Reparation Outlook Profil 2007 2010 2013 2016 2019

Resumé:

Med denne artikel vil du være i stand til at reparere din korrupte Outlook-profil af enhver Outlook-version fra 2007 til den seneste Outlook 2019 og 2021. Artiklen forklarer også årsagerne til korruptionen og de almindelige fejl, der er relateret til korrupte Outlook-profil. Følg de bedst anbefalede metoder beskrevet i artiklen reparation Outlook profil 2007 2010 2013 2016 2019og få adgang tilbage til din Outlook-e-mail-applikation.

Repair Outlook Profile

Hurtig navigation

Hvad gør Outlook-profilen korrupt?

Fejl der vises når Outlook profilen er korrupt

Reparationsprofil i forskellige Outlook-versioner

Genopbygg Outlook-profil

Ofte stillede spørgsmål

Der kan være forskellige grunde bag din Microsoft Outlook starter ikke og den primære årsag kan være korrupt Outlook-profil.

Den første indikation af korrupt Outlook-profil ses, når din Outlook-applikation sidder fast på behandlingsskærmen. Du kan ikke få adgang til nogen af dine vigtige oplysninger fra Outlook, hvis din profil bliver beskadiget.

Lad os se uden yderligere forsinkelse, hvordan Outlook-profilen bliver korrupt, og hvordan kan du opdage, at profilen er beskadiget.

Hvad der forårsager korruption i Outlook profilen?

Nogle få almindelige årsager, der forårsager korruption i Outlook, er vist nedenfor:

 1. Forkert installation af Outlook
 2. Ufuldstændig profilkonfiguration
 3. Outlook-nedbrud og PST-fil korruption
 4. Outlook-fejl i synkronisering med en online-server.
 5. Strømafbrydelser eller pludselig lukning af e-mail-applikationen
 6. Virus eller malware

Alle de ovennævnte fejl vil resultere i korrupte Outlook-datafiler, der yderligere resulterer i korruption af Outlook-profilen.

Lad os nu rulle ned for at se de almindelige fejl, der opstår, når profilen er korrupt og kræver reparation af Outlook-profilen.

Almindelige Outlook Fejl Forbundet med Korrupte Outlook Profil

Når du starter Outlook, hvis appen viser fejlmeddelelse Kan ikke starte Microsoft Outlook eller Outlook-data er ikke tilgængelige der angiver, at du skal reparere Outlook-profilen

Det Outlook-applikation hænger eller fryser på grund af korruptionen i Outlook-profilen eller Outlook-datafiler (PST, OST).

Andre fejlmeddelelser som mangler PST-fil og Outlook-datafil kan ikke konfigureres, osv., ville opstå, hvis profilen er beskadiget.

Uanset hvilke fejl der blev vist på din skærm, kan fejlene let rettes ved at reparere Outlook-profilen.

Sådan Repareres Profil i Forskellige Outlook Versioner?

Nedenfor finder du enkle trin til at reparere din Outlook-profil på tværs af alle versioner, inklusive den seneste Outlook 2019:

Reparer Outlook profil – 2007

 1. Vælg værktøjer og gå til Account Settings
 2. Vælg din kontoprofil i Emailfanen, og klik derefter på Repair
 3. Følg instruktionerne og anvisningerne, som vises i applikationen
 4. Efter afslutningen af processen, Restart Outlook to syncændringer

Ovenstående metode kan løse den mindre korruption, der forårsager problemer med at få adgang til din Outlook-profil.

Reparer Outlook profilen 2010 og nyere

 1. Åben Outlook window-> Gå til File menu
 2. Klik på pil ned-tegnet ved siden af Account Setting
 3. Klik på Account Settingsfra de givne indstillinger

Repair Outlook

 1. Vælg Outlook profilepå den Email fanen, og klik derefter på Repair

Click on Repair

 1. Følg derefter instruktionen, som du bliver bedt om yderligere

Dette er den grundlæggende metode til at rette den korrupte Outlook-profil. Hvis denne metode ikke fikserer Outlook-profilen, kan du prøve Outlook-indbygget reparationsværktøj, dvs. ScanPST eller Outlook-indbakkereparationsværktøj.

Sådan Reparerer Microsoft Inbox Repair Tool Outlook Profilen?

PST-fil korruption kan også være en af de mest grunde til Outlook-profil korruption. Lad os prøve at rette Outlook-profilen ved hjælp af ScanPST.exe.

For at køre ScanPST.exe skal du først finde værktøjet. Find dit ScanPST.exe, Klik på Start at starte scanningsprocessen. Klik til sidst på Repair for at genopbygge Outlook-profilen.

På trods af at være et gratis værktøj til at reparere PST-fil, har ScanPST nogle ulemper:

 • Filens integritet kan ikke garanteres, da værktøjet fungerer på den originale Outlook-datafil
 • ScanPST kan ikke reparere de adgangskodebeskyttede Outlook-datafiler
 • Værktøjet kan ikke reparere alvorlig Outlook-korruption
 • Det undlader at gendanne e-mails og andre komponenter af PST, der slettes fra profilen

Hvis din profil er alvorligt beskadiget eller adgangskodebeskyttet, kan det ikke være en fordel at bruge reparationsværktøj til indbakke.

Hvis ingen af de ovennævnte manuelle metoder hjælper dig med at reparere Outlook-profilen, er den næste metode at genopbygge profilen.

Bemærk: Genopbygning af Outlook-profilen sletter de data, der er gemt i Outlook, hvis din e-mail-server ikke synkroniseres med profilen.

Hvis du tænker hvordan reparation Outlook profil at løse korruption og gendanne slettede data fra profilen, her er den mest anbefalede proces.

Med SFWare PST-reparationsværktøj kan du sikkert reparere Outlook-datafiler, der forårsager korruption i Outlook og gendanne dets data. Den største fordel ved at bruge softwaren er, at den ikke fungerer på den originale fil. Filens integritet forbliver uændret. Download softwaren nu, og prøv den gratis…

Free Download for Windows

Hvis du stadig vil genopbygge eller genskabe Outlook-profilen for at løse korruptionen, er der ikke noget tab ved at prøve den. Det næste afsnit forklarer, hvordan du kan gendanne Outlook-profilen.

Sådan Genopbygges Outlook Profil?

De fleste af e-postserverne arbejder med at synkronisere dataene med Outlook. Gendannelse af ny profil hjælper med at erstatte beskadigede Outlook-datafiler. Følg trinnene for at gendanne Outlook-profil:

 • Gå til Kontrolpanel og åbn e-mail-installationsguiden

Select Email client

 • Fra guiden til opsætning af mail skal du klikke på den eksisterende profil og trykke på fjern

Click on Remove

 • Opret nu en ny profil gennem Outlook-applikationen
 • Gå til Fil, og vælg Tilføj konto. I opsætningen skal du indtaste e-mail-kontooplysninger og adgangskode

Add new account

Fordelagtigt tip:

Hvis du har mistet data, der arbejder på genopbygningsprocessen, kan du gøre det gendanne slettede eller mistede Outlook-e-mails og andre data ved hjælp af SFWare PST Repair Tool, softwaren, der ikke ændrer den originale struktur og gendanner Outlook-artikler hurtigt og nemt.

Konklusion:

Du kan nemt reparere korrupte Outlook profil ved hjælp af manuelle metoder, der er forklaret i artiklen. Ikke desto mindre, hvis du føler, at disse metoder er risikable, kan du altid bruge den sikre metode til fastsættelse af Outlook-profil ved hjælp af SFWare PST-reparationsværktøj, som hjælper dig med at løse eventuelle Outlook-fejl i fremtiden.

Ofte stillede spørgsmål

Sådan genopbygges Outlook-profil i Windows 10?

For at genopbygge Åbn Outlook 2010, og klik på knappen Filer i topmenuen. Klik på ikonet, der viser en pil ned ud for Kontoindstillinger. Vælg Kontoindstillinger blandt de tilgængelige muligheder. På fanen E-mail skal du vælge Outlook-profilen og klikke på Reparer. Fuldfør de nødvendige trin ved at følge instruktionerne på skærmen.

Fixer Inbox Repair Tool Outlook-profil?

Ja, med Windows indbyggede indbakke reparationsværktøj kan du rette den korrupte Outlook-profil. Værktøjet virker dog kun på mindre korruptionsniveau og på originale datafiler. ScanPST eller indbakkereparationsværktøj kan heller ikke reparere de adgangskodebeskyttede Outlook-datafiler.

Hvordan rettes Outlook-profil og gendanne data?

Den bedste måde at rette Outlook-korruption og gendanne data på er at gøre brug af tredjepartsværktøj. SFWare PST reparationsværktøj er det mest anbefalede værktøj til at reparere korrupte Outlook og gendanne datafiler. Værktøjet fungerer på kopien af ​​filerne og dermed integriteten af ​​Outlook-datafilerne, der holdes uændret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *