Verwijderd Bestand uit Prullenbak Terughalen

Samenvatting:

Bestanden die u per ongeluk van de computer hebt verwijderd, worden in de Prullenbak opgeslagen. Wat moet ik doen als u de Prullenbak ook hebt verwijderd of geleegd? Als u op zoek bent naar gratis en effectieve methoden om verwijderde bestanden uit de Prullenbak te herstellen, bent u op de goede weg. Volg het schrijven naar verwijderd bestand uit prullenbak terughalen.

Recover deleted files from Recycle Bin

Windows en Mac beide besturingssystemen bieden een tijdelijke opslagruimte om verwijderde bestanden enige tijd op te slaan. Als uw belangrijke bestanden per ongeluk worden verwijderd, kunt u snel verwijderde bestanden herstellen vanuit de prullenbak.

Het probleem doet zich voor wanneer uw Prullenbak leeg is of wanneer bestanden permanent worden verwijderd. Als je je afvraagt hoe je permanent verwijderd bestand of verwijderde bestanden uit de prullenbak kunt herstellen, volg dan de volgende secties.

Kan ik Verwijderd Bestand uit Prullenbak Herstellen?

Absoluut ja, omdat de gegevens die uit de Prullenbak zijn verwijderd, niet van de computer worden verwijderd, maar de bestanden of gegevens zijn niet toegankelijk voor de gebruiker. U kunt verwijderde gegevens uit de Prullenbak herstellen met een gratis oplossing met behulp van een back-up van bestandsgeschiedenis.

Wat moet ik doen als uw bestanden permanent uit de Prullenbak worden verwijderd? Maak je geen zorgen, met behulp van de veilige en efficiënte tool die je kunt verwijderde bestanden terughalen.

SFWare, de meest ideale tool voor het terugwinnen van prullenbakken. De tool helpt u bij het herstellen van bestanden die zijn verwijderd uit de Prullenbak, uit de lege Prullenbak en ook bij het herstellen van bestanden van USB’s of externe harde schijven die niet in de Prullenbak belanden wanneer ze worden verwijderd.

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Hoe Verwijderd Bestand uit Prullenbak Terughalen Gratis?

Welnu, deze handmatige methode werkt alleen als u het back-uppunt hebt ingesteld of het inschakelt voordat gegevens van de computer verloren gaan. Als u het back-uppunt niet in Bestandsgeschiedenis heeft ingesteld, is dit waarschijnlijk geen efficiënte methode om uw gegevens uit de Prullenbak te herstellen.

Herstel verwijderde bestanden met behulp van Back-up van bestandsgeschiedenis

Bestandsgeschiedenis is een ingebouwde functie om een back-up te maken van bestanden en mappen op uw systeem. Het maakt een momentopname van alle bestanden op verschillende tijdstippen en slaat ze op. Volg de stappen om verwijderde gegevens uit de Prullenbak te herstellen met behulp van Bestandsgeschiedenis.

 1. Klik op Start menuen select Settings
 2. Selecteer vervolgens Update & Security
 3. Selecteer Backup> Meer opties om een scherm met back-upopties te openen
 4. Selecteer de optie met het label Restore files from a current backup
 5. Selecteer de file/su wilt restore en klik op het Restore knop

Zoals in het begin vermeld, helpt deze methode u alleen als u back-up van bestandsgeschiedenis hebt ingeschakeld voordat u uw gegevens kwijtraakt. Wat als u het niet heeft ingeschakeld? Of mist u het pictogram Prullenbak op uw computer? Hoe herstel je bestanden uit de Prullenbak?

SFWare is een speciale tool om bestanden te herstellen die uit de Prullenbak zijn verwijderd. Of het nu een bestand is, zoals Word, Excel, pdf’s, notities, afbeeldingen, video’s, audiobestanden, met SFWare kunnen meer dan 300+ bestandstypen worden hersteld. De tool gebruikt een uniek algoritme voor het scannen van handtekeningen waarmee de tool in elke sector naar de verwijderde gegevens kan zoeken. SFWare ondersteunt ook het herstel van gegevens uit zowel de Prullenbak van Windows als de Prullenbak van Mac.

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Herstel prullenbakgegevens met behulp van SFWare verwijderde bestandsherstel-tool

Om verwijderde bestanden uit de Prullenbak te herstellen, downloadt u SFWare Verwijderde bestandsherstelsoftware op uw Windows-systemen. Voltooi het installatieproces en start de applicatie.

 1. Selecteer Recover Deleted Filesvan het hoofdscherm
 2. Selecteer vervolgens het drivevan waar verwijderde bestanden moeten worden hersteld en klik op de knop Volgende.
 3. Nu zullen alle herstelbare bestanden verschijnen. U kunt deze bestanden in beide bekijken File Type Viewof Data View
 4. Dubbelklik vervolgens op een bestand om een voorbeeld te bekijken. Selecteer de bestanden die u nodig heeft en sla ze op elke gewenste locatie op.

Bonustips:

Hoe kan ik voorkomen dat prullenbakbestanden automatisch worden verwijderd?

Gewoonlijk wordt de Prullenbak automatisch ingesteld om bestanden na 30 dagen te verwijderen. Als u de bestanden echter langer in de Prullenbak wilt bewaren, kunt u de automatische verwijderfunctie uitschakelen. Volg de stappen om te voorkomen dat bestanden automatisch uit de Prullenbak worden verwijderd.

 1. Klik op Start menuen selecteer Settings > System
 2. Selecteer vervolgens Storageen klik op de optie ‘Change how we free up space automatically’
 3. Verwijder onder het dropdown-menu bestanden in de Prullenbak als ze daar al zijn geweest, selecteer Never

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *