Niet Opgeslagen Word Document Terughalen Mac

Geschreven door
Bijgewerkt aan

Samenvatting:

Kunt u uw Word-document niet vinden op de Mac? Of per ongeluk niet-opgeslagen verwijderd? Welnu, Windows-gebruikers zullen misschien niet veel van de uitdagingen tegenkomen om de Word-documenten te lokaliseren en te herstellen. Voor Mac-gebruikers is hier het hulpmiddel. Dit artikel helpt u om uw niet-opgeslagen Word-document probleemloos op Mac te herstellen.

We weten allemaal dat MS Word-document de meest gebruikte applicatie is om documenten zoals opdrachten, brieven, brochures, leeractiviteiten, enz. Te maken. In eenvoudige, Word-documenten zijn onderdeel geworden van ons werk.

Een paar redenen waarom Word documenten van uw Mac verloren zijn gegaan:

 • Per ongeluk verwijderen van bestanden van uw harde schijf.
 • MS Word-toepassing crasht en leidt tot beschadiging van Word-documenten
 • Schade aan uw harde schijf of opslagapparaat waar Word-documenten zijn opgeslagen
 • Infectie met een virus of malware die de bestanden vernietigt en gegevensverlies veroorzaakt.

Kan ik een niet Opgeslagen Word Document Terughalen Mac?

Ja, u kunt een Word-document ophalen dat in de meeste gevallen niet is opgeslagen. Er zijn enkele gevallen zoals corruptie in het bestand, toepassingsschade en etc. die uw documenten volledig beschadigen. In dergelijke gevallen moet u eerst Word documenten repareren en proberen de bestanden te herstellen.

Laten we, voordat het te laat wordt om het document te herstellen, ingaan op de methoden om Word-documenten op Mac te herstellen.

Hoe niet Opgeslagen Word Document Terughalen Mac?

Hieronder staan de 5 verschillende manieren om verloren, verwijderde of niet-opgeslagen Word-documenten van Mac te herstellen:

 1. Herstel verwijderde Word-bestanden vanuit een back-up of de prullenbak
 2. Hoe niet-opgeslagen Word-document op Mac te herstellen met Time Machine
 3. Herstel niet-opgeslagen Word-documenten op een Mac met AutoRecovery
 4. Haal het document op uit de tijdelijke map

Laten we ingaan op elke methode om verloren, niet-opgeslagen, verwijderde woordbestanden van het Mac-station te herstellen:

Methode 1: Herstel verwijderde Word bestanden van een back-up of de prullenbak

Wanneer je per ongeluk een Word-bestand hebt verwijderd, zijn ze te vinden in de Prullenbak. Het enige wat je hoeft te doen is: Ga naar Trash, zoek de bestanden en herstel het vereiste bestand uit de prullenbak.

Recover Word files using a Trash

Wat als je prullenbak leeg is? Of worden bestanden permanent van de schijf verwijderd? Geen zorgen, u kunt nog steeds proberen gegevens te herstellen van de Time Machine-back-up. De prominente ingebouwde tool die elke macOS-gebruiker op zijn computer heeft.

Methode 2: Hoe niet-opgeslagen Word document op Mac te herstellen met Time Machine

Om toegang te krijgen tot uw niet-opgeslagen Word-bestand in Time Machine, moet u de onderstaande stappen volgen:

Opmerking: Time Machine slaat de back-up alleen op als u deze hebt ingeschakeld. Als u de Time Machine-back-up niet hebt ingeschakeld, kunt u het proces overslaan en doorgaan naar de volgende methode.

 1. Gebruik Spotlightom de Time Machine te vinden. Druk op om Spotlight te gebruiken cmd + spacebar Begin met het typen van Time Machine. Zodra het verschijnt, start u de applicatie.
 2. Locatehet verloren Word-bestand van de tijdlijn en herstel het.

Methode 3: Herstel niet-opgeslagen Word documenten op een Mac met AutoRecovery

AutoRecover is een ingebouwde functie van de Microsoft Office-toepassing die u helpt bij het herstellen van verloren bestanden als gevolg van een systeemcrash of toepassingscrash. Het doet dit door periodiek een kopie van het bestand op de achtergrond op te slaan. Standaard wordt elke 10 minuten een back-up opgeslagen door AutoRecover voorzien zijn van.

Opmerking: deze methode werkt alleen als er aan de verdwenen bestanden wordt gewerkt.

Volg de onderstaande stappen om Word-documenten te herstellen met AutoRecovery

Stap 1. Open een Finder venster op uw Mac.

Stap 2. Selecteer de hele computer als locatie.

Stap 3: Enter AutoRecovery in het zoekveld

Recover Word Documents using AutoRecovery

U kunt de lijst met bestanden zien die begint met “AutoRecovery save of” gevolgd door de naam van het Word-document dat u probeert te herstellen.

Stap 4:  Double-click op het te herstellen bestand. Dit opent het bestand in Microsoft Word.

Stap 5: Sla nu het document op met de nieuwe naam en klik op Save knop

Methode 4: Herstel Word document uit tijdelijke map

Het proces verloren Word bestanden herstellen uit tijdelijke map is een beetje lastig en vervelend proces omdat de bestanden die in deze map zijn opgeslagen onder een andere naam worden opgeslagen. Volg de onderstaande stappen om bestanden van tijdelijke bestanden te herstellen.

Stap 1: Ga naar Applications Utilities en dubbelklik Terminal.

Stap 2: Typ in Terminal open $TMPDIR en je wordt doorverwezen naar de TMP map waarin het bestand tijdelijk is opgeslagen.

Stap 3: In de TMP map, zoek en open de map TemporaryItems. Klik met de rechtermuisknop op de gewenste niet-opgeslagen Word-bestanden en Open with… Microsoft Word.

Stap 4: Sla het Word-bestand op door op te klikken File Save As en sla het op een andere locatie op.

Maak je geen zorgen als je de Word-documenten niet kunt herstellen met de bovengenoemde methoden en je je afvraagt hoe je de niet-opgeslagen of permanent verwijderde Word-bestanden kunt herstellen. U kunt verwijderde of verloren Word-bestanden eenvoudig herstellen met a data herstel tool voor Mac.

SFWare-tool voor gegevensherstel voor Mac is een van de meest vertrouwde software om gegevens van Mac-computers te herstellen. Of het nu verwijderd, verloren of geformatteerd is vanaf de schijf, u kunt het gemakkelijk en zonder gedoe terughalen. Met de snelle scanfunctie van de software kan de sector eenvoudig per sector worden gescand om de verloren bestanden van de schijf te lokaliseren.

Free Download for Mac

Hoe een Verloren Verwijderd Word Bestand van Mac te Herstellen?

Download SFWare verwijderde bestandsherstelsoftware op uw Mac-machine en start de applicatie.

 1. Kiezen Recover Filesoptie in het hoofdscherm. Selecteer vervolgens Lost File Recovery ofr Deleted File Recovery optie uit het tweede scherm

Recover deleted or lost files from Mac

 1. Selecteer nu de juiste schijf waarvan u verborgen bestanden van Mac Volume wilt herstellen en klik vervolgens op “Next” optie

Select Mac Volume to recover files

 1. U kunt ofwel gebruik maken van Data view ofFile type view om de bestanden te bekijken en de bestanden op uw computer op te slaan.

Recover files from Mac using Data or File type view

 1. Software scant de gehele geselecteerde Volumeen herstel Word-documenten. Zodra het herstelproces is voltooid, kunt u Preview herstelde bestanden en Save op elke gewenste locatie.

Preview recovered Mac files

Conclusie

Het is altijd de moeite waard om regelmatig een back-up te maken om gegevensverlies in de toekomst te voorkomen. Het artikel spreekt over 4 verschillende handmatige methoden niet opgeslagen Word document herstellen Mac computers waarmee u Word-documenten moet kunnen herstellen.

Als u met succes de Word-documenten hebt hersteld met behulp van de hierboven besproken methoden, deel dan uw mening in de opmerkingen hieronder.

Related Posts:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *