Outlook Verwijderde Agenda Terughalen

Gravatar for Admin
Geschreven door
Bijgewerkt aan

Samenvatting:

Bent u uw agenda-items in Outlook kwijt of wordt de Outlook-agenda zelf om onvoorziene redenen verwijderd? Ontegenzeggelijk raakt uw werk in de war als u uitsluitend afhankelijk bent van Outlook-agenda’s voor vergaderschema’s en deadlines. Raak niet in paniek! Het artikel spreekt over de eenvoudige en automatische methoden om verwijderde agenda te herstellen zonder dat u de ingangen ervan verliest.

De agendafunctie van Microsoft Outlook staat bekend om het beheer van evenementenplanning. Dit helpt u ook om probleemloos afspraken, ingangen en evenementen te beheren. U kunt ook tijdige waarschuwingen plannen voor belangrijke vergaderingen en andere cruciale evenementen. Dingen lopen echter niet altijd soepel en er kunnen situaties zijn waarin de Outlook-agenda wordt verwijderd en dingen mislopen.

Kan ik een Verwijderde Agenda uit Outlook Ophalen?

Ja, u kunt eenvoudig weer toegang krijgen tot uw Outlook-agenda en alle items, samen met afspraken, evenementen, enz. De eerste plaats waar u naar kunt zoeken is in de Deleted Items map. In deze map worden meestal verwijderde Outlook-items opgeslagen en kunt u gemakkelijk gegevens herstellen, inclusief verwijderde agenda.

Als dit niet werkt, kunt u de verwijderde agenda op een veilige manier herstellen SFWare PST Repair software. Met deze tool kunt u verwijderde Outlook-agenda herstellen, zelfs wanneer deze permanent is verwijderd of verloren is gegaan.

Outlook-agenda’s permanent verwijderd? Maak je geen zorgen, kies SFWare PST Repair voor een geautomatiseerde manier om verwijderde Outlook-agenda-items, afspraken, evenementen, taken in één keer te herstellen zonder de noodzaak van handmatige interventie. Gebruik deze tool om de verwijderde Outlook-agenda te herstellen met Outlook 2016, Outlook 2013, Outlook 2010 of eerdere versies.

Free Download for Windows

Ik heb per ongeluk een agenda uit mijn Outlook verwijderd. Wanneer ik de map Verwijderde items aanvink, verschijnt er niets. Ik heb mijn Outlook ook gesynchroniseerd met mijn telefoon, dus een aantal vermeldingen, afspraken en evenementen worden nog steeds weergegeven in mijn telefoonagenda. Daarom neem ik aan dat de kalender nog steeds ergens is en niet permanent verloren is gegaan. Help me alstublieft weer toegang te krijgen tot mijn agenda.

Hier een paar oplossingen die u helpen uw items te herstellen die uit Outlook zijn verwijderd.

Oplossingen om Verwijderde Outlook Kalender 2019, 2016 en Eerdere Versies te Herstellen

Met de hier geboden oplossingen kunt u de Outlook-agenda gemakkelijk ophalen. Laten we eerst kijken naar herstellen van de Deleted Items map en ga dan verder met de softwaremethode.

Oplossing 1: Verwijder de verwijderde Outlook agenda uit de map verwijderde items

Wanneer u een item uit Outlook verwijdert, wordt dit onmiddellijk verplaatst naar de map ‘Verwijderde items’. Deze map is in feite tijdelijke opslag voor items die uit Outlook zijn verwijderd en items kunnen vanaf hier eenvoudig worden hersteld. Met slechts 2 eenvoudige stappen kunt u outlook agenda herstellen items uit de map ‘Verwijderde items’.

 1. Klik op de Deleted Items map en zoek je Calendaritems
 2. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op het item en klik MoveOther folder

Notitie: Als je het ziet ‘Trash’ map in plaats van de ‘Deleted Items’ map, volgt u dezelfde procedure om agenda-items te herstellen.

Oplossing 2: Herstel verwijderde items uit gearchiveerde map

Outlook is zo ontworpen dat ongebruikte agenda’s, e-mails en andere items regelmatig worden verwijderd en automatisch naar het archief worden verzonden. Je kunt ze altijd vinden in de archiefmap.

Om verwijderde agenda van Outlook te herstellen, Ga naar Home > creëren Item > ander Items > Outlook Data File

Het gegevensbestand bevindt zich meestal op C:\Users\username\AppData\Local\Microsoft\Outlook\archive.pst

Om de agenda te vinden, zoekt u snel in Outlook, zodra u Agenda hebt gevonden, herstelt u deze door de map eenvoudig naar elke gewenste locatie te slepen.

Herstel Verwijderde Kalender met SFWare PST Reparatie Software

Als u geen verwijderde agenda-items vindt in de ‘Deleted Items’ map, het is waarschijnlijk permanent verwijderd. Als u bijvoorbeeld de kalender verwijdert met ‘Shift + Delete’ toetsen, als er een beschadiging in het PST-bestand is of als uw map ‘Verwijderde items’ is gewist (automatisch of handmatig).

In dit geval heeft u een betrouwbare tool zoals SFWare Outlook PST Repair nodig die vakkundig de verwijderde Outlook-agenda herstelt door uit het PST-bestand te extraheren.

SFWare PST reparatie tool is een voorkeur voor Outlook verwijderde agenda herstellen wanneer het Shift + is verwijderd of permanent is verwijderd vanwege andere redenen, zoals PST-corruptie, het wissen van de map Verwijderde items, onbedoelde verwijdering en andere. Werkt feilloos op alle Outlook-versies, waaronder Outlook 2016, Outlook 2013, Outlook 2010 en andere.

Stappen naar hoe Outlook verwijderde agenda terughalen

first step to use PST repair tool

 • Klik op ‘Open PST file’optie als u de locatie kent van het PST-bestand dat aan uw profiel is gekoppeld. Anders selecteren ‘Find PST file’ zodat de software uw PST-bestand automatisch vindt.

Select PST File to Repair

 • Kiezen Normal Scanmodus en selecteer een doelmap om het gerepareerde PST-bestand op te slaan

End Screen

 • Nadat de reparatie is voltooid, kunt u previewde gerepareerde PST en controleer de bestemming voor het opgeslagen PST-bestand

Hoe Herstelde Agenda Items in Outlook te Bekijken?

Nadat u Outlook-agenda-items hebt hersteld, opent u het bijbehorende PST-bestand om de kalender te bekijken.

 1. Ga naar Outlook en klik FileOpen
 2. kiezen Open Outlook data fileen kies het PST-bestand gerepareerd door SFWare
 3. Nu worden het PST-bestand samen met alle agenda-items, afspraken, taken, vergaderingen en andere details aan u weergegeven.

Waarom kiezen voor SFWare PST reparatietool?

 • Mogelijkheid om verwijderde agenda items terughalen outlook in originele vorm zonder wijzigingen aan te brengen
 • Ook, verwijderde emails terughalen en andere items in Outlook
 • Een gratis proef en preview is beschikbaar
 • Werkt met alle Outlook-versies zoals Outlook 2016, Outlook 2013, Outlook 2010 en eerdere versies

Conclusie

Vanzelfsprekend betekent het hebben van een back-up dat uw gegevens te allen tijde veilig zijn. Zelfs met Outlook kunnen uw gegevens veilig worden bewaard door een kopie van het PST-bestand op te slaan. Als uw PST-bestand echter niet is opgeslagen en u Outlook-gegevens zoals kalenders of e-mails bent verloren, gebruik dan de handmatige oplossing als u per ongeluk de kalender of de softwaremethode te gemakkelijk hebt verwijderd Outlook verwijderde agenda terughalen.

Vaak gestelde vraag:

Is het mogelijk om verwijderde Outlook-agenda te herstellen?

Ja, met de map Verwijderde items en de map Gearchiveerd kunt u verwijderde agenda-items in Outlook herstellen. Als deze methoden niet voor u werken, kunt u de verwijderde agenda altijd herstellen met behulp van een kluis SFWare PST Repair software. Met deze tool kunt u de verwijderde Outlook-agenda herstellen, zelfs als deze permanent is verwijderd of verloren is gegaan.

Hoe agenda-items en e-mail te herstellen met behulp van de Inbox reparatietool?

Als de agenda-items verloren gaan of ontoegankelijk zijn vanwege PST-corruptie, kunt u gebruik maken van de inbox-reparatietool. Om gebruik te maken van de Inbox-reparatietool, ga naar Windows Explorer. Volg het bestandspad en zoek de ScanPST.exe programma onder Outlook. Selecteer Bladeren. Zoek en selecteer het PST-bestand dat u wilt repareren. Klik op Starten om de scan te starten. Als laatste klik Repair om het proces te voltooien.

Hoe verwijderde Agenda voor Outlook 2007 en 2010 te herstellen?

Om de verwijderde agenda uit Outlook in 2007 en 2010 te herstellen, hoeft u dat alleen maar te doen, ctrl + click op de maplocatie van de ontbrekende agenda-items. Ga naar de menubalk en klik op de Tools icoon. Wanneer de opties worden weergegeven, selecteert u Recover Deleted Artikelen. Zoek nu de te herstellen agenda-items en klik op de knop Geselecteerde items herstellen.

Related Posts:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *