Verwijderde E Mail Outlook Terughalen

Overzicht: Mogelijk hebt u per ongeluk uw e-mails uit Outlook verwijderd of Outlook-e-mails verloren vanwege Outlook-fouten. Als je het je afvraagt hoe verwijderde e mail outlook terughalen, je bent op de juiste pagina.3 easy ways to recover deleted Outlook emails

E-mailcommunicatie is een cruciaal onderdeel in elke organisatie. Mogelijk verzendt en ontvangt u meerdere e-mails op uw werk. Aangezien deze e-mails zich elke dag blijven verzamelen, zal het uiteindelijk een enorme stapel worden. Terwijl u deze e-mails in bulk verwijdert, bestaat de kans dat u onbewust een belangrijke e-mail heeft verwijderd.

Gelukkig kunt u verwijderde e-mails in uw Outlook herstellen. Lees het volledige artikel om te begrijpen waar de verwijderde e-mails naartoe gaan en om de verwijderde e-mails te herstellen.

Waar gaan verwijderde e-mails naartoe in Outlook?

Wanneer u een van de e-mails uit de Outlook verwijdert, zijn de e-mails nog steeds aanwezig in de Outlook, verborgen voor de gebruikersweergave. U kunt de verwijderde e-mails vinden in de map met verwijderde items of in de map met herstelbare items.

Deze mappen bevatten uw verwijderde e-mails uit Outlook slechts voor een beperkte periode. Later worden de items in de map automatisch verwijderd en kunt u uw e-mails niet meer herstellen met deze opties.

Kan ik verwijderde e-mails uit Outlook ophalen?

Ja, u kunt uw door Outlook verwijderde e-mails gemakkelijk terugvinden met behulp van de onderstaande eenvoudige methoden.

Verwijderde Outlook-e-mails worden hersteld met –

 1. Map met verwijderde items of map met ongewenste e-mail
 2. Herstelbare items
 3. Herstel e-mails van Outlook die hard zijn verwijderd (Shift + Delete) of verwijderd uit de map met verwijderde items door een gebruiker of voorwaarden van Outlook.

Als u de inbox wilt opruimen en niet tegelijkertijd e-mails wilt verwijderen, dan is het archiveren van Outlook-e-mails een optie.

3 eenvoudige manieren om verwijderde Outlook-e-mails te herstellen

Herstel van verwijderde map of ongewenste map

De e-mails die u uit de inbox hebt verwijderd, worden opgeslagen in de map Verwijderde map of ongewenste map van Outlook. Ze kunnen 30 dagen later worden hersteld, waarna automatisch e-mails uit de mappen worden verwijderd.

Niet alleen e-mailberichten, maar ook de e-mailmap, contactpersoon, agenda-item of taak die uit de Outlook worden verwijderd en naar de map Verwijderde items worden verplaatst. Hier zijn de stappen om de verwijderde e-mails uit de map Verwijderde items te herstellen:

 1. Selecteer in het linkerdeelvenster de Deleted Items folder of de Junk Email folder.recover deleted emails from the folder
 2. Deleted Items folder→ Selecteer het bericht dat u wilt herstellen en klik er met de rechtermuisknop op.
 3. Selecteer in het volgende weergegeven venster Move optie en geef de locatie op om de e-mail op te slaan.Move to inbox folder

Door een e-mail naar die map te verplaatsen die niet uit de Outlook is verwijderd, zal dit u zeker helpen verwijderde e mail Outlook herstellen.

Wat als u de verwijderde berichten die u wilt herstellen niet ziet, zijn ze waarschijnlijk permanent verwijderd uit de map Verwijderde items of de map Ongewenste e-mail.

Herstellen vanuit herstelbare map

Als u de e-mails in de map met verwijderde items niet kunt zien, is de map met herstelbare items de volgende plaats om naar verwijderde Outlook-e-mails te zoeken. U kunt de optie Herstelbare map alleen vinden als u Outlook Exchange of Office 365 gebruikt.

 1. Ga naar uw Office 365-account → Open de e-mailapp of open direct het Outlook-profiel
 2. Selecteer vervolgens in het linkerdeelvenster de map Verwijderde items → Klik met de rechtermuisknop op de map → Selecteer de Recover deleted items option.Deleted items recovery
 3. Selecteer in het volgende venster een e-mail die u wilt herstellen → klik er met de rechtermuisknop op → klik Restore
 4. Om individuele berichteninvoer te selecteren Ctrl + Clicken Shift + Click om alles te selecteren tussen twee klikken.

Als u verwijderde e-mails van verwijderde of ongewenste mappen of herstelbare items niet kunt herstellen, bestaat de kans dat deze e-mails permanent worden verwijderd.

Hoe permanent verwijderde e-mails van Outlook te herstellen?

Gebruiken SFWare Outlook PST Reparatie tool, u kunt permanent verwijderde e-mails herstellen vanuit uw Outlook-account. De tool herstelt niet alleen verwijderde Outlook-e-mails, maar herstelt ook en krijgt andere Outlook-kenmerken zoals contacten terug. notities, herinneringen etc.

Download de SFWare PST Repair tool nu gratis.

Free Download for Windows

Download en installeer SFWare PST Repair Tool op uw computer. Volg de onderstaande stappen na het starten van de applicatie.

Stap 1: Het hoofdscherm biedt drie opties

 • Open PST file:Gebruik wanneer u de locatie van het PST-bestand kent
 • Find PST file:Gebruik wanneer u niet op de hoogte bent van de locatie van het PST-bestand
 • Select Outlook Profile:Gebruik deze optie om het PST-bestand voor een bepaald profiel te vinden (als u meerdere Outlook-profielen heeft)

Stap 2: Als u Open PST-bestand selecteert, wordt u naar een scherm geleid waarin u door het PST-bestand kunt bladeren.

Stap 3: Zodra het PST-bestand is geselecteerd, klikt u op Normal Scan en selecteer een locatie om het gerepareerde PST-bestand op te slaan. Klik vervolgens op de Repair knop

Stap 4: Zodra het bestand is gerepareerd, kunt u dat doen Preview het PST-bestand samen met herstelde e-mails

Stap 5:  Tenslotte, Save de gerepareerde PST op elke gewenste locatie

Snelle tip om nooit meer uw Outlook-e-mail te verliezen:

Om te voorkomen dat de e-mails onnodig worden opgestapeld of om prioriteit te geven aan de e-mails, heeft Outlook een unieke functie genaamd Inbox gericht gebouwd met een geavanceerde machine learning-techniek.

Focused Inbox analyseert uw Outlook om uw prioriteiten te begrijpen en past uw Outlook-inbox aan op basis van uw interesses.

Waar gaan herstelde e-mails naartoe in Outlook?

De e-mails die u wilt herstellen, worden hersteld naar hun oorspronkelijke mappen als u het pad niet opgeeft. Als een originele map niet meer bestaat in Outlook, worden items hersteld in een van de volgende mappen.

 • Berichten → inbox.
 • Kalenderitems → kalender.
 • Contacten → contactenmap.
 • Taken → takenmap.
Conclusie

Het veilig houden van uw e-mails speelt een belangrijke rol in uw officiële leven. De bovenstaande methoden helpen u echter wel verwijderde e mail Outlook terughalen, Office 365. Als u niet herstelt met behulp van de handmatige methoden, kunt u gemakkelijk vertrouwen op de SFWare Outlook PST-reparatietool. De tool herstelt en herstelt alle items van Outlook zonder de Outlook-bestanden te beschadigen.

Als het je gelukt is om de verwijderde bestanden te herstellen met behulp van een artikel, deel dan je mening in de commentaarsectie hieronder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.