Verwijderde Bestanden USB Stick Terughalen

Overzicht:

Als u op zoek bent naar de gemakkelijke manier om verwijderde bestanden van de USB-flashdrive te herstellen, bent u niet de enige. Het verwijderen van bestanden van een USB-stick is de meest voorkomende fout van elke USB-gebruiker. Met behulp van de oplossingen die in het artikel worden besproken, kunt u gemakkelijk verwijderde bestanden USB stick herstellen en weet wat het gegevensverlies van uw schijf kan hebben veroorzaakt.

USB-drives zijn de handigste drives om gegevens op te slaan, omdat ze draagbaar en gemakkelijk mee te nemen zijn. Maar welke voorzorgsmaatregelen u ook neemt, het onbedoelde gegevensverlies van een flashstation is onvermijdelijk. Laten we eens kijken op hoeveel manieren er gegevens kunnen ontbreken of verwijderd kunnen worden van de USB-drive.

Redenen Leiden tot Verwijdering van Bestanden van USB

Afgezien van het per ongeluk verwijderen, zijn er veel redenen die gegevensverlies van een USB-flashstation of een USB-stick veroorzaken.

 • De schijf is mogelijk beschadigd / kapot of beschadigd
 • Mogelijk hebt u per ongeluk de USB geformatteerd of wordt het bestandssysteem RAW
 • Onjuiste behandeling van USB-flashstation
 • De flashdrive verwijderen terwijl de gegevens nog worden overgedragen
 • Virusaanvallen en het aansluiten van USB op geïnfecteerde computers kunnen gegevensverlies veroorzaken

Ongeacht de redenen, er zijn bepaalde dingen die u moet volgen zodra u zich realiseert dat er bestanden ontbreken op de USB-stick. Houd rekening met uw beste belangen en stop onmiddellijk met het gebruik van de drive, aangezien hierdoor uw gegevens permanent van de USB-drive kunnen worden gewist. Als nieuwe gegevens oude herstelbare gegevens overschrijven.

Als u eenmaal stopt met het gebruik van de flashdrive en u bestanden van de computer hebt verwijderd, probeer het dan bestanden terughalen uit prullenbak of uw back-up. Herstellen vanaf een back-up is de gemakkelijkste manier om verwijderde bestanden van de schijf te herstellen. Omdat de opslag van USB-drives geen deel uitmaakt van de computeropslag. Daarom wordt het permanent verwijderd wanneer u het verwijdert.

“Ik heb per ongeluk belangrijke bestanden verwijderd van een USB-stick, wanneer deze was aangesloten op een Windows 10-computer. Ik heb niet eens een back-up van die verwijderde USB-bestanden. Wat moet ik nu doen? Is er een manier om permanent verwijderde bestanden van USB te herstellen, hoe kan ik verwijderde bestanden van mijn flashstation terughalen?”

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Wat als u zich in een vergelijkbare situatie bevindt en u geen back-up heeft? Mogelijk kunt u het niet herstellen uit de prullenbak als het permanent is verwijderd met de Shift + Delete-toetsen. Gelukkig kunt u uw bestanden nog steeds herstellen vanaf de USB-drive. Hier zijn een paar vertrouwde en beproefde methoden om verwijderde bestanden van USB-flashstations te herstellen.

Hoe Verwijderde Bestanden USB Stick Terughalen?

Hier zijn de 3 manieren om verwijderde bestanden van een USB-drive te herstellen –

Herstel permanent verwijderde bestanden van de USB-drive

Herstel verwijderde bestanden van de flashdrive zonder software

Herstel verwijderde bestanden van een USB-flashstation met behulp van de vorige versie

Hoe Verwijderde Bestanden van Flash Drive te Herstellen Zonder Software?

Ja, het is mogelijk om verwijderde USB-bestanden zonder software te herstellen met behulp van de CMD-opdracht. Volg de onderstaande instructie –

 1. Verbind uw USB-stick met de computer
 2. Voer de opdrachtprompt uit in de beheerdersmodus: klik met de rechtermuisknop op de Start-knop → Klik op Command Prompt (admin)
 3. Type chkdsk X: /fin het opdrachtpromptvenster en druk op D is the drive letter assigned to your USB
 4. Typ vervolgens “ATTRIB -H -R -S /S /D X:*.*” en druk op de Enter Vervang X door de stationsletter. Het proces heeft tijd nodig om te voltooien.

Wacht tot het proces is voltooid, als u succesvol was, ziet u de herstelde verwijderde bestanden in een nieuw gemaakte map op uw USB-station.

Hoe Verwijderde Bestanden van Vorige Versies te Herstellen?

Vorige versie is de functie die aanwezig is in alle nieuwe versies van het Windows-besturingssysteem.

Opmerking: deze functie werkt alleen als u deze had ingeschakeld voordat u toevallig uw bestanden verwijderde. Als het niet eerder is ingeschakeld, doorloopt u de volgende methode.

 1. Sluit uw USB-flashstation aan op uw pc. Ga naar This PC
 2. Klik met de rechtermuisknop op het USB drive→ Properties
 3. Ga naar Previous Version Tab→ Restore

Als u geen eerdere versies in de opties ziet, betekent dit dat u deze methode niet kunt gebruiken om bestanden terughalen van flashstation.

Hoe Permanent Verwijderde Bestanden van USB te Herstellen?

Om verwijderde USB-bestanden te herstellen, hebt u een betrouwbare en veilige tool voor gegevensherstel nodig. SFWare USB-hersteltool is een algemeen aanbevolen tool met snelle scanalgoritmen die efficiënt verwijderde bestanden USB stick terughalen zonder de veiligheid van uw bestanden in gevaar te brengen. De tool is beschikbaar voor zowel Windows- als Mac-platforms. Download de software nu en probeer het gratis.

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Download en install de software op uw computer. Sluit de USB-drive aan op uw pc en launch de applicatie om verwijderde bestanden te herstellen.

 1. Selecteer in het hoofdscherm Recover Filesen kies het USB drive waaruit uw verwijderde bestanden moeten worden hersteld.
 2. Het scanproces wordt gestart. Nadat het scanproces is voltooid, worden herstelde bestanden weergegeven in Data View of File Type View. Bekijk de herstelde bestanden volgens uw gemak.
 3. Previewde herstelde verwijderde bestanden van de flashdrive. Als u tevreden bent met het resultaat, save de herstelde bestanden.

U kunt de tool gebruiken om bestanden terughalen usb merken zoals Transcend, Samsung, SanDisk, Kingston, PNY en andere USB-merken.

Extra informatie:

Wanneer u een verwijdering uitvoert op een USB-station, lijken de gegevens permanent te zijn gewist. Maar deze gegevens blijven op de schijf staan, zelfs na permanente verwijdering, omdat alleen de verwijzingen naar de bestanden worden verwijderd. Daarom is het mogelijk om verwijderde gegevens van een USB-stick te herstellen. Maar niet zonder de hulp van een hersteltool zoals SFWare USB-herstelsoftware.

Enkele preventieve maatregelen om uw USB-gegevens te beschermen:

 • Controleer uw bestanden nogmaals voordat u ze van USB verwijdert
 • Bewaar altijd een back-up van uw belangrijke bestanden
 • Gebruik niet dezelfde USB-drive op verschillende systemen
 • Volg de juiste procedure terwijl u het USB-station uit de computer verwijdert

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *