Hvordan Reparerer Beskadiget USB Nøgle?

Skrevet af
Opdateret den

Resumé:

Er du i tvivl om, hvordan du reparerer korrupte eller beskadigede USB-drev? Bare rolig, ved hjælp af forskellige tilgange til Windows og macOS, der er forklaret i artiklen, kan du reparere USB-drevet og gendanne data uden at miste noget af det.

Når USB-drev bliver korrupte eller beskadigede, vil du modtage flere fejlmeddelelser, der angiver, at dataene, der er gemt på USB-drevet, er utilgængelige eller ikke kan tilgås uden formatering. Her er et par fejlmeddelelser, der indikerer, at dit USB-drev er beskadiget.

Indholdsfortegnelse:

Indikationer på korrupt USB

Er det muligt at reparere korrupt USB?

Hvordan repareres korrupte USB på Windows?

Hvordan rettes korrupt USB på Mac?

Ofte stillede spørgsmål

Symptomer på Beskadiget USB Drev

Det være sig Windows eller Mac, fejlmeddelelsen, der vises, når USB er beskadiget, forbliver den samme. Opført er nogle af de fejlmeddelelser, der vises, når dit USB-drev er beskadiget.

 1. Du kan muligvis være vidne til, at dit USB-drev ikke genkendes på din computer.
 2. Du skal formatere disken i drevet før du bruger den
 3. Drev er ikke formateret
 4. Drive er ikke adgang

Der kan være andre fejl, der stopper dig med at bruge dit USB-drev. Følg metoderne forklaret i det næste afsnit for at rette det korrupte USB-drev og få dine data tilbage uden tab af data.

Hvordan Reparerer Beskadiget USB Nøgle uden Datatab?

Her er løsningerne, der hjælper dig med at få adgang til dine data ved at rette korruption på USB-drevet.

 1. Reparer korrupt USB på Windows
 2. Reparer korrupt USB på Mac

Kan et beskadiget USB-flashdrev repareres?

Det være sig Windows eller Mac, den første og fremmeste løsning, der foreslås for at rette korruption eller logiske fejl på drevet, er at formatere drevet. Det er dog kendt, at formatering ikke kun løser fejlene, men også sletter dine data på drevet. Det mest spændende spørgsmål er, hvordan man løser USB-korruption på drevet uden at miste data?

Hvis du har formateret drevet, før du tager backup af dataene, skal du ikke gå i panik! Det kan du stadig gendanne filer fra korrupte USB drev.

Hvis du har taget backup tidligere og søger løsninger til at rette et USB-drev, skal du gå til næste afsnit og rette dit korrupte eller beskadigede USB-flashdrev.

Hvordan Repareres et Korrupt USB Flashdrev på Windows?

Hvis din USB genkendes af computeren, vil nedenstående metoder helt sikkert hjælpe dig med at rette USB-drevet. Hvis din USB drev genkendes ikke af din Windows, check with the connection in USB and try repairing it.

Metode 1: Tildel det korrekte drevbogstav

Kontroller først, om dit tommelfinger er tildelt et drevbogstav. Hvis drevbogstav ikke er tildelt eller forkert, skal du tildele et til det.

Disk management to fix corrupt USB

 1. Højreklik på Startknap -> Klik på Disk Management.
 2. Højreklik på din corrupted USB drive-> Vælg Change Drive Letter and Paths…
 3. Klik på drive letter ->Klik Change knap
 4. Vælg et andet bogstav på rullelisten -> Klik OK

Bestemmelse ved at ændre drevbogstavet hjælper dig med at rette fejlene på drevet. Alligevel eksisterer der stadig en trussel mod dine data. Derfor anbefales det at gendanne eller sikkerhedskopiere dine data, før du prøver nogen af reparationsprocessen reparation beskadiget USB nøgle.

Metode 2: Opdater enhedsdrivere

Der er altid en mulighed for drevkorruption, hvis enhedsdriveren ikke opdateres eller i sig selv bliver beskadiget. Derfor kan opdatering af driveren måske hjælpe dig med at rette korruption på den.

Device Manager-update disk drivers

 1. Højreklik på startknappen -> Vælg Enhedshåndtering
 2. Gå til Diskdrivere -> Find din corrupted USB drive name
 3. Højreklik på USB-drevnavnet -> Klik på Afinstaller enhed
 4. Frakobling og tilslutning af USB-drevet til computeren geninstallerer automatisk den nyeste driver.

Derfor hjælper denne metode dig med at løse korruption, hvis problemet findes i enhedsdriveren.

Metode 3: Rette op USB-drevet ved hjælp af Windows reparationsmulighed

For at rette korruption på USB-drev skal du indsætte dit beskadigede drev i din computer og følge de givne trin:

 1. Gå til My Computers-> Vælg USB Drive der vises på computeren
 2. Højreklik på drevet -> Klik på Properties -> Vælg ToolsTab
 3. Klik på CheckNow knap (Windows 7 erstattes den af Rebuild mulighed)
 4. To reparationsmuligheder vises på skærmen Scan for and attempt to recover bad sectorsog Automatically fix file system errors
 5. Tjek både kasserne -> klik på startfor at starte scanningen.

Når scanningen er afsluttet, skal du lukke skærmen og prøve at genindsætte USB’en til din computer og kontrollere, om du har adgang til dataene på dit beskadigede drev.

Hvis ingen af ovennævnte USB-reparationsmetoder hjalp dig med at rette det korrupte drev, skal du prøve at formatere / omformatere drevet. Men sørg for at tage en sikkerhedskopi af dine data. Du kan gendan data efter formatting samt anvendelse SFWare.

Free Download for WindowsFree Download for Mac

Hvordan Repareres en Korrupt USB på Mac?

Hver Mac-computer leveres med et indbygget fejlfindingsværktøj kaldet First Aid in Disk Utility. Funktionen til dette værktøj er at opdage diskproblemer relateret til biblioteksskader på alle typer filsystemer, der er HFS, HFS + inklusive APFS-diskenheder. Følg trinene for at rette USB-korruption på Mac-computere.

 1. Gå til Applicationsog vælg Disk Utility
 2. USB-drev vises på sidebjælken i Diskværktøj -> Vælg USB-drev
 3. Fra toppen af vinduet klik på First aid
 4. Vælg Runi pop op-vinduet, og scanningen starter.

Scanningsprocessen afhænger af USB-størrelsen. Når scanningen er afsluttet, skal du sætte USB-drevet i igen og kontrollere for fejlene.

Ved hjælp af ovennævnte metoder kan du prøve at rette korruption på USB-drev på Windows og Mac. Hvis dine data går tabt på grund af reparationsprocessen eller utilsigtet formatering, kan du prøve at gendanne dine data vha SFWare USB gendannelse værktøj.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad får USB til at ødelægge?

Forskellige faktorer fører til korruption på USB-flashdrev. De mest almindelige årsager, der fører til USB-korruption, er virusindtrængen, filsystemskader, forkert håndtering af flashdrev, fjernelse af USB uden at skubbe det sikkert ud.

Hvordan reparerer man et beskadiget flashdrev uden at formatere?

Vi ved alle, at formatering er den nemmeste metode til at rette enhver form for fejl eller korruption på USB. Der er dog andre mulige metoder beskrevet i artiklen, der kan bruges til at reparere korrupte flashdrev.

Hvordan reparerer man beskadiget flashdrev uden at miste data?

I tilfælde, når du forsøger at reparere det korrupte USB-drev, kan dette ende med tab af data. Baseret på typen af korruption kan du sikre dig, at dine data er sikre. Hvis fejlene skyldes forkert forbindelse, kan du bare fjerne og genindsætte USB-drevet. Hvis det skyldes upassende drevbogstav, kan du ændre drevbogstavet. Du kan også gøre brug af Windows Reparationsindstillingen til at reparere korrupte flashdrev. Ved hjælp af diskværktøj repareres USB-korruption på macOS.

Related Posts:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *