Hvordan Reparerer Beskadiget USB Nøgle?

Resumé:

Hvad hvis din USB, en meget bærbar enhed, der bruges til at gemme dine data, er beskadiget eller beskadiget? Og du kan ikke få adgang til dine vigtige data på grund af korruption. Her er de bedste fejlfindingsløsninger til både Windows- og Mac-brugere, der hjælper dem med at løse korruption på USB-drev.

USB-flashdrev er de mest praktiske bærbare drev, der bruges til at gemme dine data. Alligevel er der mange faktorer, der påvirker dine data på USB-drev, såsom korruption, beskadigelse af utilsigtet sletning af filer. Selvom du kan gendanne slettede filer fra USB-drev, hvad hvis dit drev er beskadiget eller beskadiget? Det være sig Windows eller Mac, med hjælp fra reparation metoder beskrevet her, vil du være i stand til at reparerer beskadiget USB nøgle.

Symptomer på Beskadiget USB Drev

Uanset hvilken computer du bruger USB-enheden, det være sig Windows eller Mac, vises fejlmeddelelsen, mens drevet er beskadiget, forbliver den samme. Her er nogle af de fejlmeddelelser, der indikerer, at dit USB-drev er beskadiget.

 1. Du kan muligvis være vidne til, at dit USB-drev ikke genkendes på din computer.
 2. Du skal formatere disken i drevet, før du bruger den
 3. Drev er ikke formateret
 4. Drive er ikke adgang

Der kan være andre fejl, der stopper dig med at bruge dit USB-drev. Følg metoderne forklaret i det næste afsnit for at rette det korrupte USB-drev og få dine data tilbage uden tab af data.

Hvordan Reparerer Beskadiget USB Nøgle uden Datatab?

Her er løsningerne, der hjælper dig med at få adgang til dine data ved at rette korruption på USB-drevet.

 1. Reparer korrupt USB på Windows
 2. Reparer korrupt USB på Mac

Det være sig Windows eller Mac, den første og fremmeste løsning, der foreslås for at rette korruption eller logiske fejl på drevet, er at formatere drevet. Det er dog kendt, at formatering ikke kun løser fejlene, men også sletter dine data på drevet. Det mest spændende spørgsmål er, hvordan man løser USB-korruption på drevet uden at miste data?

Hvis du har formateret drevet, før du tager backup af dataene, skal du ikke gå i panik! Du kan stadig gendanne dine filer. Ja, du kan nemt hente dine data fra det formaterede drev ved hjælp af den mest pålidelige og sikker USB software til datagendannelse. Følg instruktionerne forklaret i gendannelsesprocessen.

SFWare USB-gendannelsessoftware er det mest anbefalede værktøj til at gendanne data fra det formaterede, beskadigede drev. Værktøjets velbyggede søgealgoritme når ud til hver sektor af drevet for at finde de formaterede eller mistede data. Det være sig Windows eller Mac, SFWare-gendannelsesværktøj gendanner dine dyrebare data uden tab af data.

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Når data er gendannet, kan du følge de næste givne metoder til at rette USB-drevet. Klik her for hurtig navigation for at gendanne data fra korrupt USB-drev.

Hvis du har taget backup tidligere og søger løsninger til at rette et USB-drev, skal du gå til næste afsnit og rette dit korrupte eller beskadigede USB-flashdrev.

Sådan Repareres et Korrupt USB Flashdrev på Windows?

Hvis din USB genkendes af computeren, vil nedenstående metoder helt sikkert hjælpe dig med at rette USB-drevet. Hvis din USB drev genkendes ikke af din Windows, løs problemet med USB, og prøv at reparere det.

Metode 1: Tildel det korrekte drevbogstav

Kontroller først, om dit tommelfinger er tildelt et drevbogstav. Hvis drevbogstav ikke er tildelt eller forkert, skal du tildele et til det.

 1. Højreklik på Startknap -> Klik på Disk Management.
 2. Højreklik på din corrupted USB drive-> Vælg Change Drive Letter and Paths…
 3. Klik på drive letter ->Klik Change knap
 4. Vælg et andet bogstav på rullelisten -> Klik OK

Bestemmelse ved at ændre drevbogstavet hjælper dig med at rette fejlene på drevet. Alligevel eksisterer der stadig en trussel mod dine data. Derfor anbefales det at gendanne eller sikkerhedskopiere dine data, før du prøver nogen af reparationsprocessen reparation beskadiget USB nøgle.

Metode 2: Opdater enhedsdrivere

Der er altid en mulighed for drevkorruption, hvis enhedsdriveren ikke opdateres eller i sig selv bliver beskadiget. Derfor kan opdatering af driveren måske hjælpe dig med at rette korruption på den.

 1. Højreklik på startknappen -> Vælg Enhedshåndtering
 2. Gå til Diskdrivere -> Find din corrupted USB drive name
 3. Højreklik på USB-drevnavnet -> Klik på Afinstaller enhed
 4. Frakobling og tilslutning af USB-drevet til computeren geninstallerer automatisk den nyeste driver.

Derfor hjælper denne metode dig med at løse korruption, hvis problemet findes i enhedsdriveren.

Metode 3: Fix USB-drevet ved hjælp af Windows Repair Option

For at rette korruption på USB-drev skal du indsætte dit beskadigede drev i din computer og følge de givne trin:

 1. Gå til My Computers-> Vælg USB Drive der vises på computeren
 2. Højreklik på drevet -> Klik på Properties -> Vælg ToolsTab
 3. Klik på CheckNow knap (Windows 7 erstattes den af Rebuild mulighed)
 4. To reparationsmuligheder vises på skærmen Scan for and attempt to recover bad sectorsog Automatically fix file system errors
 5. Tjek både kasserne -> klik på startfor at starte scanningen.

Når scanningen er afsluttet, skal du lukke skærmen og prøve at genindsætte USB’en til din computer og kontrollere, om du har adgang til dataene på dit beskadigede drev.

Hvis ingen af ovennævnte USB-reparationsmetoder hjalp dig med at rette det korrupte drev, skal du prøve at formatere / omformatere drevet. Men sørg for at tage en sikkerhedskopi af dine data. Du kan gendan data efter formatting samt anvendelse SFWare.

Sådan Repareres en Korrupt USB på Mac?

Hver Mac-computer leveres med et indbygget fejlfindingsværktøj kaldet First Aid in Disk Utility. Funktionen til dette værktøj er at opdage diskproblemer relateret til biblioteksskader på alle typer filsystemer, der er HFS, HFS + inklusive APFS-diskenheder. Følg trinene for at rette USB-korruption på Mac-computere.

 1. Gå til Applicationsog vælg Disk Utility
 2. USB-drev vises på sidebjælken i Diskværktøj -> Vælg USB-drev
 3. Fra toppen af vinduet klik på First aid
 4. Vælg Runi pop op-vinduet, og scanningen starter.

Scanningsprocessen afhænger af USB-størrelsen. Når scanningen er afsluttet, skal du sætte USB-drevet i igen og kontrollere for fejlene.

Ved hjælp af ovennævnte metoder kan du prøve at rette korruption på USB-drev på Windows og Mac. Hvis dine data går tabt på grund af reparationsprocessen eller utilsigtet formatering, kan du prøve at gendanne dine data ved hjælp af SFWare USB Recovery-værktøj.

Sådan Hentes Filer fra Korrupt USB Flashdrev?

Download og installer SFWare USB-datagendannelsessoftware. Tilslut dit USB-drev til din computer, og følg de givne trin:

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Fra hovedskærmen, skal du klikke på Recover Drive/Partition option. Dernæst skal du vælge Drive/Partition Recovery for at gendanne data fra korrupt USB-drev. Vælg derefter corrupt drive to recover files og klik Next.

Vælg en partition at komme sig, SFWare scans partitionen og giver en liste over alle de gendannede korrupte drevfiler i Data Type View eller File Type. Se filerne, og vælg de ønskede, og gem dem på den ønskede placering.

Om SFWare:

SFWare understøtter gendannelse fra alle filsystemer inklusive den nye APFS på Mac og FAT, NTFS, HFS + og mange flere.

Det hjælper med gendannelse fra mere end 300 plus filtyper, herunder RAW-filgendannelse, billeder, videoer, word-fil, excel-fil osv.

Understøtter gendannelse fra alle eksterne lagerdrev inklusive Western Digital, Transcend, Sony, SanDisk, HP osv.

du kan søge teknisk support fra SFWare 24 * 7 relateret til enhver gendannelsesprocesrelateret forespørgsel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *