Reparatie Outlook Profiel 2007 2010 2013 2016 2019

Geschreven door
Bijgewerkt aan

Overzicht:

Met dit artikel kunt u uw corrupte Outlook-profiel van elke Outlook-versie van 2007 tot de laatste Outlook 2019 en 2021 herstellen. In het artikel worden ook de redenen achter de corruptie en de veelvoorkomende fouten die verband houden met corrupte Outlook-profielen uitgelegd. Volg de best aanbevolen methoden die in het artikel worden beschreven reparatie Outlook profiel 2007 2010 2013 2016 2019 en krijg toegang tot uw e-mailtoepassing in Outlook.

Repair Outlook Profile

snelle navigatie

Wat maakt Outlook-profiel corrupt?

Fout die verschijnt wanneer het Outlook-profiel corrupt is

Profiel repareren in verschillende Outlook-versies

Outlook-profiel opnieuw opbouwen

Veel gestelde vragen

Er kunnen verschillende redenen zijn voor uw Microsoft Outlook start niet en de belangrijkste oorzaak kan een beschadigd Outlook-profiel zijn.

De eerste indicatie van een beschadigd Outlook-profiel is te zien wanneer uw Outlook-applicatie vastzit in het verwerkingsscherm. U heeft geen toegang tot uw belangrijke informatie vanuit de Outlook als uw profiel beschadigd raakt.

Laten we zonder verdere vertraging eens kijken hoe het Outlook-profiel beschadigd raakt en hoe u kunt detecteren dat het profiel beschadigd is.

Wat veroorzaakt corruptie in Outlook profiel?

Een paar veelvoorkomende redenen die corruptie in Outlook veroorzaken, worden hieronder vermeld:

 1. Onjuiste installatie van Outlook
 2. Onvolledige profielconfiguratie
 3. Outlook crash en PST-bestand corruptie
 4. Outlook-fout bij het synchroniseren met een online server.
 5. Stroomonderbrekingen of abrupt sluiten van e-mailtoepassing
 6. Virus of malware

Alle bovengenoemde fouten zullen resulteren in het beschadigen van Outlook-gegevensbestanden die verder resulteren in het beschadigen van het Outlook-profiel.

Laten we nu naar beneden scrollen om de veelvoorkomende fouten te zien die optreden wanneer het profiel corrupt is en eisen voor het repareren van het Outlook-profiel.

Veelvoorkomende Outlook Fouten Geassocieerd met Vorrupt Outlook Profiel

Als u de Outlook start en de app een foutmelding weergeeft Kan Microsoft Outlook of niet starten Outlook-gegevens zijn niet toegankelijk dat geeft aan dat u het Outlook-profiel moet herstellen

De Outlook-applicatie loopt vast of loopt vast vanwege de corruptie in het Outlook-profiel of Outlook-gegevensbestanden (PST, OST).

Andere foutmeldingen zoals ontbrekend PST-bestand en Outlook-gegevensbestand kan niet worden geconfigureerd, enz. zou worden aangetroffen als het profiel is beschadigd.

Ongeacht welke fouten op uw scherm werden weergegeven, de fouten kunnen eenvoudig worden verholpen door het Outlook-profiel te herstellen.

Hoe het Profiel in Verschillende Outlook Versies te Repareren?

Hieronder vindt u eenvoudige stappen om uw Outlook-profiel voor alle versies te herstellen, inclusief de nieuwste Outlook 2019:

Outlook profiel repareren – 2007

 1. Selecteer tools en ga naar Account Settings
 2. Kies uw accountprofiel in de Emailtabblad en klik vervolgens op Repair
 3. Volg de instructies en prompts zoals weergegeven in de applicatie
 4. Na voltooiing van het proces, Restart Outlook to syncveranderingen

De bovengenoemde methode kan de kleine corruptie verhelpen die problemen veroorzaakt bij het openen van uw Outlook-profiel.

Repareer de Outlook profiel 2010 en hoger

 1. Open Outlook window-> Ga naar File menu
 2. Klik op het teken met de pijl omlaag naast Account Setting
 3. Klik op Account Settingsvan de gegeven opties

Repair Outlook

 1. Selecteer de Outlook profileop de Email tabblad en klik vervolgens op Repair

Click on Repair

 1. Volg vervolgens de instructies zoals verder gevraagd

Dit is de basismethode om het corrupte Outlook-profiel te herstellen. Als deze methode het Outlook-profiel niet herstelt, kunt u de ingebouwde reparatie-tool van Outlook proberen, d.w.z. ScanPST of Outlook-inbox-reparatietool.

Hoe Microsoft Inbox Repair Tool het Outlook Profiel Repareert?

PST-bestand corruptie kan ook een van de meest redenen zijn voor corruptie van Outlook-profiel. Laten we daarom proberen het Outlook-profiel te repareren met behulp van ScanPST.exe.

Om ScanPST.exe uit te voeren, moet u eerst de tool lokaliseren. Vind uw ScanPST.exe, Klik op Start om het scanproces te starten. Klik ten slotte op de Repair knop om het Outlook-profiel opnieuw op te bouwen.

Ondanks dat het een gratis tool is om het PST-bestand te repareren, heeft ScanPST enkele nadelen:

 • Integriteit van het bestand kan niet worden gegarandeerd omdat de tool werkt op het originele Outlook-gegevensbestand
 • ScanPST kan de met een wachtwoord beveiligde Outlook-gegevensbestanden niet herstellen
 • De tool kan ernstige Outlook-corruptie niet herstellen
 • Het herstelt geen e-mails en andere componenten van PST die uit het profiel zijn verwijderd

Als uw profiel ernstig is beschadigd of met een wachtwoord is beveiligd, kan het gebruik van de Inbox-reparatietool niet voordelig zijn.

Als geen van de bovengenoemde handmatige methoden u helpt het Outlook-profiel te herstellen, is de volgende methode het opnieuw opbouwen van het profiel.

Opmerking: Als u het Outlook-profiel opnieuw opbouwt, worden de gegevens die in Outlook zijn opgeslagen verwijderd als uw e-mailserver niet synchroniseert met het profiel.

Als je nadenkt hoe reparatie Outlook profiel om corruptie op te lossen en verwijderde gegevens uit het profiel te herstellen, is dit het meest aanbevolen proces.

Met SFWare PST reparatie tool kunt u veilig Outlook-gegevensbestanden repareren die corruptie in Outlook veroorzaken en de gegevens herstellen. Het belangrijkste voordeel van het gebruik van de software is dat deze niet werkt op het originele bestand. De integriteit van het bestand blijft ongewijzigd. Download de software nu en probeer het gratis…

Free Download for Windows

Als u het Outlook-profiel nog steeds wilt herbouwen of opnieuw wilt maken om de corruptie op te lossen, kunt u het niet proberen. In de volgende sectie wordt uitgelegd hoe u het Outlook-profiel opnieuw kunt maken.

Hoe Outlook Profiel Opnieuw op te Bouwen?

De meeste e-mailservers werken aan het synchroniseren van de gegevens met Outlook. Het opnieuw maken van een nieuw profiel helpt bij het vervangen van beschadigd Outlook-gegevensbestand. Volg de stappen om het Outlook-profiel opnieuw te maken:

 • Ga naar het Configuratiescherm en open de wizard voor het instellen van e-mail

Select Email client

 • Klik in de wizard voor het instellen van e-mail op het bestaande profiel en tik op Verwijderen

Click on Remove

 • Maak nu een nieuw profiel aan via de Outlook-applicatie
 • Ga naar Bestand en selecteer Account toevoegen. Voer in de setup e-mailaccountgegevens en wachtwoord in

Add new account

Gunstige tip:

Als u gegevens kwijt bent die aan het herbouwproces werken, kunt u dat doen herstel verwijderde of verloren Outlook-e-mails en andere gegevens met behulp van SFWare PST Repair Tool, de software die de oorspronkelijke structuur niet verandert en Outlook-items snel en gemakkelijk herstelt.

Gevolgtrekking:

Dat kan gemakkelijk repareren corrupte Outlook profiel met behulp van handmatige methoden die in het artikel worden uitgelegd. Niettemin, als u denkt dat deze methoden riskant zijn, kunt u altijd de veilige methode gebruiken om het Outlook-profiel te repareren met behulp van de SFWare PST-reparatietool, die u helpt toekomstige Outlook-fouten op te lossen.

Vaak gestelde vraag

Hoe Outlook-profiel opnieuw op te bouwen in Windows 10?

Om opnieuw op te bouwen Open Outlook 2010 en klik op de knop Bestand in het hoofdmenu. Klik op het pictogram met een pijl-omlaag naast Accountinstellingen. Selecteer Accountinstellingen uit de beschikbare opties. Selecteer op het tabblad E-mail het Outlook-profiel en klik op Herstellen. Voltooi de vereiste stappen door de instructies op het scherm te volgen.

Herstelt Inbox Repair Tool Outlook-profiel?

Ja, met de ingebouwde inbox-reparatietool van Windows kunt u het corrupte Outlook-profiel repareren. De tool werkt echter alleen op klein corruptieniveau en op originele gegevensbestanden. Ook kan ScanPST of de inbox-reparatietool de met een wachtwoord beveiligde Outlook-gegevensbestanden niet repareren.

Hoe Outlook-profiel te repareren en gegevens te herstellen?

De beste manier om Outlook-corruptie op te lossen en gegevens te herstellen, is door gebruik te maken van een tool van derden. SFWare PST-reparatietool is de meest aanbevolen tool om corrupte Outlook te repareren en gegevensbestanden te herstellen. De tool werkt op de kopie van de bestanden en daarom blijft de integriteit van de Outlook-gegevensbestanden ongewijzigd.

Related Posts:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *