Gendan Slettet Kalender Outlook

Skrevet af
Opdateret den

Resumé:

Har du mistet dine kalenderposter på Outlook, eller selve Outlook-kalenderen bliver slettet på grund af uforudsete årsager? Ubestrideligt bliver dit arbejde rodet, når du udelukkende er afhængig af Outlook-kalendere for at møde tidsplaner og frister. Gå ikke i panik! Artiklen taler om de lette og automatiske metoder til at gendanne slettet kalender uden at lade dig miste nogen af posterne i den.

Microsoft Outlook’s kalenderfunktion er velkendt for sin styring af begivenhedsplanlægning. Dette hjælper dig også med at styre aftaler, poster, begivenheder uden besvær. Du kan også planlægge rettidige advarsler til vigtige møder og andre vigtige begivenheder. Men ting kører ikke altid problemfrit, og der kan være situationer, hvor Outlook-kalenderen er slettet, og tingene går i stykker.

Kan Jeg Hente en Slettet Kalender fra Outlook?

Ja, du kan nemt få tilbage adgang til din Outlook-kalender og alle dens poster sammen med aftaler, begivenheder osv. Det første sted du kan se efter er i Deleted Items folder. Denne mappe gemmer normalt slettede Outlook-genstande og giver dig mulighed for nemt at gendanne data inklusive slettet kalender.

Hvis dette ikke fungerer, kan du gendanne den slettede kalender ved hjælp af en sikker og sikker SFWare PST Repair software. Dette værktøj giver dig mulighed for at gendanne slettede Outlook-kalender, selv når den permanent slettes eller mistes.

Permanent slettede Outlook-kalendere? Vær ikke bekymret, vælg SFWare PST-reparation til en automatisk måde at gendanne slettede Outlook-kalenderposter, aftaler, begivenheder, opgaver på én gang uden behov for manuel indgriben. Brug dette værktøj til at gendanne den slettede Outlook-kalender med Outlook 2016, Outlook 2013, Outlook 2010 eller tidligere versioner.

Free Download for Windows

Jeg har ved en fejltagelse slettet en kalender fra min Outlook. Når jeg tjekker mappen Deleted Items, vises der intet. Jeg har også synkroniseret min Outlook til min telefon, så et par poster, aftaler og begivenheder stadig vises på min telefonkalender. Derfor antager jeg, at kalenderen stadig er et sted og ikke permanent går tabt. Hjælp mig med at få adgang til min kalender tilbage.

Her er et par løsninger, der hjælper dig med at gendanne dine slettede elementer fra Outlook.

Løsninger til at Gendanne Slettede Outlook Kalender 2019, 2016 og Tidligere Versioner

De her leverede løsninger giver dig mulighed for at hente Outlook-kalenderen let. Lad os først se, hvordan vi kommer sig tilbage fra Deleted Items mappe, og gå derefter videre med softwaremetoden.

Løsning 1: Gendan slettede Outlook kalender fra mappen slettede emner

Når du sletter et element fra Outlook, flyttes det straks til mappen ‘Slette emner’. Denne mappe er dybest set midlertidig lagerplads til poster, der er slettet fra Outlook, og elementer kan let gendannes herfra. Med kun 2 enkle trin kan du hente Outlook-kalenderelementer fra mappen ‘Slette poster’.

 1. Klik på Deleted Items mappe og find din Calendarposter
 2. Højreklik derefter på emnet, og klik på MoveOther folder

Bemærk: Hvis du ser ‘Trash’ i stedet for ‘Deleted Items’ mappe, følg den samme procedure for at gendanne kalenderelementer.

Løsning 2: Gendan slettede elementer fra arkiveret mappe

Outlook er designet på en måde, så ubrugte kalendere, e-mails og andre elementer regelmæssigt slettes og automatisk sendes til arkiv. Du kan altid finde dem i arkivmappe.

For at gendanne slettet kalender fra Outlook skal du gå til Home > opret Item > andre Items > Outlook Data File

Datafilen er normalt placeret på C:\Users\username\AppData\Local\Microsoft\Outlook\archive.pst

Nu, for at finde kalenderen, lav en hurtig søgning i Outlook, når du har fundet Kalender, gendan den ved simpelt at trække mappen til en hvilken som helst ønsket placering.

Gendan slettet kalender ved hjælp af SFWare PST reparationssoftware

Hvis du ikke finder slettede kalenderelementer i ‘Deleted Items’ mappe, er det sandsynligvis permanent slettet. For eksempel, hvis du sletter kalenderen vha ‘Shift + Delete’ nøgler, hvis der er en korruption i PST-filen, eller hvis din ‘Slete emner’ -mappe er blevet ryddet (automatisk eller manuelt).

I dette tilfælde har du brug for et pålideligt værktøj som SFWare Outlook PST Repair, der dygtigt gendanner slettede Outlook-kalender ved at udtrække fra PST-filen.

SFWare PST Reparationsværktøj er et foretrukket valg at gendanne slettet kalender Outlook når det er Shift + slettet eller slettet permanent på grund af andre årsager som PST-korruption, rydder mappen Deleted Items, utilsigtet sletning og andre. Arbejder fejlfri på alle Outlook-versioner inklusive Outlook 2016, Outlook 2013, Outlook 2010 og andre.

Skridt til hvordan gendan slettet kalender Outlook

first step to use PST repair tool

 • Klik på ‘Open PST file’mulighed, hvis du kender placeringen af PST-filen, der er tilknyttet din profil. Ellers vælg ‘Find PST file’ for softwaren til automatisk at finde din PST-fil.

Select PST File to Repair

 • Vælg Normal Scanog vælg en destinationsmappe for at gemme den reparerede PST-fil

End Screen

 • Når reparationen er afsluttet, kan du gøre det previewden reparerede PST og kontroller destinationen for gemt PST-fil

Sådan får du Vist Gendannede Kalenderelementer i Outlook?

Når du har gendannet Outlook-kalenderelementer, skal du åbne den tilsvarende PST-fil for at se kalenderen.

 1. Gå til Outlook, og klik på FileOpen
 2. Vælg Open Outlook data fileog vælg den PST-fil, der er repareret af SFWare
 3. Nu vises PST-filen sammen med alle kalenderposter, aftaler, opgaver, møder og andre detaljer for dig.

Hvorfor vælge SFWare PST reparationsværktøj?

 • Mulighed for at gendanne slettede Outlook-kalenderelementer i original form uden at foretage nogen ændringer
 • Også, gendan slettede e-mails og andre poster i Outlook
 • En gratis prøveversion og forhåndsvisning er tilgængelig
 • Fungerer med alle Outlook-versioner som Outlook 2016, Outlook 2013, Outlook 2010 og tidligere versioner

Konklusion

Det siger sig selv, at det at have en sikkerhedskopi betyder, at dine data er sikre på alle tidspunkter. Selv med Outlook kan dine data holdes sikre bare ved at gemme en kopi af PST-filen. Hvis din PST-fil ikke gemmes, og du har mistet Outlook-data som kalendere eller e-mails, skal du dog bruge den manuelle løsning, hvis du ved et uheld har slettet kalenderen eller softwaremetoden for let gendan slettet kalender Outlook.

Ofte stillede spørgsmål:

Er det muligt at gendanne slettet Outlook-kalender?

Ja, ved at bruge mappen Slettede elementer og mappen Arkiveret kan du gendanne slettede kalenderelementer i Outlook. Hvis disse metoder ikke virker for dig, kan du altid gendanne den slettede kalender ved hjælp af et pengeskab og sikker SFWare PST Repair software. Dette værktøj giver dig mulighed for at gendanne slettede Outlook-kalender, selv når den er permanent slettet eller tabt.

Sådan gendannes kalenderelementer og e-mail ved hjælp af Indbakke reparationsværktøj?

Hvis kalenderelementerne går tabt eller er utilgængelige på grund af PST-korruption, kan du bruge indbakkereparationsværktøjet. For at gøre brug af Inbox-reparationsværktøj, gå til Windows Explorer. Følg filstien og lokaliser ScanPST.exe program under Outlook. Vælg Gennemse. Find og vælg den PST-fil, der skal repareres. Klik på Start for at starte scanningen. Klik til sidst Repair for at fuldføre processen.

Hvordan gendannes slettede kalender til Outlook 2007 og 2010?

For at gendanne slettede kalendere fra Outlook i 2007 og 2010, er alt hvad du behøver at, ctrl + click på mappeplaceringen for de manglende kalenderelementer. Gå til menulinjen og klik på Tools ikon. Når indstillingerne vises, skal du vælge Recover Deleted genstande. Find nu de kalenderelementer, der skal gendannes, og klik på knappen Gendan valgte elementer.

Related Posts:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *