u ook om zonder problemen gegevens van de USB-drive te herstellen.Problem ejecting USB device in Windows

Hoe verschijnt de USB-fout op het scherm?

Het probleem bij het uitwerpen van de USB-massaopslag ziet er niet alleen uit zoals hierboven wordt weergegeven. Het probleem kan zich in verschillende vormen voordoen. Een paar van hen worden hieronder weergegeven:

 • Dit apparaat is momenteel in gebruik. Sluit alle programma’s of vensters die mogelijk het apparaat gebruiken en probeer het opnieuw.Problem ejecting the USB mass storage device
 • Windows kan het apparaat niet stoppen. Verwijder het apparaat niet terwijl het in gebruik is. Sluit elk programma met het apparaat en verwijder het vervolgens.Problem ejecting the USB device
 • Het apparaat ‘Generiek volume’ kan momenteel niet worden gestopt. Probeer het apparaat later opnieuw te stoppen.cannot eject the USB device

Als u bedenkt wat deze fout is en hoe u een USB-station zou verwijderen dat momenteel in gebruik is, helpen de volgende secties u bij het wissen van uw vragen met betrekking tot het probleem met het verwijderen van een USB-apparaat voor massaopslag.

Is het veilig om het apparaat los te koppelen als er staat USB-apparaat in gebruik?

Het loskoppelen van het USB-apparaat wanneer het een probleem geeft bij het uitwerpen van een USB-apparaat voor massaopslag is zeker onveilig voor uw belangrijke gegevens die op de schijf zijn opgeslagen.

Als u uw USB-apparaat ongeacht de fout krachtig loskoppelt, kan uw schijf beschadigd raken en uw kostbare gegevens in gevaar brengen.

Daarom wordt het afgeraden om het USB-opslagapparaat los te koppelen wanneer u de fout tegenkomt. Als u uw USB-station per ongeluk hebt losgekoppeld, weet u hoe dat moet gegevens herstellen van de corrupte USB-drive.

Wat veroorzaakt het probleem bij het uitwerpen van een USB-apparaat voor massaopslag?

Het foutprobleem bij het uitwerpen van een USB-apparaat voor massaopslag betekent dat u uw opslagstation niet langer veilig kunt verwijderen. Een paar redenen achter de fout worden hieronder vermeld:

 • Mogelijk is er een virus actief op de achtergrond van de externe schijf.
 • Een computerbug die de functie van uw pc verhindert en u ervan weerhoudt de optie Media uitwerpen in de taakbalk te gebruiken.
 • Ander proces met behulp van externe media op de achtergrond
 • Onjuist geformatteerde USB-drive

Probleem oplossen bij het uitwerpen van een USB-apparaat voor massaopslag?

Om het probleem op te lossen dat het uitwerpen van een USB-station presteert, zijn de hieronder genoemde beproefde methoden.

Er zijn maar weinig methoden voor het oplossen van problemen:

 1. Sluit alle bestanden en programma’s die op uw pc zijn geopend. Probeer nu het apparaat veilig uit te werpen
 2. Voer een vertrouwde antivirusscan op uw pc uit om eventuele virus- of buggerelateerde problemen op te lossen.
 3. Probeer het USB-apparaat voor massaopslag via deze pc uit te werpen (klik met de rechtermuisknop op het station en klik op uitwerpen)
 4. Schakel de beveiligingssoftware uit zoals Windows Defender of andere beveiligingssoftware van derden die op uw pc is geïnstalleerd.
 5. U kunt proberen uit te loggen en in te loggen op uw account.

Maakt u zich geen zorgen als u nog steeds dezelfde fout tegenkomt na het uitvoeren van de basisproblemen oplossen. Volg de volgende methoden een voor een en controleer of de fout aanhoudt.

Zoals hierboven geciteerd, als u uw USB-station krachtig hebt uitgeworpen en geen bestanden op het geheugenstation kunt vinden, kunt u eenvoudig herstel uw USB-gegevens met behulp van de meest aanbevolen tool.

De SFWare USB-hersteltool helpt u gemakkelijk gegevens van een beschadigde schijf te herstellen. De tool is compatibel met alle USB-flashstations zoals Samsung, Kingston, SanDisk en etc. De tool helpt bij het herstellen van gegevens van corrupte USB in alle Windows- en Mac-versies. Download de software nu en probeer het gratis…

Los het probleem op bij het uitwerpen van apparaten voor massaopslag via Apparaatbeheer

Stap 1: Klik met de rechtermuisknop op de Windows start button en selecteer Device Manager.

Stap 2: Zoek in de lijst met apparaten Disk Drives en breid het uit. Alle gerelateerde USB-opslagapparaten worden weergegeven

Stap 3: Vind de USB storage device die wordt weergegeven, kan de fout niet worden uitgeworpen.

Stap 4: Right-click over het probleem dat het apparaat veroorzaakt en klik op Uninstall apparaat. Klik OK om door te gaan en het apparaat van uw pc te verwijderen.Device manager to fix USB ejecting problem

Probeer na het verwijderen van het USB-apparaat het apparaat van de Windows-computer te verwijderen en controleer of de fout bestaat. Als u tijdens het proces de fout 43 tegenkomt, staat dat Apparaatbeheer heeft de hardware gestopt en meldt Windows dat er een niet-gespecificeerd probleem is.

Reparatie Uitwerpen USB Apparaat voor Massaopslag Probleem via Schijfbeheer

Met Schijfbeheer kunt u de lokale harde schijf van de computer, elke externe schijf en verwisselbare schijven zoals USB- en SD-kaarten beheren. Probeer met deze methode een probleem uit te werpen dat een schijf veroorzaakt

Stap 1: Houden Windows + R toetsen samen om Windows te openen Run. Invoer diskmgmt.msc en Enter om Schijfbeheer te openen

Stap 2: Selecteer het probleem dat de schijf veroorzaakt. Klik nu met de rechtermuisknop op de USB-drives en klik op Eject knopDisk management to fix the usb error

Zodra de schijf uit het schijfbeheer is verwijderd, ziet u het pop-upbericht dat het USB-apparaat veilig is verwijderd. Probeer nu uw USB los te koppelen van uw pc en controleer of het apparaat momenteel in gebruik is, de fout is verholpen.

Als u het probleem niet kunt oplossen met de bovengenoemde methoden, kan dit een probleem zijn met uw schijfbestandssysteem. Probeer het USB-station opnieuw te formatteren naar FAT vanuit het NTFS-bestandssysteem.

Formatteer het USB-station om de fout op te lossen

Het bestandssysteem van de USB-drive speelt ook een belangrijke rol tijdens het werken eraan. Het standaardbestandssysteem op flashstations is FAT. Als uw USB-drive is geformatteerd in een ander bestandssysteem, formatteer de drive dan opnieuw in het bestaande FAT-bestandssysteem op ons apparaat.

Belangrijke opmerking: het formatteren of opnieuw formatteren van het USB-station wist alle gegevens die op het station zijn opgeslagen. Zorg ervoor dat u een back-up van de gegevens heeft. Of gebruik een hersteltool om gegevens van de geformatteerde schijf te herstellen.Format to FAT32

Stap 1:  Ga naar deze pc, klik met de rechtermuisknop op de USB drive en selecteer Format

Stap 2: Klik op de File system, drop down box toont het andere bestandssysteem, Selecteer FAT32 of exFAT bestandssysteem. Klik op Start knop. Klik OK om door te gaan met het pop-upbericht waarin staat dat uw gegevens permanent worden gewist.

Zodra u het bestandssysteem van de schijf hebt gewijzigd, wordt elke fout in verband met de schijf gewist en kunt u uw apparaat zonder fouten gebruiken.

Als je hebt verloor per ongeluk uw FAT- of NTFS-gegevens u kunt eenvoudig herstellen met behulp van de veilige software voor gegevensherstel

Bottom Line:

Met de hierboven genoemde methodes kan dat eenvoudig repareren uitwerpen USB apparaat voor massaopslag probleem. Als uw gegevens op enig moment verloren gaan of als u geen back-up van uw bestanden heeft, kunt u vertrouwen op de SFWare-tool voor gegevensherstel om uw gegevens veilig terug te krijgen.

Deel uw mening over het artikel; hoe het u heeft geholpen bij het oplossen van uw probleem met betrekking tot een USB-station in de opmerkingen hieronder.

Maak ook gebruik van 24/7 technische assistentie als u problemen ondervindt bij het herstellen van gegevens met behulp van de SFWare-software voor gegevensherstel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *